Ako dlho vydržia podprsenky z New Yorkeru?
Prosím vás ako dlho vydržia ? Lebo mám problém nájsť nejakú čo výdržou dlhšie ako 3 mesiace aj keď je drahšia :/
Ja som spokojna s Lindex a Tchibo. V New Yorker by som kvalitu nehladala.
@mirkam3 áno to som počula že odtiaľ sú fajn len sa bojím objednavat podprsenky cez net lebo sa bojím že či by mi to sadlo na mňa
@xmichaellaa ja mam odtial podprsenky už roky a stále sú v top stave
@rebi789 z new Yorkeru?
@xmichaellaa ano
@xmichaellaa tak veľkostnej tabuľky na Astratex mna osobne nikdy nesklamali ak som sa dobre pomerala. Ak si však nie som ista kvôli strihu, objednám z rovnakého modelu kľudne aj 2 velkosti a bez problémov vrátim zdarma tú, ktora nesadla.
Mám odtiaľ športové iba, celkom držia. Inak je to aj o šťastí, mám Astratex, čo mi zosiveli po pár opratiach, aj také, čo sú fajn. A mám dve z Lidla (1+1) a tie vyzerajú super už druhý rok 😀
@xmichaellaa H&M je fajn a ak kupis cez eshop, tak nie je problem s vratenim
Ja mam iba z new yorkeru a vydrzi mi ozaj dlho.ALE doma zasadne podprsenku nenosim 90% nosim sportove po vonku s detmi na nakup a na taky bezny den.takze tej prilezitosti ju znicit neni vela..
@xmichaellaa mám všetky len odtiaľ a vydržia perfektne. Roky kupujem len tam. Najlepšie mi sedia a fakt sa neničia. Periem vo vrecúškach na bielizeň. Je pravda, že posledné roky išla kvalita dole v tom, že už nie každé číslo je presne rovnaké a treba skúšať ako sedí (predtým som kupovala už bez skúšania, lebo som vedela aké číslo mi sadne). Ale vydržia rovnako dobre.
Ja mám podprsenky len z tamať, ja som spokojná🙂mám aj z Tezenisu

@xmichaellaa odporucam niečo kvalitne z Astratexu. Za mna sú všetky čo odtiaľ mám nezničiteľné.
Ak teda ako píšeš hladas kvalitu, New Yorker je snad jedno z poslednych miest, kde by som hľadala. Oni majú prádlo fakt na pár použití (sama som tam kedysi počas VŠ ako chudobná študentka nakupovala, tak mám reálne otestované).