Ako sa obliecť, keď som pribratejšia?
Ahojte. Mám 22 rokov. Som pribratejšia, ale zasa nie nejaká obezna. Mám postavu presýpacích hodín.
Chcela by som nejako zmeniť šatník, no vôbec neveim čo nosiť. Vždy keď si skúšam veci tak sa mi proste nehodia. Väčšinou chodím v športovom, no chcela by som to zmeniť a vyžarovať viac dievčenskú energiu .
Sú rôzne typy sukni a aj rôzne typy šiat. Ja mam tiež čosi širšiu postavu a nosím saty a sukne, lebo práve saty skryju co majú skryť a ukážu co majú ukázať. Legíny nosím fakt iba k dlhým trickam, lebo na to nemam dobru postavu, lebo legíny sami o sebe prehnane zvýrazňujú zadok a stehna a aj malé nedokonalosti sú v leginach veľké nedokonalosti.
Ked presypacie hodiny, tak mas asi tenky driek, ten treba zvyraznit, saty do drieku vypasovane so sirokou suknou do pol lytok a topanky na opatku
@hederamonstera toto by si obliekla max taka ta klasicka gazdina z dediny cias minulych 😅
Autorka, hod foto do chatGPT a spýtaj sa tam 😉
Ved píšeš ze sukne ani saty nie a ani nohavice ze nosíš len mikiny a legíny...tak to nos teda ďalej,pozri si na instagrame nejaké stylistky, ktoré radia ako sa obliekať. Ženskú energiu vyžarujú práve tie šaty sukne a pekne balerinky mokasiny klasické kúsky a klasické nohavice a kabáty. Keď máš komplex z postavy,nevyhladavaj upnute a krátke topy a tričká, ale voľnejšie a dlhšie aj ja to tak nosím už dlho. Po deťoch už ploche brucho nemám. K tomu si môžeš dat krátky blejzer a si chic. Veľmi veľa urobí dobre padnuce sako. Dám si ho ku všetkému rifliam teniskam,klasickým nohaviciam, mokasinam a hneď je to o 2 triedy hore ako legíny a mikina. Musíš sa len prinútiť nabehnúť do obchodného domu a len skúšať a skúšať do odpadnutia, vtedy zistíš aký strih nohavic je pre teba,aký top,aké rifle,aká blúzka....
Tak skus schudnúť.😉
Skús si na YouTube pohľad videa ako sa obliekať pre typ hruška alebo presypacie hodiny . Možno ťa niečo inšpiruje. A presne takéto hranaté vystrihy tuším som tam videla 🙂
A leginy teda okrem športu a prechádzok radšej nie. Skus nahradiť slim dzinsami. Dokonca som niekde zachytila za sa opat vracajú do módy 😁
Kto chce, hlada moznost a kto nechce, hlada vyhovorku. Toto presne na teba pasuje. Cokolvek Ti sem napiseme, vsetko je zle, leginy su najlepsie. V obchodoch a na internete mas kvantum handier aj vo vacsich velkostiach, plus size sekcie a pod. Tam si vyberies aj z vacsou velkostou, nielen konfekcnou co konci pri 44 a XL.
V beznom retazci ako je Reserved mas pekne slusne nohavice vo viacerych farbach, dole su uzsie, tzv. cigaretove za nejakych 30 EUR. Su tmavomodre, cierne, biele a cervene a maju ich az do velkosti 46. Ja ich mam a su super, mozes prat doma v pracke, ziadny problem a tmavomodre co mam ja sa hodia snad ku kazdej farbe.
S tvojou postavou si nemozes dovolit to, co stihla zena velkosti 34.
Musis si najst veci, ktore nebudu vyzerat ako vrece, budu moderne, stylove a toto nie je otazka penazi. Mas na internete kopu moznosti, ako kombinovat veci, kupis si par neutralnych kuskov a mas vystarane. Len treba skusat.
Tie saty, ktore su nazbierane pod prsiami, ako su tu vyssie v diskusii sa absolutne pre silnejsie zeny nehodia, pretoze v tom kazda aj stihla vyzera ako tehotna alebo ze ma 100 kg.
Kto chce, hlada moznost a kto nechce, hlada vyhovorku. Toto presne na teba pasuje. Cokolvek Ti sem napiseme, vsetko je zle, leginy su najlepsie. V obchodoch a na internete mas kvantum handier aj vo vacsich velkostiach, plus size sekcie a pod. Tam si vyberies aj z vacsou velkostou, nielen konfekcnou co konci pri 44 a XL.
