icon

Ako dlho vydržia podprsenky z New Yorkeru?

xmichaellaa
8. dec 2024

Prosím vás ako dlho vydržia ? Lebo mám problém nájsť nejakú čo výdržou dlhšie ako 3 mesiace aj keď je drahšia :/

mirkam3
8. dec 2024

@xmichaellaa odporucam niečo kvalitne z Astratexu. Za mna sú všetky čo odtiaľ mám nezničiteľné.
Ak teda ako píšeš hladas kvalitu, New Yorker je snad jedno z poslednych miest, kde by som hľadala. Oni majú prádlo fakt na pár použití (sama som tam kedysi počas VŠ ako chudobná študentka nakupovala, tak mám reálne otestované).

simsalabim
8. dec 2024

Ja som spokojna s Lindex a Tchibo. V New Yorker by som kvalitu nehladala.

xmichaellaa
autor
8. dec 2024

@mirkam3 áno to som počula že odtiaľ sú fajn len sa bojím objednavat podprsenky cez net lebo sa bojím že či by mi to sadlo na mňa

rebi789
8. dec 2024

@xmichaellaa ja mam odtial podprsenky už roky a stále sú v top stave

xmichaellaa
autor
8. dec 2024

@rebi789 z new Yorkeru?

rebi789
8. dec 2024
mirkam3
8. dec 2024

@xmichaellaa tak veľkostnej tabuľky na Astratex mna osobne nikdy nesklamali ak som sa dobre pomerala. Ak si však nie som ista kvôli strihu, objednám z rovnakého modelu kľudne aj 2 velkosti a bez problémov vrátim zdarma tú, ktora nesadla.

adulka07
8. dec 2024

@mirkam3 mám pár tiež z Newyorkeru a sú celkom fajn ale skoro sa ničia,ale sa nečudujem ak ju mám na sebe aj 14 hodín v kuse..naposledy som kupovala v C&A a som spokojná

michaela329
8. dec 2024

Mám odtiaľ športové iba, celkom držia. Inak je to aj o šťastí, mám Astratex, čo mi zosiveli po pár opratiach, aj také, čo sú fajn. A mám dve z Lidla (1+1) a tie vyzerajú super už druhý rok 😀

tilonka
8. dec 2024

@xmichaellaa H&M je fajn a ak kupis cez eshop, tak nie je problem s vratenim

saxana000
8. dec 2024

Ja mam iba z new yorkeru a vydrzi mi ozaj dlho.ALE doma zasadne podprsenku nenosim 90% nosim sportove po vonku s detmi na nakup a na taky bezny den.takze tej prilezitosti ju znicit neni vela..

anketkarka
8. dec 2024

@xmichaellaa mám všetky len odtiaľ a vydržia perfektne. Roky kupujem len tam. Najlepšie mi sedia a fakt sa neničia. Periem vo vrecúškach na bielizeň. Je pravda, že posledné roky išla kvalita dole v tom, že už nie každé číslo je presne rovnaké a treba skúšať ako sedí (predtým som kupovala už bez skúšania, lebo som vedela aké číslo mi sadne). Ale vydržia rovnako dobre.

sophiahaha
21. jan 2025

Ja mám podprsenky len z tamať, ja som spokojná🙂mám aj z Tezenisu