Ako sa štýlovo obliecť na krstenie?
Ahojte idem na krstenie neteri už v sobotu. Synov aj muža som obliekla prefektne do bodky ale čo na seba?? Ja neviem nechcem to ani prehnať ani ísť nejak veľmi obyčajne. Čo by ste mi poradili ženy?
@minka201 oni budú mať modré košele a elegantné nohavice.. v šatách umrznem hodinu v kostole takže skôr nohavice ale čo na vrch tak to netuším 🙈
Šaty môžu byť aj dlhšie a navrch dáky prechodný kabát, pekné členkové čižmičky k tomu, ja chodím v šatách a sukniach celý rok. Nohavice mám len na prechádzky do prírody kvôli kliešťom.
Ja by som volila určite šaty,buď midi alebo dlhé,k nim nejaké hrubšie pančuchy, kotníkové alebo aj vyššie čižmy a na vrch prechodný kabát alebo trenčkot a máš vyriešené 🙂
@minka201 muž bude mať bomberu a chlapci koženky
To vážne sú šaty jediná možnosť 😀 neviem necítim sa veľmi pohodlne v šatách niesom nato zvyknutá som nohavicový typ 🤷🏻♀️ viete čo mám dilemu? Že by som si aj dala blúzku a sako ale čo nato? Mám kožak a vetrovky kabát nevlastnim na materskej som prešla z elegantného štýlu na športový a už som si tak zvykla 🤷🏻♀️
Tak ak nemáš rada šaty aj nohavicový kostým je podľa mňa ok,v dnešnej dobe máš rôzne na výber.K tomu blúzku a na vrch by sa hodil kabát aspoň po kolená ale ak nemáš,tak si daj to,čo máš doma.Hlavne nech sa ty cítiš pohodlne 😊
Investuj do kabáta, kvalitný môžeš mať aj 10-15 rokov a presne na takéto príležitosti. Nemusí byť veľmi drahý.
Ak nie šaty, tak by som išla do nohavicového kostýmu a k tomu kabát, ten sa v šatniku nestratí 😊
Tak, chces sa lepsie obliect, ale doma nic nemas. Ako Ti mozeme poradit? Chod do obchodu kup pekny kabat, pod neho daj hoci co, kabat to zakryje

Ahoj, mne napadli nejaké pekné pletené šaty 🙂
A čo bude mať manžel a synovia?