icon

Ako hodnotíte Valentino kabelky?

melany_y
13. feb 2025

Ako ste s ňou spokojné? 🙂 poprípade keď môžte a máte chuť dáte foto akú máte 🙂

Strana
z2
magic08
13. feb 2025

ja som spokojna, pre mna kabelka ako každa ina, foto nemam, nie som doma, takze neskor, ak nezabudnem

melanta
13. feb 2025

Ak myslíš tie obyčajné kabelky Valentino, ktoré predávajú na Zalando, Aboutyou, eobuv a podobne, tak súhlasím s komentárom vyššie, kabelka ako každá iná. Určite by si v tej cene našla aj niečo kvalitnejšie a myslím, že aj medzi lacnejšími.

kris_tin257
13. feb 2025

Valentino má niekoľko rád, tie klasické ktoré sa predávajú kade tade sú kvalitou asi ako značka Guess, čiže nanič 😊

darkswan
13. feb 2025

No nie je Valentino ako Valentino;)

melany_y
autor
13. feb 2025

@melanta naozaj ? Ďakujem za radu presne zo zalanda som chcela objednávať.

melany_y
autor
13. feb 2025

@kris_tin257 ďakujem a nevieš kde by som kúpila takú kvalitnejšiu? Lepšiu Valentino?

melany_y
autor
13. feb 2025

@darkswan prosím vysvetliť 😀🙏

melany_y
autor
13. feb 2025

Keď vás môžem poprosiť, s akou značkou máte skúsenosť? Má to byť darček pre najlepšiu kamarátku, obľubuje značkové kabelky, ďakujem vopred 🙂

kris_tin257
13. feb 2025

@melany_y choď na stránku Valentino, máš tam shop by line a pozri si vyber, ktorá rada ti vyhovuje cenovo a kvalitovo... Sú to kabelky od 2000€ približne, Valentino má predajňu aj v parndorfe kde sú vyššie rady
Z tých cenovo dostupných mám dobrú skúsenosť s koženými Michael Kors kabelkami, aj po X rokoch sú stále ako nové 👍

melanta
13. feb 2025

@melany_y je značka Valentino a potom ten skutočný Valentino, ktorý sa volá Valentino Garavani (to je meno zakladateľa značky Valentino) a tie stoja od 2000 hore. Tie sú kvalitné. Tieto, o ktorých je príspevok, sú to isté, ako napríkald Guess. A to už by som si potom radšej kúpila o viac ako polovicu lacnejšiu Lúbivé.

melany_y
autor
13. feb 2025

@kris_tin257 takže tie zo zalanda a pod si niečo ako napodobenina originálu či ako to chápať? Keď je taký rozdiel v cene

melany_y
autor
13. feb 2025

@melanta och ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie, vôbec sa nevyznám. 🙏

kris_tin257
13. feb 2025

@melany_y nie sú napodobeniny sú to originály ale je to najlacnejšia rada značky Valentino, čiže najviac sa šetrí na kvalite aby cenou boli dostupné pre najmenej zarábajúcich alebo ako to nazvať. Proste kvalita je shit a kúpia si to tie ktoré chcú mať "značkovú" kabelku, no do pol roka aj to je veľa je to na kabelke vidieť
Napríklad značka Hugo Boss má niekoľko rád, Hugo, Boss black, Boss Orange, Boss Green napríklad všetko sú to cenovo odlišné štýlovo odlišné aj kvalitovo odlišné rady no rozdiel nie je tak markantný ako pri spomínaných kabelkách. To iba príklad

melany_y
autor
13. feb 2025

@kris_tin257 ďakujem veľmi pekne ,už som ju mala v košíku ale radšej teda neobjednavam

melanta
13. feb 2025

@melany_y žiadna kabelka za 200-300 eur nie je značková. Takže ak kamoška má rada akože značkové kabelky, tak je to asi jedno, Valentino, Kors, Guess, Liu Jo, Furla - kúp takú, ktorá sa jej bude páčiť. Viac menej kvalita týchto tašiek v tejto cene je rovnaká. Ak to má kamoška rada, tak sa poteší.

kris_tin257
13. feb 2025

@melanta súhlasím, jedine na čo by som pozerala aby bola kožená keď tak, tie vydržia dlhšie 😊

la_dolce_vita
13. feb 2025

Jednu mam, taku obycajnu na bezne nosenie, okrem inych, samozrejme kvalitnejsich. Lepsie ako nejaka z polskeho trhu 🙂. Kamoske, ktora nosi kvalitu, je to asi riskantne kupit, kazda mame iny vkus.

melany_y
autor
13. feb 2025

@melanta vieš čo minule som na nej videla novú Valentino kabelku ale ja sa nikdy nepýtam koľko stála či ju má z tej vyššej rady ako ste spomínali alebo z tých lacnejších. Vôbec neviem koľko stoja jej kabelky, ja sa vôbec nevyznám len vidím značku 🙂

darkswan
13. feb 2025

Este by som zvazila coach a Coccinelle tie su fajn stredna cena a kozene, alebo ked vychytas v zlave Longchamp - velmi kvalitna koza a spracovanie

darkswan
13. feb 2025

@melany_y tu skutocnu Valentino rozoznas aj podla ich symbolu

melany_y
autor
13. feb 2025

@darkswan to je aký keď sa môžem opýtať

melanta
13. feb 2025

@melany_y tak musíš vedieť, či kamarátka má príjem, že si kupuje kabelky za 200 alebo 3000 eur. V každom prípade, ak nemáš dobrý prehľad o tom, aké kabelky kamoška má, koľko do nich investuje a ak nepoznáš na 100% jej vkus, tak nekupovala by som žene niečo také ako kabelka.

la_dolce_vita
13. feb 2025

@darkswan Coccinelle som dostala ako darcek a ked som si vykracovala na stretavku, tak akurat vtedy sa mi zlomil uchyt, postupne vsetky, bola som sklamana z tej kvality :(

melany_y
autor
13. feb 2025

@melanta má muža, ktorý je pri peniazoch, čiže asi nebudú lacné, netuším. Vieš čo,máš 100 pravdu. Je to hlúpost aby som jej kupovala kabelku, keďže sama sa absolútne nevyznám. Ďakujem , asi som si to potrebovala prečítať🙂

melany_y
autor
13. feb 2025

Inak niečo takéto som hľadala

melanta
13. feb 2025

@darkswan nie všetky Garavani z najvyššej rady majú znak, niektoré nemajú ani znak, ani nápis.

darkswan
13. feb 2025

@la_dolce_vita to ma mrzi, ja mam od nich jednu a roky a je ako nova…ale musim povedat, ze teraz mam jednu od longchamp, kupila som v zlave a to je fakt brutal koza a spravovanie, velmi milo ma prekvapila

darkswan
13. feb 2025

@melanta to je pravda, ale mne sa zda ze to male logo niekde maju nenapadne pichnute

biba_18
13. feb 2025

@melany_y nie sú to napodobeniny a nie je to ani iná značka - proste sú to lacné veci pre tých čo nevedia dať 2000+ za kabelku ... takže radšej predávajú takto ako keby mali prichádzať o zisky cez fejky ...

Strana
z2