Ako používať menštruačné nohavičky pri silnom krvácaní?
Už dlhšie po nich pokukavam. Baby ako fungujú keď veľa krvacate? Dáte si ich a potom čo? Meníte ich za deň koľko krát lebo fakt nerozumiem ako to funguje?
Ked mam naozaj silny den, tak pouzivam v kombinacii s tamponom, lebo som zbytocne v strese, ci stihnem, nestihnem vymenit. To byva u mna ten prvy. Ostatne dni menim 2-3x za den a na noc dalsie, podla potreby.
Pre mňa pracne, dookola ich prať, neviem mať jedny dlhšie ako pár hodín, rovnako ako vložku alebo tampón, je mi to nepríjemné, nehygienické, necítim sa v nich komfortne. Mala som viac kusov, ešte aj to pranie také, že prať samostatne bez avivaze. Takže mne tento výmysel nesadol. Ale na rozdiel odo mňa je veľmi veľa žien spokojných, takže len skúsiť a uvidíš.
Som spokojná nepoužívam už vložky vôbec. Nohavičky mám 3ks. Dam si ich večer a na druhý deň večer vymením nikdy sa žiadna nehoda nestala. Mám od značky perties bathory. Menštruáciu mám veľmi silnú prvé 3 dni.
Ano používam a ked mám silne kramy (že preženiem aj pri 4 kvapkách snugs tak mením aj tri krát denne)
Za mňa úplne nekomfortné,radšej ich používať len ako poistku pred pretečením.Neviem si predstaviť ako niekto v nich vydrží viac ako 3 hodiny, zápach cítiť aj vlhkosť.A pranie tiež dosť komplikované.
@ninusa221 lenže toto nemá nič s pretecenim …
@ninusa221 🙃
@bonboniera dobre každý nech si ich nosi ako uzná za vhodne. Mne sa v noci menstruacia stopne a vôbec nekrvacam alebo malo. Vydržia mi proste do večera v pohode nevravim že je to vždy tak.

Ja ich pouzivam najma v silne dni ako poistku pred pretecenim, mam tampon a dam si gatky, alebo ak neviem, ci si stihnem vymeniť tampon a tiež aj na noc. Samostatne ich nenosim, lebo mam kupene len na silnu menštruáciu zatial. Ale je to parada za mna, aj dcere nakupim, ked zacne menstruovat.