Ako sa obliecť sexi a pohodlne?
Ahojte, viete mi poradiť čo nosiť aby to bolo aspoň trochu "sexi" ale zároveň pohodlné? Som nízka mám veľmi obmedzené možnosti. Nosím veľkosť M aj keď nie som tučná mám veľký zadok, stehná , a potrebujem zakryť brucho. Mám tam nakopenú kožu , ktorá sa po tehotenstve nestiahla späť a vyzerá to zle. Potrebujem poradiť strih džínsov, aj čo k tomu na vrch. Veci na bežné nosenie do mesta a tď... Momentálne chodím v legínach, mikinách, ale cítim sa taká nevýrazná..
@biba_18 ďakujem, idem popozerať.
sú také nie do pása, ale tak do polky bokov - teda ani faldy na bruchu nevidno... nosím ich aj s mokasínami, ale lepšie vyzerajú s podpatkami ... a buď sako na to, alebo aj svetrík klasika s tričkom alebo aj svetrík taký k bokom ... neviem aké máš prsia, ak menšie tak skús posunúť pozornosť k nim ...
Pre mňa je maximum pohodlia šaty po kolená, ak ideme na ihrisko, tak legíny k tomu. A aj sa v tom cítim pekne
Tunika, šaty, dlhšie pulóvre, proste všetko, co je dlhšie a voľnejšie na bruchu.
tieto "nohavice" sú tepláky to nenosíte hádam k ním topánky na vysokom opätku
skús pozrieť rifle mom fit alebo wide leg s vysokým pásom. k tomu dáš nejaké bavlnené tričko a si štýlová aj sexy - nejaké kvalitné pekné tenisky k tomu

ja mám zadok a stehná a veľmi dobre na mne vyzerajú takéto nohavice, mám niekoľko farieb a vzorov tohto strihu ... https://www.aboutyou.sk/p/ichi/nohavice-kate-pa...