icon

Ako doladiť outfit na oslavu?

30. júl 2024

Baby mám tento top na oslavu narodenín (nie mojich) poraďte prosím čo k nemu a čo si obuť. Ja v tomto niesom dobrá. Ďakujem 🙏

Ako doladiť outfit na oslavu?Ako doladiť outfit na oslavu?Ako doladiť outfit na oslavu?
lindous
30. júl 2024

Neviem či to chceš (oslava bude) ležérnejšie alebo elegantnejšie, ja by som išla buď do nieco takého ako má modelka, takže rifle, ale kludne aj riflová sukňa, napr. taká dlhšia s rozparkom a ku tomu sandále, kludne masívnejšie na platforme alebo potom čiernu puzdrovu sukňu po kolena s vyšším pasom a nejaké jemné sandálky na opätku 😊 naopak by som nevolila ku tomu príliš voľný spodok, strihy do A, nech sa v tom nestratíš

eeerickal1
30. júl 2024

vzhladom k tomu ze je teplo, tak riflova sukna s vysokym pasom a tento top v nom zapraveny. na nohy sandalky alebo platenky. ale kazdopadne by som volila nejake vyraznejsie doplnky napr. dlhsi padavy nahrdelnik, naramky na ruky a nausnice napichovacie dubky.

lucia13022023
30. júl 2024

Ako doplnky by som volila na krk určite niečo jemnejšie, zlatú retiazku tenkú, vzhľadom k tomu, že ma tričko volan v oblasti dekoltu, určite nedávaj nič výrazne, nechaj vyznieť top. Naopak náušnice by som dala možno výraznejšie, napr ako ma modelka, kľudne zlaté kruhy. Netreba to aké preháňať nemusís mat aj retiazku, aj náramok, aj prstene a aj náušnice. Ako spodok niečo uzke, keďže top je voľný a určite top zapravit dnu, nie na rifle, nie je to pekne. A na nohy by som dala obyčajne sandále alebo lodičky, béžové. A skôr svetle farby.

oli18
30. júl 2024

Riflovina je super, hlavne ked je 30°C +. Akoby neboli lahke letne priedusne sukne a nohavice. 🙉

lindous
30. júl 2024

@oli18 tie sú väčšinou práve toho voľnejšieho vzdušneho, padaveho strihu, ktorý sa mi k tomuto typu topu nehodí 😅 radím čisto k nemu, hlavne keď ani nevieme kde a kedy bude oslava, môže byt klíma, môže to byť večer a noci už také horúce nie sú

oli18
30. júl 2024

@lindous cez brucha a cez zadok zvycajne byvaju nohavice vypasovane a na tom tope je stahovaci patent, takze sirsie nohavice na nohach nevadili. Horsie so suknou, to by som radsej vymenila top za obtiahnute tricko a siroku suknu. Ale nevieme, aku ma autorka postavu. Lebo modelka je "nabita".

autor
30. júl 2024

Ďakujem krásne za rady. Oslava bude túto sobotu nemá byť veľmi horúco a k večeru už vôbec. Bude to v takej reštaurácii ale s deťmi budeme aj vonku je tam trampolína atď. Sukňa nepripadá do úvahy zle sa mi v nej pohybuje hlavne okolo detí.
Skúšala som si k tomu čierne dlhé elegantné nohavide s latkovym čiernym opaskom ale tá mašľa má tam ruší rovno pod tým volanom. Preto premýšľam nad riflami alebo niečo kúpiť ešte. Len netuším čo teda.

kastia
31. júl 2024

Ja by som si k tomu vzala nejaké elastické nohavice, co sa smerom dole rozširujú do takých zvonov. Co su na zadku a stehnách obtiahnute a smerom dole sa rozširujú. Akoby také legíny, co majú také zvony. Bud čisto čierne alebo s nejakými vzormi a k tomu biele topánky niečo ako air force. Alebo aj nejaké šľapky ako hermes alebo obyčajne žabky. Dá sa určite aj niečo na opatkoch, ale to ja nenosím, keďže je ma viac než dosť a bolia ma v tom nohy. Cítila by som sa v tom inak pohodlne. Môžeš si bezproblémov čupnúť, sadnúť a nič Ťa netlačí. Alebo potom keby chceš viac naturálne tak nejaké vzdušné lanové nohavice a k tomu nejaké kožené sandálky alebo šľapky niečo ako birkenstock. Je ťažké poradiť keď nevieme aký máš štýl a v čom sa cítiš dobre.