Ako ozvláštniť púzdrové šaty na slávnostnú príležitosť?
Prosím radu, inšpiráciu ako by som mokla pozdvihnúť na slávnostnejšiu úroveň klasické púzdrové šaty svetloružové s krátkym rukávom. Chcem si ich obliecť, no príležitosť si žiada viac, ako kancelársku klasiku 🙂
@giulliette24 záleží od siat a aj príležitosti... Perlový náhrdelník, šatka zopnuta brosnou, klobúk/fascinator, rukavice...
Áno, pekná brošňa, kvalitná šatka okolo krku, náhrdelník...
@giulliette24 Daj fotku šiat a napíš na akú príležitosť sa chystáš. Si pozvaná ako hosť alebo niečo organizuješ ty?
@giulliette24 šik šperky, účes, líčenie, kvalitné elegantné topánky, kabelka alebo štóla.
@giulliette24 ja by som stavila aj na účes, nejaký slávnostnej si, ktorý pozdvihne celkový dojem. K tomu vhodná obuv ladiaca s kabelkou.
Ozaj zalezi ake saty. Aka prilezitost. Niekedy netreba nasilu tlacit nic naviac. Takto to len mozeme spekulovat.
Velmi zalezi od toho, o akej udalosti sa bavime. Ci ides na svadbu, spolocensku udalost typu garden party s vyznamnymi ludmi, firemnu akciu alebo napriklad do divadla na premieru.
Ja som mala puzdrové šaty čierne a bielu takú pierkovú a korálkovú ozdobu pripnutú..vyzeralo to oveľa slávnostnejšie

Kvalitna brosna alebo nahrdelnik to daju o level vyssie. Nie vsak bizuteriove gycoviny od Cinanov, nieco decentne, nadcasove, klasicke.