icon

Ako sa obliecť, keď som pribratejšia?

24. máj 2025

Ahojte. Mám 22 rokov. Som pribratejšia, ale zasa nie nejaká obezna. Mám postavu presýpacích hodín.
Chcela by som nejako zmeniť šatník, no vôbec neveim čo nosiť. Vždy keď si skúšam veci tak sa mi proste nehodia. Väčšinou chodím v športovom, no chcela by som to zmeniť a vyžarovať viac dievčenskú energiu .

Strana
z4
denkabemommy
24. máj 2025

Pozri Pinterest, nájdeš tam kopec nápadov, čo sa ti páči si ulož, obehaj obchody a vyskúšaj, čo ti sedí najlepšie 😊

autor
24. máj 2025
@denkabemommy

Pozri Pinterest, nájdeš tam kopec nápadov, čo sa ti páči si ulož, obehaj obchody a vyskúšaj, čo ti sedí najlepšie 😊

@denkabemommy pinterest mám obkukaný, no bud sú tam extra štíhle baby alebo zasa opak. Neveim tam vôbec nájsť môj typ postavy.

elviku11
24. máj 2025

Hod tu svoju fotku, kľudne daj smailika cez hlavu, keď nechceš, aby ťa bolo poznať. Tak sa bude lepšie radiť 🙂

midka
24. máj 2025

no presypacie hodiny, znamena kolko hrud, tolko boky, moze to byt 90-90,, ale aj 130-130,,, tak sa ťazko radi,, skus napisat cca obvod,, nech ti zbytocne,, neposiela niekto neadektvatne foto

autor
24. máj 2025
@elviku11

Hod tu svoju fotku, kľudne daj smailika cez hlavu, keď nechceš, aby ťa bolo poznať. Tak sa bude lepšie radiť 🙂

@elviku11 nemám taku foto kde by to bolo poriadne vidno 😅

autor
24. máj 2025
@midka

no presypacie hodiny, znamena kolko hrud, tolko boky, moze to byt 90-90,, ale aj 130-130,,, tak sa ťazko radi,, skus napisat cca obvod,, nech ti zbytocne,, neposiela niekto neadektvatne foto

@midka nemám odmerane, ale vrch nosím M a spodok L, mám väčšie stehna a zadok

simsalabim
24. máj 2025

Sukna ci saty vzdy vyzeraju lepsie, ako obtiahnute rifle ci leginy.

petamich
24. máj 2025

Podla mna by sa ti mobli hodit saty zvyraznujuce pas napr. zavinovacie, ackove sukne (neviem ci si vysoka, tak podla toho zvaz dlzku), nohavice so zvysenym pasom do A - mam podla mna podobnu postavu ako ty a v takychto veciach sa citim najlepsie, rifle aktualne nosim minimalne, kedze v obtiahnutych sa necitim dobre a tie MOM a pod. mi nejako nesedia

autor
24. máj 2025
@simsalabim

Sukna ci saty vzdy vyzeraju lepsie, ako obtiahnute rifle ci leginy.

@simsalabim práve sukne a šaty vôbec nenosím. Nesvedčí mi to

petamich
24. máj 2025

Neverim tomu, ze saty a sukne ti nesvedcia, tie svedcia vacsine. Len treba najst spravny strih a spravne vzory (alebo ne-vzory)

autor
24. máj 2025
@petamich

Podla mna by sa ti mobli hodit saty zvyraznujuce pas napr. zavinovacie, ackove sukne (neviem ci si vysoka, tak podla toho zvaz dlzku), nohavice so zvysenym pasom do A - mam podla mna podobnu postavu ako ty a v takychto veciach sa citim najlepsie, rifle aktualne nosim minimalne, kedze v obtiahnutych sa necitim dobre a tie MOM a pod. mi nejako nesedia

@petamich mám 170 cm. Práve ja keď si aj vyskúšam hocičo iné, ako nohavice, voľne rifle tak si v tom pripadam ako vo vreci

petamich
24. máj 2025

No tak treba pridat opasok, ak mas postavu presypacich hodin, treba zvyraznit pas.

autor
24. máj 2025
@petamich

Neverim tomu, ze saty a sukne ti nesvedcia, tie svedcia vacsine. Len treba najst spravny strih a spravne vzory (alebo ne-vzory)

@petamich ono skôr nesvedčia k mojej osobe. Keď som x mala šaty sukňu do A, všetci mi hovorili že proste ku mne ( športový typ) to nejde. Nenosím ani náušnice a žiadne doplnky

petamich
24. máj 2025

Ak si mentalne nastavena, ze si sportovy typ a okolie je zvyknute, ze ine ako sportove oblecenie nenosis, tak potom tazko radit. Tak nos to co doteraz 🙂 alebo si k tym rifliam daj aspon nejaky zenskejsi vrch. Zacni nosit jemnejsie doplnky. Pekne jemne nausnice, hodinky, prsten/si naramok, to snad nebude nik sokovany.

Ono asi mentalne si to najskor treba upratat, si pripravena na zmenu stylu? Chces zmenit styl?

autor
24. máj 2025
@petamich

Ak si mentalne nastavena, ze si sportovy typ a okolie je zvyknute, ze ine ako sportove oblecenie nenosis, tak potom tazko radit. Tak nos to co doteraz 🙂 alebo si k tym rifliam daj aspon nejaky zenskejsi vrch. Zacni nosit jemnejsie doplnky. Pekne jemne nausnice, hodinky, prsten/si naramok, to snad nebude nik sokovany.

