Návod k nim nie je? Žartujem 😊
Od sukne a rozopnuť vzadu gombíky, akurát ti ich bude musieť niekto zapnúť
Z boku môže byť ešte schovaný jemný zips
odopni gombiky skoc do nich natiagni a zagombikuj ...z vchu dovnutra -ak sa chapeme
Presne
@ukgirls . Skocit do nich a vytiahnut hore
A to je taky problém?? Až také veľké nevyzerajú byt. Ja chcem ešte väčšie a dlhou vlečkou, aj ked sa uz vobec, ale ze vobec na tu debilnu svadbu neteším. Takze urob tak ako ti napisali vyššie. Daj ich na zem, skoč do nich a natiahni na seba.
Ten kruh zrejme drzi spodny lem spodnicky, aby sa na nej sukna pekne dosiroka rozprestrela.
Uz som ich vyskusala. Su mi velke
Už aj k šatám treba návod?
@bessie12 och zlatko to mi je luto uprimnu sustrast :(
Ďakujem 🖤😭 dnes mala pohreb 😞 ale vyzerala tak pokojne, ako keby spala. Aj tak stále nemôžem tomu uveriť 😭 este v nedeľu sme sa spolu bavili a o pár dní ... 😭
@bessie12 neboj casom to preboli. Nepremyslala si nad odlozenim svadby?
Nie. Nebudem kvôli tomu odkladať svadbu. Už máme takmer všetko zaplatené. Prišli by sme o nemalú sumu peňazí. Ale pravdupovediac som na ňu veľmi naštvaná. Nechala ma len v samých problémoch. Lomcuju mnou všetky emócie, ale prevažujú skôr tie negatívne.
@bessie12 to mi je luto, ale vies ako sa to hovori aj to zle je na nieco dobre. Drzim palce😘
No tak toto neviem ci je / bude na niečo dobré. Ostala som sama. Nemám žiadnych surodencov a moja cast rodiny uz nezije. Aj keď mam kamaratov a rodinu, ale oni tiež majú svoje vlastné problémy, aj keď sa mi snažia pomôcť ako len môžu. Ale nechcem ich využívať 😞

Rozloz ich (napr. na zem) a odfot cele spredu i zo zadu. Nech je vidiet, z coho vsetkeho sa skladaju.