V beznom retazci ako je Reserved mas pekne slusne nohavice vo viacerych farbach, dole su uzsie, tzv. cigaretove za nejakych 30 EUR. Su tmavomodre, cierne, biele a cervene a maju ich az do velkosti 46. Ja ich mam a su super, mozes prat doma v pracke, ziadny problem a tmavomodre co mam ja sa hodia snad ku kazdej farbe.
S tvojou postavou si nemozes dovolit to, co stihla zena velkosti 34.
Musis si najst veci, ktore nebudu vyzerat ako vrece, budu moderne, stylove a toto nie je otazka penazi. Mas na internete kopu moznosti, ako kombinovat veci, kupis si par neutralnych kuskov a mas vystarane. Len treba skusat.
Tie saty, ktore su nazbierane pod prsiami, ako su tu vyssie v diskusii sa absolutne pre silnejsie zeny nehodia, pretoze v tom kazda aj stihla vyzera ako tehotna alebo ze ma 100 kg.
@muchotrafka298 prosím ťa, nedala by si link na tie nohavice? Dakujem
@muchotrafka298 prosím ťa, nedala by si link na tie nohavice? Dakujem
@summer23456 jasne, toto by mali byt oni (ja mam iba 167 cm, takze mne su dlhsie ako na modelke, nemam ich taketo cropnute.
Výstrihy do V, trojštvrťové rukávy alebo povytiahnuté, padavé kvalitné materiály, zužujúce vzory a farby (zvislé pásiky tenšie, drobnejšie vzory) nohavice tvaru bootcut dobrý materiál naťahovací, puzdrové šaty alebo asymetrické, puzdrové sukne, tvarované saká. Pravda je, že v obchodoch sú často veci bez nápadu, neforemné, blbá kvalita. Ale dá sa nájsť.
Treba fakt skúšať. Pás máš štíhly?
@summer23456 jasne, toto by mali byt oni (ja mam iba 167 cm, takze mne su dlhsie ako na modelke, nemam ich taketo cropnute.
@muchotrafka298 ďakujem ❤️
@muchotrafka298 prosím ťa a nezmolkaveju sa?
@muchotrafka298 prosím ťa a nezmolkaveju sa?
@summer23456 vobec ich nemam vyzmolkovane, ani tam, kde nosim kabelku. Mam ich od decembra cca a nosim ich casto.Idem sa kuknut do skrine, nech napisem exaktne 🙂
Kontrola skrine - nie su vyzmolkovane ani vysedene, skontrolovala som to.
Ja som s nimi spokojna, mam trochu vacsie cislo ako by som potrebovala v pase (normalne mi sadli aj 42, ale kvoli stehnam som si brala 44), lebo ja nemam rada ked su tie "pracovne kancelarske" gate moc na stehnach napasovane.
@summer23456 vobec ich nemam vyzmolkovane, ani tam, kde nosim kabelku. Mam ich od decembra cca a nosim ich casto.Idem sa kuknut do skrine, nech napisem exaktne 🙂
Kontrola skrine - nie su vyzmolkovane ani vysedene, skontrolovala som to.
Ja som s nimi spokojna, mam trochu vacsie cislo ako by som potrebovala v pase (normalne mi sadli aj 42, ale kvoli stehnam som si brala 44), lebo ja nemam rada ked su tie "pracovne kancelarske" gate moc na stehnach napasovane.
@muchotrafka298 super ďakujem 🙂
Treba sem dat foto postavy, hlavu nie je treba. Podľa toho ti poradíme. Nečítala som vsetky komenty, ale ved máš xy možnosti. Legíny nechaj do fitka.
No a co je pribratejsia? Lebo moja kolegyna co ma 100 kg si tiez mysli, ze je len trosku pribratejsia a to co nosi je katastrofa. Lebo je rozdiel mat zopar kil na vyse a napriklad 30 kg nadvahu.
A čo tak niečo so sebou urobiť? V 22 rokoch maš na seba čas.
Autorka "nefotis sa tak"😁. Nehovor, že nemáš do.a veľké zrkadlo a mobil. Vezmi do ruky mobil keď prídeš z práce, postáv sa k zrkadlu, mobil daj tak, aby prekrýval tvár a urob cvak.

No počkať, ty si myslíš, že na legíny nie si tučná? A zároveň si myslíš, že na áčkovú sukňu si tučná? 😀
Nemalo by to byť naopak?