Ono asi mentalne si to najskor treba upratat, si pripravena na zmenu stylu? Chces zmenit styl?

@petamich niesom tak nadstavena, ja by som sa chcela obliekať elegantne. Ale mne to proste nesedí. Som proste na ten štýl tučná. Teraz nosím akurát tak legíny, mikinu a tenisky. Alebo legíny tielko a dlhy sveter. Doplnky ako náušnice mi vôbec nesedia, prsteň si dám len občas a hodinky mi vždy zavadzali.
Ja to mám upratané, ale vždy keď si skúšam čo sa mi na fugurínach páči.. no.. na mne je to otrasné

petamich
24. máj 2025

Obliekam sa vacsinu zivota elegantne bez ohladu na to, ci som bola stihla mala par kil navyse alebo dost kil navyse ako mam teraz 🙂 a stale to vyzera dobre. Naucila som sa co zvyraznit, co nie, aky styl mi svedci a podla toho sa obliekam.

Ja zasa naopak okrem sportu a obdobia po porode som snad v zivote nenosila leginy 🙂 leginy, sveter alebo mikina za mna nie je sportovy styl. Pod sportovym stylom som si predstavila nieco uplne ine.

Ak to teda zmenit chces skus pripadne nakupovat s niekym alebo si zaplat konzultaciu s nejakym odbornikom, je ich dnes dost (a tym nemyslim nejakeho fancy neviem co), obcas aj v niektorych obchodoch pracuju sikovne zeny, co to maju v oku.

vanilka83
24. máj 2025

Tak vieš nikto nevidel tvoju postavu, meniť nechceš nič vlastne ťažko tu radiť,nasetri si a pohľadaj nejakú stylistku.

autor
24. máj 2025
@vanilka83

Tak vieš nikto nevidel tvoju postavu, meniť nechceš nič vlastne ťažko tu radiť,nasetri si a pohľadaj nejakú stylistku.

@vanilka83 nikde som nenapisala že nechcem nič meniť. Meniť chcem. Nemám proste foto postavy, nefotim sa tak

sima234
24. máj 2025

Sukňa alebo šaty sa dajú nosiť aj s teniskami či conversami. Nemusí to byť vyslovene elegantné. Ja som pribratá a nechodím v legínach (jedine doma alebo na záhradu).

autor
24. máj 2025
@sima234

Sukňa alebo šaty sa dajú nosiť aj s teniskami či conversami. Nemusí to byť vyslovene elegantné. Ja som pribratá a nechodím v legínach (jedine doma alebo na záhradu).

@sima234 ja chodím v legínach vždy cvicit a aj potom keď idem napr do obchodu. 🫠

petronelag
24. máj 2025

K takej postave by sa hodila sukňa púzdrová a tmavšej farby a blúzka by mohla byť svetlej farby, príp. niečím doplnená, krajkou, kvietkovaný vzor, keď chceš vyzerať ženskejšie. A nohavice skôr užšie a k tomu blúzku alebo tuniku, mohla by byť aj dlhšia.
Tie široké rifle (veľkosť L), čo teraz nosia sa k takej postave nehodia.

rozculena
24. máj 2025

jak že nemáš fotku? Veď netreba ísť do fotoateliéru k fotografovi ako pred 20 rokmi.Sa nevieš cvaknúť mobilom pred zrkadlom?

0silvia0
24. máj 2025

Skus na zaciatok vymenit leginy za hocico fakt za hocico🙏🙏

autor
24. máj 2025
@rozculena

jak že nemáš fotku? Veď netreba ísť do fotoateliéru k fotografovi ako pred 20 rokmi.Sa nevieš cvaknúť mobilom pred zrkadlom?

@rozculena tak asi niesom doma? Ja sa skoro vôbec nefotim takže nemám ani v galérii

autor
24. máj 2025
@0silvia0

Skus na zaciatok vymenit leginy za hocico fakt za hocico🙏🙏

@0silvia0 a za čo??

0silvia0
24. máj 2025

Aspon nohavice, rifle, ked nenosis sukne, saty. Niektorym muzom sa asi take obtiahnute zadky a predky v leginach pacia, ale zensku energiu to tazko vyzaruje.

autor
24. máj 2025
@0silvia0

Aspon nohavice, rifle, ked nenosis sukne, saty. Niektorym muzom sa asi take obtiahnute zadky a predky v leginach pacia, ale zensku energiu to tazko vyzaruje.

@0silvia0 píšem, že si ich väčšinou dávam na cestu do fitka, obchod a domov. Alebo do práce, kde sa potrebujem cítiť pohodlne. A čo vyzerajúce teda ženskú energiu?

0silvia0
24. máj 2025

A mimo fitka, obchodu a ceste domov co este nosis okrem legin?
Ja tiez nie som extra suknovy a satovy typ, ani sperky a doplnky nenosim. Ale v leginach mimo telocvicne nechodim.

autor
24. máj 2025
@0silvia0

A mimo fitka, obchodu a ceste domov co este nosis okrem legin?
Ja tiez nie som extra suknovy a satovy typ, ani sperky a doplnky nenosim. Ale v leginach mimo telocvicne nechodim.

@0silvia0 čierne rifle. Nič iné ani nemám.

0silvia0
24. máj 2025

Tak si kup viac nohavic, rifli, par bluzok/kosiel a hned to bude lepsie vyzerat ako leginy s mikinou.

Strana
z4