Ako nájsť správnu podprsenku pre tvar pŕs?
Ahojte baby, možno sa niektorá na mojej otázke zasmeje, ale tak verím, že sa tu nájde aj normálna, ktorá mi poradí. Moje prsia mi narástli na bokoch a dosť nízko ako keby, doteraz som to nejak neriešila a chcem sa len spýtať, čo si myslíte o tom. Idem si dať vymeriať presnú podprsenku a myslíte, že mi s tým podprsenka pomôže ? Že to bude lepšie ? Myslím to tak, že dokáže podprsenka posunúť aj prsia ako keby viac dostredu a hore. Ďakujem za odpoveď.
Dobre padnúca podprsenka určite spraví svoje, aj pozdvihne, ale zase netreba čakať úplné zázraky, mala by byť totižto aj pohodlná a mať prsia neviem ako namačkané celý deň úplne pohodlné nie je...
triumph pozeraj a kamennu predajnu kde ti odborne vyberu , v čechách le chaton je taká siet a to teda je o niečom inom ,maju aj web ale na to prve zakupenie by som šla osobne
Ďakujem vám baby 🙂 vyskúšam
Chod na brafitting do Attractivu. V tvojom pripade bude potrebna podprsenka, ktora ma zvlast vsity bocny panel. Na lormary a podobne lacne shity co sa roztahaju zabudni...
@deti95060810 kostica jej prso nevytvaruje a neposunie, ak to je potrebne (pise ze je). na to sluzia ine komponenty v podprsenke..
@julia_romeo vyskúšam tam behnúť, keď budem mať cestu okolo a skúsim sa poradiť s predavačkou, či tam niečo také majú, aj na takéto prípady

áno..s kosticami.
už si tu písala a ponúkla som ti podpr. zn. Lormar.
mávajú bežne aj keď skôr v obchodoch ktoré sú špec. na podprsenky, nočné prádlo, spodné prádlo... skús vyskúšať ešte skôr ako objednáš z netu...