icon

Ako sedia veľkostne topánky značky Rieker?

7. dec 2025

Chcem si kúpiť túto značku, resp ich vyššiu radu Remonte. Ako sedia veľkosti? Ste spokojné s týmito topánkami?

anonym_f26499
7. dec 2025

Mne sedia veľkostne, ale treba si dávať pozor , aký je strih topánky. Majú úzke, bežné a široké. Mne sedia bežné a niečo by som zniesla aj široké.

autor
7. dec 2025
@anonym_f26499

Mne sedia veľkostne, ale treba si dávať pozor , aký je strih topánky. Majú úzke, bežné a široké. Mne sedia bežné a niečo by som zniesla aj široké.

@anonym_f26499 aha, ďakujem. Pozerám že som vybrala bežné. Mne sa zdá, že tu prednú časť, kde sú prsty, majú takú širšiu na štýl barefoot,však?

anonym_f26499
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f26499 aha, ďakujem. Pozerám že som vybrala bežné. Mne sa zdá, že tu prednú časť, kde sú prsty, majú takú širšiu na štýl barefoot,však?

@anonym_autor Ja čo mám odtiaľ asi dvoje čižmy a troje tenisky, tak nie.

blunka
7. dec 2025

Ja mám viac topanok Remonte. Nohu mam 40,5 a kupujem vzdy 41. A su mi trochu volné. Takže veĺkosť sedí. Raz sa mi stalo iba že 41 a boli mi malé(rieker to bol) nechapem čo bola za chyba v číslovaní. Šírku tiež treba vybrať spravnu to potvrdzujem.

autor
7. dec 2025
@blunka

Ja mám viac topanok Remonte. Nohu mam 40,5 a kupujem vzdy 41. A su mi trochu volné. Takže veĺkosť sedí. Raz sa mi stalo iba že 41 a boli mi malé(rieker to bol) nechapem čo bola za chyba v číslovaní. Šírku tiež treba vybrať spravnu to potvrdzujem.

@anonym_f26499
@blunka ďakujem, keď ich máte viac, tak s kvalitou ste spokojné,však?

blunka
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f26499
@blunka ďakujem, keď ich máte viac, tak s kvalitou ste spokojné,však?

@anonym_autor to ano

autor
7. dec 2025
@blunka

@anonym_autor to ano

@blunka super,ďakujem. Tiež hľadám niečo kvalitné a pohodlné

hytal
7. dec 2025

Za mňa super, veľkosť nosím 39 a sedí mi aj u nich. Vyhovuje mi, že pri každej obuvi je písané či sú na úzku, bežnú, či širokú nohu, nakoľko ja mám úzku.

katica06
7. dec 2025

Áno , mne sedia všetky