icon

Ako ovplyvňuje čas koženú kabelku a kvalitu kože?

14. mar 2025

Ahojte, chcem si kúpiť hnedú koženú kabelku. Ako vyzerá časom? Ako sa zmení?
Lebo mám hnedé topánky kožené a neviem či je to zla kvalita alebo prečo tam kde sa ohýbajú, sa mi to nejako vydralo a je tam čierna farba. Akoby pod tou hnedou bola čierna a vidno to tam, kde sa to ohýba.
Neurobí sa to isté aj s hnedou kabelkou? A aké kabelky sú lepšie podla vás? Vystužené pevne také tvrdšie alebo skôr mäkšie?

Strana
z2
akrobrab
14. mar 2025

MK kabelky su veru neznicitelne. Ja mam velmi rada aj lubive, myslim, ze 4 mam odtial a koza drzi vyborne, ale kovanie sa po necelom roku zosuchalo, tak som musela zial reklamovat.
Ale hladam teraz vacsiu shopperku, aby som do nej zmestila zdravotnu kartu, nemate nejake tipy? Idealne cierna alebo kombinacia s ciernou.

autor
14. mar 2025

@akrobrab jednu lubive mám, vyzerá dobre, je pekná len malá. Chcem tiež shopperku este

obchod112
14. mar 2025

Reklamovala by som to. Po 3 mesiacoch to takto nemá vyzerať. Kvalita nezodpovedá cene. Nie je to vaša chyba

vanilkovazmrzka
15. mar 2025

O kozu sa treba starat. Ked ju nekremujes, moze casom preschnut a popraskat, najma ak je to tenucka kozka tak presne v tom zahybe na spicke je nachylna na poskodenie. Tam asi moc nepomoze ani ta starostlivost
Kazdopadne kabelka nie je takto namahana cize kludne kupuj, bude krasna roky

Strana
z2