Aké svadobné šaty sú ideálne na plochú hruď?
Ahojte, zaujímalo by ma aký strih svadobných šiat je vhodný na malé - takmer žiadne prsia?
Ideálne ak máte skúsenosť aké šaty vám sedeli na plochú hrud? Veľmi sa mi páči niečo takéto ale pochybujem že na mojich 00 to bude vyzerať dobre.

Skús hľadať šaty s korzetom, korzetové šaty.
Za mna tie tvoje dobre vyzeraju, ved aj modelka tam “nic”nema…ved ty si ci pana toho mozes dovolit..hrudnik velky plus poprsie je niekedy vies co dakde natrepat 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😀😀
@zojazoja toto sa mi nepáči, ale ďakujem
podlľa mňa niečo takéto..ku krku
@zojazoja tie sú pekné, nosí sa to bez podprdy? nebudú mi trčať bradavky? :D
Skús hľadať šaty s korzetom, korzetové šaty.
@zuzanita1609 také sa mi tiež páčia len teda úprimne bojím sa či sa budem môcť v takých najesť 😂
@ tie prvé šaty som dala len kvoli tomu štýlu ku krku...tiež sa mi nepáčia.
pozri si salon lulu anna, saty od navrharky anna kara. vela je takych co vyzeraju vyslovene lepsie ked ma nevesta mensie prsia
pozri si salon lulu anna, saty od navrharky anna kara. vela je takych co vyzeraju vyslovene lepsie ked ma nevesta mensie prsia
@jomarch Ďakujem ale 600-800€ za požičanie je trošku moc 😅
Vela siat ma vsitu podprsenku, takze ti vytvoria krasny dekolt 🙂 Ja by som ti odporucala take, ktore maju vzadu viazanie 🙂
Keď pozrieš môj profil, mám tam moje svadobné. Tiež nemám kozy 😂 a vyzeralo to dobre.
A svadobné máju takmer všetky vystužené vrchy (z vnútornej strany máš všitú akoby podprsenku, aby jednak pekne sedelo a aby nič nepresvitalo).
Ja by som sa bála bez ramienok, že mi to spadne, keď to kozy nedržia. Niekto ti stúpi na šaty, potiahne a ľahko spadnú 😅 aspoň to bol môj strach.

podlľa mňa niečo takéto..ku krku