icon

Ako nájsť správnu podprsenku pre tvar pŕs?

12. jan 2025

Ahojte baby, možno sa niektorá na mojej otázke zasmeje, ale tak verím, že sa tu nájde aj normálna, ktorá mi poradí. Moje prsia mi narástli na bokoch a dosť nízko ako keby, doteraz som to nejak neriešila a chcem sa len spýtať, čo si myslíte o tom. Idem si dať vymeriať presnú podprsenku a myslíte, že mi s tým podprsenka pomôže ? Že to bude lepšie ? Myslím to tak, že dokáže podprsenka posunúť aj prsia ako keby viac dostredu a hore. Ďakujem za odpoveď.

deti95060810
12. jan 2025

áno..s kosticami.
už si tu písala a ponúkla som ti podpr. zn. Lormar.
mávajú bežne aj keď skôr v obchodoch ktoré sú špec. na podprsenky, nočné prádlo, spodné prádlo... skús vyskúšať ešte skôr ako objednáš z netu...

lindous
12. jan 2025

Dobre padnúca podprsenka určite spraví svoje, aj pozdvihne, ale zase netreba čakať úplné zázraky, mala by byť totižto aj pohodlná a mať prsia neviem ako namačkané celý deň úplne pohodlné nie je...

sara07
12. jan 2025

triumph pozeraj a kamennu predajnu kde ti odborne vyberu , v čechách le chaton je taká siet a to teda je o niečom inom ,maju aj web ale na to prve zakupenie by som šla osobne

autor
12. jan 2025

Ďakujem vám baby 🙂 vyskúšam

julia_romeo
12. jan 2025

Chod na brafitting do Attractivu. V tvojom pripade bude potrebna podprsenka, ktora ma zvlast vsity bocny panel. Na lormary a podobne lacne shity co sa roztahaju zabudni...

julia_romeo
12. jan 2025

@deti95060810 kostica jej prso nevytvaruje a neposunie, ak to je potrebne (pise ze je). na to sluzia ine komponenty v podprsenke..

autor
12. jan 2025

@julia_romeo vyskúšam tam behnúť, keď budem mať cestu okolo a skúsim sa poradiť s predavačkou, či tam niečo také majú, aj na takéto prípady