Ako sa zladiť s manželom?
Dobrý deň chcela by som vás poprosiť o dobrú rádu ideme z manželom na rodinu veču osláv a on ma kockovati bledo modro sivé oblek aké šaty by sa mi ktomu obleku hodili aby sme ladili tak by smeto chceli mať poprosím vás o dobrú radu
@margitka12345 daj foto obleku...inak- nemusíte byť vôbec zladenie, rovnakým oblečením sa dava najavo, že patríte k sebe?
@margitka12345 veď si daj modré šaty a hotovo.
Ved to je jedno, my keď niekam ideme sa na to vôbec nepozeráme že či farebne ladíme. Každý si oblečie v čom sa dobre cíti
@margitka12345 urputné ladenie párov dávno vyšlo z módy, ledva ovládnem smiech ked tak ľudia prídu na oslavu 😂
@babulkomale No ale v tomto pripade, ked ide pan v modrom karovanom obleku, by bolo ozaj smiesne, akby si zena nevybrala saty, ktore nebudu vyrazne..lebo budu vyzerat ako cirkusanti..takze za mna bezove, biele, sive - co najmenej vyrazne saty pre damu. Ak by isiel pan v niecom decentnom, dama si moze ist svoje a nebudu ako par vyzerat smiesne.
@babulkomale ja som kedysi ladila bola to móda, nakoniec troška by sa aj malo, mne sa to ľúbi.
My čo sme ladili bola jedine kravata. Muž zvykol štandardne, čierne nohavice, biela košeľa manžety kravata, podľa šiat farba. Žiadne farebné kreácie
@margitka12345 Ak má manžel modro-šedý káro oblek, tak pre Teba najlepšie jednofarebné šaty. Myslím, že v tomto prípade je úplne jedno, aká bude farba šiat, len nech sú bez potlače. Ak chcete silou mocou "ladiť", tak modrá, šedá, čierna, béžová. Ale mne by sa k tomu modro-šedému obleku hodili aj výrazné farby šiat - červená, žltá alebo naopak jemné odtiene - staroružová, šedofialová.
Alebo môže ešte pomôcť @greensea, tá má ladenie farieb "v krvi".
@margitka12345 Môžeš sem hodiť foto toho obleku? Lebo veľa závisí aj od odtieňa, či je farba sýta alebo tlmená.
Boli sme cez víkend na svadbe, väčšina mužov mala kravatu vo farbe partnerkiných šiat. Farba obleku nehrala rolu.
Nepochopila som veľmi ako to bude ten tvoj oblečený, ale ak bude mať kockované bledo modro sivé... tak ty si už daj len jednofarebné šaty, ináč budete vyzerať, ako z cirkusu.

Čo?