Ako riešiť manželov zvláštny štýl obliekania?
Ahojte, potrebujem pomoc. Môj manžel je o 5 rokov starší a má zvláštny štýl obliekania, čo mi prekáža. Keď mu kúpim niečo nové, nosí to, ale nie tak často ako svoje oblečenie, ktoré sa mi nepáči. Ja sa obliekam podľa mňa pekne – vždy sa snažím, aby mi ladila kabelka s topánkami alebo vrch so spodkom, ako napríklad džínsy s riflovkou, bielym alebo čiernym rolákom a čiernymi topánkami. Vždy chodím upravená.
Mám ho rada, je milý a pozorný, ale jeho obliekanie je ako z doby kamennej, aj keď nosí úzke rifle. Vadí to niekomu inému, ako sa manžel oblieka, alebo mám na to kašľať? Už som mu to stokrát povedala, on sa zasmeje a povie, že veď to je pekné, ale nie, nie je.
A určite pôjdeš s ním a mu pekné ukážeš čo si má kúpiť a určite do new Yorker
Ty mu ju vyberies nie? Lebo odteraz bude nosit iba to co sa paci tebe 👏
Takže tvoje veci by si riešila ale veci tvojho muža sa v pohode vyhadzuju
Ja sa ani nečudujem,že chlapi chcú mať kľud od žien,mať toto doma tak to ide veľmi rýchlo von aj so všetkým oblečením a s topánkami z Deichmann
@nerya to si jej mala čo poradiť..
Chudák chlap, teraz bude chodiť oblečený ako taký drbko. Byť ním, dojdem domov v čo najväčšej hrúze, ideálne zo sekáča. Spraviť mi toto partner, tak u mňa veeelmi hlboko klesne. Aj za to klamanie do očí a že si myslíš, že je úplne blbý a uverí tomu, že jeho obľúbená bunda len tak "zmizla".
@anonym_autor súdiť manžela podľa oblečenia :D aké by to asi bolo keby ťa začal mlátiť a pritom by sa obliekol štýlovo :D

@minenkak mna tu uz nic neprekvapi asi. A uz toboz nie, ze ju ostatne v tomto podporili. Keby mne vyhodi bundu muz len tak z pasie, lebo sa mu nepaci a potom by klamal a hral blbeho, fakt by som bola nadsena