Ako je na tom kvalita oblečenia Sinsay pre batoľatá?
Ahojte
Aka je prosim kvalita oblecenia pre batolata od Sinsay v porovnani napr s H&M alebo Tesco/F&F?
Trochu sa obavam kvoli cenam ci to nebude nekvalitne.
Dakujem.
asi tak.
Kvalitou h&m a f&f sa to porovnať nedá
Ale ako oblečenie na doma a vonku pre dieťa super radšej kúpim na Sinsay ako Pepco
A zas musím uznať že pár šiat a aj sukňu malej chválili a to bola práve zo Sinsay veľmi pekne
Aku kvalitu by si ocakavala pri veciach, ktore stoja par eur? V akcii doslova par centov 😬 takze kvalita zodpoveda cene, podla mna horsie ako Pepco alebo porovnatelne, urcite ani zdaleka ako Tesco, H&M
Kvalita ako píšu vyššie. Batoľa to nezoderie, no ak nebudeš mať veľkú výbavičku a budeš to prať častejšie, tak to na tých veciach bude vidno. Ja som si väčšinu základnej vybavičky kúpila v Tescu. Ale ja som nenakupovala haldy detského oblečenia. Dopredu som si urobila zoznam a viac - menej som sa ho držala. Ak ho máš blízko, tak mávajú výpredaje. Ale niektoré kúsky v sinsay majú ozaj pekné. Ja som tam kúpila rovnaké šaty na Vianočné fotenie za pár eur a pár eur, detské bundičky,...
Sinsay predáva oblečenie,ktoré nájdeš aj na Temu a Shein.Dokonca ich nafotili tie isté modelky. Všetko berú z Číny.
ja som mala dvoje body zo Sinsay, a kým trup sme už ledva zapli, rukávy boli dlhé a museli sa vyhnúť riadne
za mňa najlepšie cena vs kvalita, prípadne "peknosť" vyhráva tesco, potom pepco a niekde na konci sinsay, kúpila som malému spodné prádlo....ponožky nenositeľné od prvého prania a zvyšok vypratý po 2 dvoch praniach, všetko vyzerá akoby 6 detí pred ním nosilo. h&m mi prišlo príliš drahé na to, čo to mal párkrát na sebe :D
Sinsay a kvalita nejde dokopy 🤣 ale zas, veci za 2€ ani neočakávam, že by boli kvalitne.
Ja tam kupujem synovi (4r) iba boxerky - maju pekne vzory aut a traktorov a ako jeden z mala kusov oblecenia zo Sinsay sa po oprati nezrazia o 2 cisla. Debilne maju poriesene aj papierove tvrde visacky, ktore ked odtrhnem vznikne diera. Ked odstrihnem pichaju stale. 🤣🙈
sinsay sme kupovali do škôlky na zničenie ale ono veľa x sa to zničilo pranim-napr tie obrázky alebo keď to dieťa zašpiní a prečistis to zlcovym mydlom ostane normálne svetlý fľak od čistenia 😂 teraz ma tesco hrozne veľa akcii a nakúpiš tam ozaj za pár centov takže sinsay sa vôbec neoplatí už ani cenovo (kvalitovo je to smetie)
Ja mam skusenost ze Sinsay uplna katastrofa co sa tyka kratasov a teplakov - zmolky. Ale tricka s dlhym rukavom a rifle ok. Teplaky a tricka celkom dobra kvalita z Pepca, ale odporucam kupit o 1-2 cisla vacsie, pranim sa zrazia, ale aspon nezmolkuju
Dakujem za vycerpavajuce odpovede, po ktorych teda Sinsay oblecenie nepojdem ani skusat 😃. Popravde nie sme nastastie na tuto cenovu relaciu odkazani, zlakali ma len pekne fotky, no tusila som, ze odpovede budu taketo. Bezne maly nosi Lindex, H&M, Tesco, Next, lidlacke Lupilu, veci od Bergam shopu a par veci na doma ma Pepco a Kik.

Sinsay je na úrovni Pepco
kvalita mizerná.