icon

Ako a kde nájsť štylistu?

15. apr 2024

Ahojte, konci mi RD, mam 32 a o chvilu sa vraciam medzi ludi do prace. Tie 3 roky su namne zial vidno, hlavne ma trapi unavena tvar, zostarla som a myslim ze sa potrebujem dat celkovo dokopy a poludstit.
Potrebovala by som nieco ako radu od stylistu, co mi poradi novu farbu vlasov, novy strih, upravu obocia, nejake licenie lahke, ktore sa mi hodi (ani neviem co sa mi hodi a co mi pomoze vyzerat lepsie, nikdy som modu a kozmetiku velmi neriesila), a moznoze aj poradi ohladom obliekania. Nechcem ist do desiatich salonov kde mi povedia v kazdom inac, asi by som potrebovala radu od jedneho cloveka. Nemam ani kamaratky, ktore by mi takto mohli pomoct. Neviete, ako na to? Alebo kde hľadat vobec takuto osobu?

rozculena
15. apr 2024

na googli si hladala? lebo ja všetko tam hladám

autor
15. apr 2024

@rozculena nehladala aom na googli zatial

rozculena
15. apr 2024

a čo ti bráni?

st_277
15. apr 2024

Ahoj, kludne mi napis spravu 🙂 skusim poradit, v trendoch sa vyznam, vsetko samozrejme bezplatne

levandul_ka
15. apr 2024

@rozculena ona sa pekne pytala ci jej niekto poradi po materskej co so vzhladom,
ked nemas co k veci tak si vygoogli ako nebyt zbytocne protivna

rozculena
15. apr 2024

@levandul_ka "Potrebovala by som nieco ako radu od stylistu, kde hľadat vobec takuto osobu?"
ja som jej iba odpovedala na jej otázku

autor
16. apr 2024

@rozculena ano odpovedala si mi slusne, ale vies ono nie na vsetko je odpoved na googli. Ja hladam "komplexnu osobu", ktora mi poradi aj co s vlasmi, aj co s makeupom, aj co s obocim, a aj s oblecenim vzhladom na moju postavu. Ked som to dala do googla, ze stylista a moje bydlisko (mesto), nenaslo mi nic, len konkretne kozmeticke salony ktore riesia ciastkove veci. Ja nechcem ist do jedneho salonu s obocim, do druheho na makeup, do tretieho s vlasmi, a potom hor sa handrove obchody.. Len by som slovne potrebovala poradit, a ked mi to ten dotycny uzasny clovek poradi, tak jasne potom uz pojdem s hotovym napadom po salonoch. Len sa potrebujem odrazit od dacoho a mat predstavu lebo ju nemam, tak som zakrnela na materskej ze je to hrozne.. 😢

autor
16. apr 2024

@st_277 dakujem, budem ti neskor pisat ❤️