icon

Ako rozoznám značkové tričká od fake?

2. sep 2025

Zdravím.
Chcela by som sa opýtať, ak je tu niekto kto sa vyzná, alebo ako rozoznať značkové tričká od fake? Chcela som pár kvalitných tričiek, ktoré nezmenia tvar už po pár praniach. Tak som kúpila tieto, drahšie po 27 eur. Pani to predáva samozrejme ako originály, má tam toho strašne veľa. Včera mi balík prišiel. Ja sa v tom nevyznám, no ešte to guess tričko je celom fajn, aj materiál je kvalitný. Ale Tommy Hilfiger sa mi nezdá ako originál. Zdá sa mi, že sú veľmi dobre prešite štítky, a materiál nič moc. Viem nejak overiť pravosť?
Viem, je to moja chyba, ak som sa dala odr💩ať. Ale ak sú fake, tak aspoň tej žene naložím tak, že by ju to podnikanie prešlo.

Ako rozoznám značkové tričká od fake?Ako rozoznám značkové tričká od fake?Ako rozoznám značkové tričká od fake?Ako rozoznám značkové tričká od fake?Ako rozoznám značkové tričká od fake?Ako rozoznám značkové tričká od fake?
Strana
z2
autor
2. sep 2025
@anonym_5f8c3f

@anonym_autor Zara je kvalitou hrozná, podobne ako väčšina iných fast fashion a ultra fast fashion značiek. Kúpila som tam raz synovi 4 tričká s dlhými rukávmi rovnakej veľkosti, rovnakého strihu, len potlač bola na tričku iná. Každé tričko malo rukávy inak dlhé, obrázok sa po pár praniach spral, tričká šli po sezóne do smetiaka. Odvtedy tam nekupujem. Bolo to pred 10r.
Keď kúpim deťom slow fashion oblečenie, tak po staršom to vynosí mladší a potom to ešte posúvam kamarátke alebo rodine a tam to vynosia ešte ďalšie 2 alebo 3 deti. To oblečenie je drahšie, ale naozaj vydrží roky. Ja si kupujem okrem riflí všetko slow fashion, ale nekupujem si kvantá oblečenia. Keď niečo doslúži, kúpim si nové, nepotrebujem mať 50 tričiek, 50 nohavíc, 20 šiat a pod.

@domka222 áno, určite už bola. Už to teraz pekne vidím aj ja že nieje ani jedno tričko originál. Pekne prešite visačky. Škoda peňazí, ale tak co už narobím s mojou sprostosťou.
@anonym_5f8c3f
@ariannazara ďakujem, no ešte nad tou zároveň som premýšľala že skúsim odtiaľ, ale ďakujem že ste ma varovali vopred 😃 tiež nepotrebujem 50ks tričiek, stačí mi pár, ale kvalitných. A vraciam sa do práce takže potrebujem si niečo zaobstarať, a ja blúzky, a také tie topy nenosím, ja len tričká pohodlné. Ale teraz je to bieda kúpiť. V okolí nemám ani také obchody kde by som to mohla osobne omačkať, vyskúšať...jedine objednať musím.
@anonym_5f8c3f ďakujem za radu. Budem niečo také hľadať

markusrasford
2. sep 2025
@anonym_autor

Písala som predavajucej, či si je istá ze mi poslala originál. Uisťuje ma že samozrejme že áno. Neverim. No nechávam to už tak, nechce sa mi to už riešiť. Poučenie mám, moja chyba.

@anonym_autor existujú iné možnosti skus si pozrieť ABOUT YOU úplne v pohode a dokonca keď vrátiš tovar tak ti pošlú späť peniaze.

anonym_5390c8
2. sep 2025

"Ale ak sú fake, tak aspoň tej žene naložím tak, že by ju to podnikanie prešlo."
A zrazu sa ti to už nechce riešiť 😀 napíš jej pekné hodnotenie aspoň, nech si ostatní dajú pozor

negymama
2. sep 2025
@katarinaforever

@negymama daj typ na dobrý obchod - najlepšie online

@katarinaforever vtacatko. Sk

negymama
2. sep 2025

Alebo. Pohan. Sk

lucia13022023
2. sep 2025

Tričká sú fake, ale zas TH nie je žiadna sláva, obyčajná kvalita ako päť eurove tričko z H&M. Ak chceš investovať do kvalitných tričiek, ale sú drahšie, skus SKIMS, mam ich už niekoľko rokov a tie tričká vyzerajú ako nové. A to ich nosim často.
Ale, sú drahé.
Co sa tyka hodnotenia, určite jej napíš. Slušne, ale napíš. Treba na podvodníkov ukázať, ak by som si išla niečo z V objednať a uvidím zle hodnotie, prehodnotim to.

spongebob1
2. sep 2025

@anonym_autor Ved to su turecke fejky, kupene za 10-15E/kus.

autor
2. sep 2025
@anonym_5390c8

"Ale ak sú fake, tak aspoň tej žene naložím tak, že by ju to podnikanie prešlo."
A zrazu sa ti to už nechce riešiť 😀 napíš jej pekné hodnotenie aspoň, nech si ostatní dajú pozor

@anonym_5390c8 hodnotenie som napísala. Tak ja som jej napísala svoje a ona si ide svoje. Vraj sú to originály z outletov, už veľa krát musela dokazovať pravosť, a ak sa mi nepáči mam nahlásiť problém.
Mala som predstavu, že ja jej napíšem svoje a ona sa aspoň zlakne a prizná farbu 😅 ale tak už neviem čo by som jej ešte

autor
2. sep 2025

Ešte som ju aj nahlásila a za pol minúty hneď odpoveď od Vinted že po dôkladnom preskúmaní zistili ze nič neporušuje... za ten čas by nestihli ani kliknúť na jej profil 🙈

lucia13022023
2. sep 2025
@anonym_autor

Ešte som ju aj nahlásila a za pol minúty hneď odpoveď od Vinted že po dôkladnom preskúmaní zistili ze nič neporušuje... za ten čas by nestihli ani kliknúť na jej profil 🙈

@anonym_autor klasika...

nat_alia
3. sep 2025

@anonym_autor za mna je Guess fake😬

zuzik1407
5. sep 2025

Také tričká na Ukrajine stoja 9€.

Strana
z2