Ako hodnotíte Valentino kabelky?
Ako ste s ňou spokojné? 🙂 poprípade keď môžte a máte chuť dáte foto akú máte 🙂
Ak myslíš tie obyčajné kabelky Valentino, ktoré predávajú na Zalando, Aboutyou, eobuv a podobne, tak súhlasím s komentárom vyššie, kabelka ako každá iná. Určite by si v tej cene našla aj niečo kvalitnejšie a myslím, že aj medzi lacnejšími.
Valentino má niekoľko rád, tie klasické ktoré sa predávajú kade tade sú kvalitou asi ako značka Guess, čiže nanič 😊
No nie je Valentino ako Valentino;)
@kris_tin257 ďakujem a nevieš kde by som kúpila takú kvalitnejšiu? Lepšiu Valentino?
Keď vás môžem poprosiť, s akou značkou máte skúsenosť? Má to byť darček pre najlepšiu kamarátku, obľubuje značkové kabelky, ďakujem vopred 🙂
@melany_y choď na stránku Valentino, máš tam shop by line a pozri si vyber, ktorá rada ti vyhovuje cenovo a kvalitovo... Sú to kabelky od 2000€ približne, Valentino má predajňu aj v parndorfe kde sú vyššie rady
Z tých cenovo dostupných mám dobrú skúsenosť s koženými Michael Kors kabelkami, aj po X rokoch sú stále ako nové 👍
@melany_y je značka Valentino a potom ten skutočný Valentino, ktorý sa volá Valentino Garavani (to je meno zakladateľa značky Valentino) a tie stoja od 2000 hore. Tie sú kvalitné. Tieto, o ktorých je príspevok, sú to isté, ako napríkald Guess. A to už by som si potom radšej kúpila o viac ako polovicu lacnejšiu Lúbivé.
@kris_tin257 takže tie zo zalanda a pod si niečo ako napodobenina originálu či ako to chápať? Keď je taký rozdiel v cene
@melany_y nie sú napodobeniny sú to originály ale je to najlacnejšia rada značky Valentino, čiže najviac sa šetrí na kvalite aby cenou boli dostupné pre najmenej zarábajúcich alebo ako to nazvať. Proste kvalita je shit a kúpia si to tie ktoré chcú mať "značkovú" kabelku, no do pol roka aj to je veľa je to na kabelke vidieť
Napríklad značka Hugo Boss má niekoľko rád, Hugo, Boss black, Boss Orange, Boss Green napríklad všetko sú to cenovo odlišné štýlovo odlišné aj kvalitovo odlišné rady no rozdiel nie je tak markantný ako pri spomínaných kabelkách. To iba príklad
@kris_tin257 ďakujem veľmi pekne ,už som ju mala v košíku ale radšej teda neobjednavam
@melany_y žiadna kabelka za 200-300 eur nie je značková. Takže ak kamoška má rada akože značkové kabelky, tak je to asi jedno, Valentino, Kors, Guess, Liu Jo, Furla - kúp takú, ktorá sa jej bude páčiť. Viac menej kvalita týchto tašiek v tejto cene je rovnaká. Ak to má kamoška rada, tak sa poteší.
@melanta súhlasím, jedine na čo by som pozerala aby bola kožená keď tak, tie vydržia dlhšie 😊
Jednu mam, taku obycajnu na bezne nosenie, okrem inych, samozrejme kvalitnejsich. Lepsie ako nejaka z polskeho trhu 🙂. Kamoske, ktora nosi kvalitu, je to asi riskantne kupit, kazda mame iny vkus.
Este by som zvazila coach a Coccinelle tie su fajn stredna cena a kozene, alebo ked vychytas v zlave Longchamp - velmi kvalitna koza a spracovanie
@darkswan Coccinelle som dostala ako darcek a ked som si vykracovala na stretavku, tak akurat vtedy sa mi zlomil uchyt, postupne vsetky, bola som sklamana z tej kvality :(
@la_dolce_vita to ma mrzi, ja mam od nich jednu a roky a je ako nova…ale musim povedat, ze teraz mam jednu od longchamp, kupila som v zlave a to je fakt brutal koza a spravovanie, velmi milo ma prekvapila

ja som spokojna, pre mna kabelka ako každa ina, foto nemam, nie som doma, takze neskor, ak nezabudnem