icon

Ako je na tom kvalita oblečenia Sinsay pre batoľatá?

24. mar 2025

Ahojte
Aka je prosim kvalita oblecenia pre batolata od Sinsay v porovnani napr s H&M alebo Tesco/F&F?
Trochu sa obavam kvoli cenam ci to nebude nekvalitne.
Dakujem.

deti95060810
24. mar 2025

Sinsay je na úrovni Pepco
kvalita mizerná.

modraslamka
24. mar 2025

asi tak.

bibssli
24. mar 2025

Kvalitou h&m a f&f sa to porovnať nedá
Ale ako oblečenie na doma a vonku pre dieťa super radšej kúpim na Sinsay ako Pepco
A zas musím uznať že pár šiat a aj sukňu malej chválili a to bola práve zo Sinsay veľmi pekne

petamich
25. mar 2025

Aku kvalitu by si ocakavala pri veciach, ktore stoja par eur? V akcii doslova par centov 😬 takze kvalita zodpoveda cene, podla mna horsie ako Pepco alebo porovnatelne, urcite ani zdaleka ako Tesco, H&M

rybkoava
25. mar 2025

Kvalita ako píšu vyššie. Batoľa to nezoderie, no ak nebudeš mať veľkú výbavičku a budeš to prať častejšie, tak to na tých veciach bude vidno. Ja som si väčšinu základnej vybavičky kúpila v Tescu. Ale ja som nenakupovala haldy detského oblečenia. Dopredu som si urobila zoznam a viac - menej som sa ho držala. Ak ho máš blízko, tak mávajú výpredaje. Ale niektoré kúsky v sinsay majú ozaj pekné. Ja som tam kúpila rovnaké šaty na Vianočné fotenie za pár eur a pár eur, detské bundičky,...

mamamasama
25. mar 2025

Sinsay predáva oblečenie,ktoré nájdeš aj na Temu a Shein.Dokonca ich nafotili tie isté modelky. Všetko berú z Číny.

dzejsik
25. mar 2025

ja som mala dvoje body zo Sinsay, a kým trup sme už ledva zapli, rukávy boli dlhé a museli sa vyhnúť riadne

janka_266
25. mar 2025

za mňa najlepšie cena vs kvalita, prípadne "peknosť" vyhráva tesco, potom pepco a niekde na konci sinsay, kúpila som malému spodné prádlo....ponožky nenositeľné od prvého prania a zvyšok vypratý po 2 dvoch praniach, všetko vyzerá akoby 6 detí pred ním nosilo. h&m mi prišlo príliš drahé na to, čo to mal párkrát na sebe :D

lucia13022023
25. mar 2025

Sinsay a kvalita nejde dokopy 🤣 ale zas, veci za 2€ ani neočakávam, že by boli kvalitne.

basulaak
25. mar 2025

Ja tam kupujem synovi (4r) iba boxerky - maju pekne vzory aut a traktorov a ako jeden z mala kusov oblecenia zo Sinsay sa po oprati nezrazia o 2 cisla. Debilne maju poriesene aj papierove tvrde visacky, ktore ked odtrhnem vznikne diera. Ked odstrihnem pichaju stale. 🤣🙈

jvasenka
25. mar 2025

sinsay sme kupovali do škôlky na zničenie ale ono veľa x sa to zničilo pranim-napr tie obrázky alebo keď to dieťa zašpiní a prečistis to zlcovym mydlom ostane normálne svetlý fľak od čistenia 😂 teraz ma tesco hrozne veľa akcii a nakúpiš tam ozaj za pár centov takže sinsay sa vôbec neoplatí už ani cenovo (kvalitovo je to smetie)

igiana
25. mar 2025

Ja mam skusenost ze Sinsay uplna katastrofa co sa tyka kratasov a teplakov - zmolky. Ale tricka s dlhym rukavom a rifle ok. Teplaky a tricka celkom dobra kvalita z Pepca, ale odporucam kupit o 1-2 cisla vacsie, pranim sa zrazia, ale aspon nezmolkuju

autor
25. mar 2025

Dakujem za vycerpavajuce odpovede, po ktorych teda Sinsay oblecenie nepojdem ani skusat 😃. Popravde nie sme nastastie na tuto cenovu relaciu odkazani, zlakali ma len pekne fotky, no tusila som, ze odpovede budu taketo. Bezne maly nosi Lindex, H&M, Tesco, Next, lidlacke Lupilu, veci od Bergam shopu a par veci na doma ma Pepco a Kik.