icon

Aké svadobné šaty sú ideálne na plochú hruď?

12. jún 2025

Ahojte, zaujímalo by ma aký strih svadobných šiat je vhodný na malé - takmer žiadne prsia?
Ideálne ak máte skúsenosť aké šaty vám sedeli na plochú hrud? Veľmi sa mi páči niečo takéto ale pochybujem že na mojich 00 to bude vyzerať dobre.

Aké svadobné šaty sú ideálne na plochú hruď?
zojazoja
12. jún 2025

podlľa mňa niečo takéto..ku krku

zuzanita1609
12. jún 2025

Skús hľadať šaty s korzetom, korzetové šaty.

jeennyv
12. jún 2025

Za mna tie tvoje dobre vyzeraju, ved aj modelka tam “nic”nema…ved ty si ci pana toho mozes dovolit..hrudnik velky plus poprsie je niekedy vies co dakde natrepat 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😀😀

autor
12. jún 2025

@zojazoja toto sa mi nepáči, ale ďakujem

autor
12. jún 2025
@zojazoja

podlľa mňa niečo takéto..ku krku

@zojazoja tie sú pekné, nosí sa to bez podprdy? nebudú mi trčať bradavky? :D

zojazoja
12. jún 2025
@anonym_autor

@zojazoja tie sú pekné, nosí sa to bez podprdy? nebudú mi trčať bradavky? :D

@autor pochybujem, že by trčali bradavky. tam to je nariasené až až 🙂

autor
12. jún 2025
@zuzanita1609

Skús hľadať šaty s korzetom, korzetové šaty.

@zuzanita1609 také sa mi tiež páčia len teda úprimne bojím sa či sa budem môcť v takých najesť 😂

autor
12. jún 2025
@zojazoja

@autor pochybujem, že by trčali bradavky. tam to je nariasené až až 🙂

@zojazoja nemyslím tie z linku, tie sa mi nepáčia ale tie z tej fotky

zojazoja
12. jún 2025

@ tie prvé šaty som dala len kvoli tomu štýlu ku krku...tiež sa mi nepáčia.

zojazoja
12. jún 2025
@anonym_autor

@zojazoja nemyslím tie z linku, tie sa mi nepáčia ale tie z tej fotky

@aha. mne sa zas tie prve moc nepačia. 🙂 svadobné šaty väčšinou mávaju na prsiach ešte takú akokeby výstuž. nie su prsia a bradavky vobec vidieť.

jomarch
12. jún 2025

pozri si salon lulu anna, saty od navrharky anna kara. vela je takych co vyzeraju vyslovene lepsie ked ma nevesta mensie prsia

autor
12. jún 2025
@jomarch

pozri si salon lulu anna, saty od navrharky anna kara. vela je takych co vyzeraju vyslovene lepsie ked ma nevesta mensie prsia

@jomarch Ďakujem ale 600-800€ za požičanie je trošku moc 😅

biba_18
12. jún 2025

pozeraj take ako máš na obrázku ale s vodopádom vo výstrihu…
niečo také…

surama
12. jún 2025

Vela siat ma vsitu podprsenku, takze ti vytvoria krasny dekolt 🙂 Ja by som ti odporucala take, ktore maju vzadu viazanie 🙂

vkatush
12. jún 2025

Keď pozrieš môj profil, mám tam moje svadobné. Tiež nemám kozy 😂 a vyzeralo to dobre.
A svadobné máju takmer všetky vystužené vrchy (z vnútornej strany máš všitú akoby podprsenku, aby jednak pekne sedelo a aby nič nepresvitalo).

Ja by som sa bála bez ramienok, že mi to spadne, keď to kozy nedržia. Niekto ti stúpi na šaty, potiahne a ľahko spadnú 😅 aspoň to bol môj strach.

t1nusa
12. jún 2025

ja som mala takýto vrch, cítila som sa v tom pohodlne ☺️ dosť podľa mňa záleží aj od postavy, vyskúšaj viacero typov šiat a sama uvidíš prípadne si nechaj poradiť od pani v salóne/kamošky

veso23
12. jún 2025

Ja som mala takéto mam ich aj na predaj. Stačili nálepky na bradavky a vybavené.