Ako sa obliecť sebavedome s nadváhou?
Mam nadvaaahu, mam 158 cm a 67 kg, odkedy som takáto… tak sa neviem pekne obliecť. Viem viem.. potrebujem schudnút, ale to si hovorilm už dva roky od pôrodu… predtým som mala o dvadsať kíl menej a sice som nikdy nemala vyslovené dobrý vkus, ale vedela som sa podľa mňa pekne obliekať. Teraz mám veľké brucho, stehná, širšie ramená a malé, ale nie pekné pevné prsia a som nízka.. taký súdok som. Začala som zo sebou dačo robiť, ale je to proces, dúfam a verím, že tentokrát aj s úspešným výsledkom, ale do tej doby by som sa chcela cítiš sebavedomejšie. Od pôrodu nosím iba legíny alebo teplaky, oversize trička a stihy a v lete dlhé šaty. Kúpila by som si aj nejaké rifle, ale väčšinou mi dĺžka nekorešponduje s väčšou veľkosťou alebo tie nohavice, čo sú teraz in zvonového štýlu ja asi nikdy nosiť nebudem, na mne sa mi to nepáči. Chcem si zakúpiť pár veci v ktorých by som sa vedela nejako pekne obliecť, ale neviem čo..
Poraďte mi ženy.. 🙏🏻
Ano, vídavam to na niektorých, mom jeans, tričko sveter, kratšia bunda. Dobre to vyzerá.
Aj ja hlasujem za zavinovacie saty s výstrihom do V väčšinou to dobre vyzerá a dĺžka aj keď budeš mať mat pol lýtok nevadi k tomu aj tenisky keďže beháš okolo deti. Ono šiat nepotrebuješ kvantá len skôr také ktoré nikde neskrtia a sú príjemne na nosenie a dobre sa peru a netreba ich zehlit alebo sa žehlia ľahko.
Saty a saty ... Pohodlne, zenske, teple aj teraz v zime.. popozeraj napr aboutyou, zalando, vyfiltruj vacsie velkosti, tie uvidis rovno na modelke a maju fajn, ze je vratenie zadarmo
Mám tiež 158 CM a o 10 kíl viac než ty.. nosím len legíny a voľne tuniky, široké, veľké velkosti... Popravde má to už nebavi, snažím sa schudnúť ale nejde mi to vôbec, kde sú tie časy keď som mala 60 kíl.. tak by som to vrátila 🥹
Ahoj, skús vytvoriť taký stĺpec jednej farby na sebe, napríklad šaty alebo tričko a nohavice rovnakej farby. Nesekaj si postavu blokmi oblečenia - tým si ju predĺžiš a budeš vyzerať štíhlejšie. Existujú aj kurzy kde sa naučíš
"štíhlo" obliekať . Určite nenos oversize vrecovite veci. Skôr tvarované ktoré ti jemne ukážu krivky - nie obtiahnuté...a nenos čiernu, môžeš nosiť trochu tmavšie farby, ale nájdi si také čo ti pristanú.

Skús topy s V alebo ❤️ výstrihom, zavinovacie topy, rifle so stredne vysokým pásom, mom jeans