icon

Ako nosiť čiapku na krátke vlasy?

Včera o 14:02

Čaute ako nosíte prosím čiapku na hlavu, keď máte krátke vlasy cca po plecia? Keď si ju dám na rozpustené trčí mi z nej tak 2cm vlasov a hrôza.. keď si dám cop, nevidno mi žiadne vlasy len tvár.. rovnako hroza.. čo s tým?

stellarstar
Včera o 14:04

Dám si čiapku na hlavu a iné ani neriešim

januska12323
Včera o 14:16

Ideš von alebo na módnu prehliadku?

zojazoja
Včera o 14:17

😅😅😅 tak tento bol tiež dobrý, vážne.

biba_18
Včera o 14:19

vôbec to neriešim. dám čiapku a idem

sisa_s
Včera o 14:22

Daj si parochnu...aku radu chces?

aliii3
Včera o 14:24

Ja presne kvoli tomuto ciapku nenosim, okrem toho, ked si ju dam dole, vyzeram, akoby som si vlasy tyzden neumyvala.

kp7333
Včera o 14:26

ciapka, na nu kapucna a omotat salom. neexistuje, aby ma v tomto prestrojeni niekto spoznal😂

thereisabear
Včera o 14:40

Po plecia a 2cm? To mi nevychádza.
Osobne dávam prednosť rozpusteným vlasom keď mám čiapku. Alebo skús iný typ čiapky, niečo baretkovejšie.

madeincssr
Včera o 14:54

@anonym_autor daj peknu s brmbolcom a vlasy dnu. Mnohym kockam take pristanu. A nielen mladym.

jaskolka
Včera o 15:07

Normálne,dám do čiapku na hlavu a idem.Neries také drobnosti,fakt nikoho nezaujíma,ako máš čiapku na hlave a ako to vidno vlasy

slavomira236
Včera o 15:08

@anonym_autor nenosim ciapku max kapucňu ak je na bunde.

valiant
Včera o 16:43
@minenkaa

@valiant preco

@minenkaa lebo klobúk končí skôr ako čiapka, bude jej vidno viac vlasov. A klobuk nie je tak nacapený na hlave, tak by to mohlo vyzerať lepsie.

biba_18
Včera o 16:46

@valiant mne napr. čiapky pristanú a v hentakých klobúkoch vyzerám jak prihamaná 😂

minenkaa
Včera o 16:49
@valiant

@minenkaa lebo klobúk končí skôr ako čiapka, bude jej vidno viac vlasov. A klobuk nie je tak nacapený na hlave, tak by to mohlo vyzerať lepsie.

@valiant myslím prečo takéto klobúky niekto robi ,je toľko naozaj pekných klobúkov

valiant
Včera o 17:00
@minenkaa

@valiant myslím prečo takéto klobúky niekto robi ,je toľko naozaj pekných klobúkov

@minenkaa neviem, či sa autorke klobúk hodí, ale je to alternatíva k čiapke. Ďalšia alternatíva je čelenka, kapucňa...nechať si na zimu narásť dlhšie vlasy.
Ak máš lepší nápad, poraď. Alebo nájdi modernejší klobúk.

natalka13
Včera o 17:01

Mam vlasy po plecia a pekne mi trcia spod ciapky vlasy.

minenkaa
Včera o 17:06
@valiant

@minenkaa neviem, či sa autorke klobúk hodí, ale je to alternatíva k čiapke. Ďalšia alternatíva je čelenka, kapucňa...nechať si na zimu narásť dlhšie vlasy.
Ak máš lepší nápad, poraď. Alebo nájdi modernejší klobúk.

@valiant musíš uznať ,že tento typ klobúkov sa hodí málokomu a ešte asi dve percenta ľudí chodí tak oblečení aby sa im tento klobúk hodil aj k ich štýlu
Keď klobúk tak klasicky ,ten bude vždy modernejší ako tento a ak autorka nosí čiapky koli zime a vetru ,tak klobúk jej nepomôže

anonym_071e6c
Včera o 17:23

@anonym_autor tak ja nemám ani po plecia vlasy, ale trčí mi spod čiapky o dost viac ako 2cm… nepreháňas?

autor
Včera o 18:20

Klobúky sa mi nehodia a voči veľkej zime sú aj tak naprd
Tak nie po plecia.. nad plecia.. po ramená..postupne zostrihané, takže vpredu pri ušiach len tak málo..

maddie1711
Včera o 18:21

Keď ti trčia 2cm tak nemáš vlasy po plecia. Ja ich mám a trčí mi cca 15cm, nosím Ciapky úplne normálne

maddie1711
Včera o 18:22

Tu máš ženy s čiapkou a dĺžkou vlasov akú popisuješ

anonym_9e3d14
Včera o 20:40

@anonym_autor čiapky sa nosia, pretože sú na to určené. Ak mi je zima, dám si ju, riešim iba zimu, nie ako vypadam v čiapke 😉 každej žene pristane všetko, 😉