icon

Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?

julkaaa1
15. máj 2025

Ahojte mame prijmanie kupila som si fialove šaty a nakoľko nemôžem.nikde zohnať topanky chcem si objednať ktoré z vás by ste mi poradili ku šatám? Z iných nemám na vyber objednávam zo stránky z ktorej mi stihnú prist a hlavne ktoré majú nižší opatok ....keďže hlásia zimu na vrch si dám bezovy trenckot za všetky normálne odpovede ďakujem vopred

Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?Aké topánky vybrať k fialovým šatám na prijímanie?
Strana
z2
julkaaa1
autor
15. máj 2025

Ďakujem zeny objednala som tie posledne bezove uvidíme aké budú pri najhoršom si dám bezove baleriny

domiklik
15. máj 2025
@kavasmliekom

@julkaaa1 v daichmane majú klasické béžové lodičky, aj v čínskych obchodoch.

@kavasmliekom presne tak, a dokonca sa v nich dá aj chodiť

lesiiaoldi
16. máj 2025

Tie prvé béžové sú pekné a neutrálne.

sandra49
16. máj 2025
@julkaaa1

Ďakujem zeny objednala som tie posledne bezove uvidíme aké budú pri najhoršom si dám bezove baleriny

@julkaaa1 aj ti prišli tie topanocky? 🙂

julkaaa1
autor
16. máj 2025
@sandra49

@julkaaa1 aj ti prišli tie topanocky? 🙂

@sandra49 vôbec nie volala som tam ze ich to mrzí ale ze kuriérov nemajú ze to nestihnú ze to je vína kuriérov takže zajtra idem dakde ešte pozriet

sandra49
16. máj 2025
@julkaaa1

@sandra49 vôbec nie volala som tam ze ich to mrzí ale ze kuriérov nemajú ze to nestihnú ze to je vína kuriérov takže zajtra idem dakde ešte pozriet

@julkaaa1 tak držím palce. Skus Číňanov tam je fakt veľký výber a mávajú aj nízke.. krémové, béžové to je jedno..pri najhoršom kľudne aj cierne ci biele..neboj zoženieš niečo 😉

julkaaa1
autor
16. máj 2025
@sandra49

@julkaaa1 tak držím palce. Skus Číňanov tam je fakt veľký výber a mávajú aj nízke.. krémové, béžové to je jedno..pri najhoršom kľudne aj cierne ci biele..neboj zoženieš niečo 😉

@sandra49 mam cierne ale nakoľko idem mat hnedy trenckot tak nechcem ísť taka doladena vari daci najdem

Strana
z2