Ako dlho vám vydrží jedna kabelka?
Ahojte, pred necelym rokom som si kupila kabelku, znackovu, nebola najlacnejsia. Sice mi posluzila uzasne, zmestilo sa mi do nej vsetko co som potrebovala fakt bola mi akurat, aj vyzorovo sa mi strasne pacila a mala som ju velmi rada. Po nie dlhom case nosenia sa mi ale znicili tie kruzka ktorymi boli ramienka pripojene o kabelku. Zo 4 sa pokazili 2, sla som na ulici a proste sa mi ramienko odoplo a ten kruzok spadol. Nakoniec kabelka skoncila takto. Po asi 10 mesiacoch. Teraz si planujem kupit novu kabelku, najradsej by som si kupila taku istu len mozno v inej farbe ale bojim sa ze sa to stane zas. Preto sa chcem opytat, ako dlho vam sluzi jedna kabelka?

Značková, neznačková...treba sa sústrediť na kvalitu materiálu, nie na značku, ak chcete, aby Vám taška vydržala. Každá kožená, ktorú som si kúpila, a ani jedna nebola tzv. značková mi vydržala 5 a viac rokov a to sa mi zodralo skôr textilné vnútro. Pod 100 € to ale nebude ono.
Ja si kupujem vacsinou kozene, strednu cenovu kategoriu (Marc Jacobs, Furla, Coach, atd) a vsetko sa tvari zatial nesmrtelne. Najstarsiu mam uz skoro 10 rokov a jedine sa mi osupal ten akoby nater na zrezanych miestach koze. Rada by som raz nejaku nosenim zodrala, ale nedari sa, skor to predam. Ked som kupovala kozenkove, tak vacsinou to vydrzalo max pol roka a musela som to vyhodit.
@liz_lemon nic necakam, ja som schvalne napisala tuto, lebo je/resp ked som to kupovala bola/ velmi ospevovana kade tade a mne tie kabelky vydrzali fakt mesiac. Aj som ich reklamovala a nove na vymenu to iste spravili :D
ale zase az aliexpress to nie je.. lebo tie kabelky z ali nie su hodne ani zavesenia na plece (kedysi som skusila.. :DDD )
@kristinka92 ano presne tak, ja patrim k zenam co naladuju kabelku az po vrch :DDD inak mam overene tie co vydrzia takyto naklad :DD tie prilezistostne, nemaju ani skrabancek ani nic ani za dlhe roky... myslim ze mam niekde aj 15rocnu kabelku :DD
@simca06022011 tak každý podľa svojho gusta 😄😄 preto hovorím že to je tazko povedať či to je dlha/krátka doba na tu kabelku. každá žena nosí kabelku inak
@oblaacik skus si zohnat toto. Su otvaracie, daju sa navliect/vymenit, ako sa ti hodi.
@oblaacik Presne, ak je inac kapelka v dobrom stave, naco kupovat inu. Skus kupit kruzky cez internetet. Urcite toho vela najdes, alebo toho obuvnika. Mozno on aj bude mat kruzky, lebo to je velmi bezne ze su ramienka pripevnene kruzkami.
Ja mám kabeliek cca 30, striedam ich pravidelne a mám ich roky. A to sú obyčajne kožené od creole alebo z lubive. Čo sa týka Liu Jo. Neviem v akej kvalite su kabelky, ale ak v rovnakej, ako topánky, tak pán Boh poteš...mám od nich šľapky, stali v zľave vyše 60 eur, áno mám ich tri roky, ale nosievala som ich dokopy 10x za leto a hádajte čo. Cestou do roboty sa mi topánka na nohe rozpadla, tak som to musela odcupkat pekne bosá. Ale keďže sa to vraj da opraviť dám tomu šancu, nakoľko mi je ľúto ich vyhodiť, ale teda z tejto značky si tak skoro už nič nekupim
@mk1111111111 ja som s nimi tiež spoko, z tejto cenovej skupiny podobnej CK, Guess, MK sú podľa mňa take najkvalitnejšie . Niektoré mam už pekných pár rokov
@lakebabe to mas pravdu, LJ drzia tvae, dokonca sa ani neolupuju a hlavne sa ani sa tak velmi nefejkuju. Ja uz niektore kabelky, co mam original, ani nenosim, aby ma neupodozrievali, ze mam fejk 😵💫🤣
Keďže som skôr športový typ, tak kabelku mením tak cca po 3 rokoch, kabelky ma stoja okolo 40 eur
Ak je to naozaj kvalitna kozena kabelka, nechala by som v brasnarstve kabelku opravit. A ako dlho vydrzi kvalitna kabelka? Kym som kupovala nekvalitne kabelky, dokazaala som kazdu znicit uplne za 3 mesiace. Odkedy som kupila len kvalitne kozene, vydrzia dlhe roky. Moja mama si raz kupila kabelku, ktora mala cenu jedneho celeho mesacneho platu. Bola krasna, kozena, vyborne vypracovana. Ja mam iny model. Mamina bez jedineho poskodenia vydrzala 13 rokov a vydrzala by asi dodnes, ale potom jej ju ukradli. Moja ma asi 5 rokov a bez jedineho skrabanceka, nadherna a stale ako nova. Ak ide o naozaj drahu a kvalitnu kabelku, daj si to opravit. Na cenu opravy sa pytaj vopred, aby si potom nebola zaskocena.
@mk1111111111 tak tak nelupe sa mi ani jedna zatiaľ aj tenisky držali, ale zas už fejkuju skoro všetko aj také lacne značky co by ma ani nenapadlo ze niekto by chcel fejk
@lakebabe ja nakupujem len v original obchodoch a hlavne, co ma co najmensie logo, najlepsie neviditelne, ale teda, vidim na babach vselijake "skvosty" 😵💫🙈🤯🤣
@mk1111111111 Moja kamarátka predáva tie fajky vozi to z Budapešti je o to brutálny záujem, ale keď vidím tie kombinácie ná tých veciach a ten materiál 🙈 minule prišla v platenkach co boli vpredu Hilfiger a vzadu Levis😄 tak už mám z tých značiek traumu
Bud to zreklamuj alebo daj opravit.
@lakebabe moje nervy, tak, ale zaujala... 🙈🤣
Baby kabelka liu jo na about you je originál? Chcem si dopriať, mala kabelka-90 eur
@marcellka32 z about you som zatiaľ mala všetko originál, nikdy nebol problém s tovarom mam ztade dosť veci. A to máš dobrú cenu oni sa okolo 120 a viac hybu
@lakebabe taká hnedá menšia na rameno za 90
@marcellka32 to je v pohode cena za takú menšiu, pod 80 eur som ani nevidela od nich

to je strašne individuálna otázka- závisí od toho ako ju nosis… ja napríklad mám niekoľko kabeliek drahších ale striedam ich podľa toho čo mám na sebe. kabelky si ale šetrím, nikdy ich nepokladám na zem, nedávam do nich nakupy v potravinách, vyslovene sa o ne starám ako v bavlnke. takze mi vydržia roky. niektoré ženy ale bežne nahadzu 5kg nakup do kabelky a sup na plece a jednu kabelku takto znosia pomerne rýchlo. preto ti je tazko povedať či to je normálne alebo nie, ty sama musíš vedieť ako ich “šetríš”