icon

Ako skombinovať moderný štýl s módou 70. a 80. rokov?

11. feb 2025

Ahojte. Priletela nam pozvanka na svadbu v tychto rokoch 😃 tesim sa, ale nemam absolutne predstavu o tom, ako skombinovat moderny dnesny styl (ktory mam rada) a styl tychto rokov. Ale saty by ste mi odporucili? Co je pre dane roky charakteristicke? Pozerala som internet ale mam dojem, ze tam patri cokolvek, mam v tom chaos. Dakujem

veronicka88
11. feb 2025

Kúpila by som si sukňu s vyšším pásom širokú po alebonpodnkolena a úzky top na vrch s krátkym rukávom,idem taký čo má riadené rukavy

chiarisimo
11. feb 2025

Ahoj, ak by ťa oslovilo, ponúkam na predaj tieto šaty vo veľkosti 42, cena 10 Eur+pošta, pevný materiál na zips s opaskom, pekne robia postavu...ak nemáš záujemm, dúfam, že som ťa aspoň inšpirovala

lilith_p
11. feb 2025

Pozri si pár častí seriálu Sľub, tam sa dá dobre inšpirovať 🙂

elanor
11. feb 2025

@lilith_p presne, to je na dnesnu dobu taka aktualna ukazka, ako to v 70-80 rokoch vyzeralo.
A teda ze sa riadne trafili. Kazdu chvilku zastavujem a ukazujem deckam - toto sme mali aj hento sme mali, toto mala babka, hento dedko, to mal bracha, to som mala ja, to mala kamoska 😀
po x-tom zastaveni - uz decka kricia same a dopredu - my vieme, my vieme, aj to ste urcite mali, ze? 😀

autor
11. feb 2025

@lilith_p Jee to naozaj? Urcite pozriem, vdaka 😊

biba_18
11. feb 2025

stačí pozrieť na fotky rodičov zo svadieb v tom čase, ten seriál je čo sa týka kostýmov ok, ale nič svadobné ... či? ... alebo pozri fotky zo stužkovej, to bola divočina 😂

autor
11. feb 2025

@biba_18
Nemam take fotky k dispozicii, moja babka vtedy akurat rodila a v 80tych bola mama malicka 🙈 skusim este niekoho poprosit, je to zaujimava tema 😃

fairyy
11. feb 2025

ja si pamatam, ze raz som isla na taku party a mama mi vravi - ved zober co mas v skrini s vysokym pasom, vrsku prisi vypchavky a nechaj si explodovat vlasy na hlave do co najvacsieho objemu a uzi si party 😅

biba_18
11. feb 2025

tak keď to počká ... tak pozriem doma 🙂

biba_18
11. feb 2025
lilith_p
11. feb 2025

@elanor ja som tie roky síce nezažila ale ten seriál milujem už len kvôli tým outfitom čo tam majú oblečené 😁🤭 a takýto červený kostým mala moja mama na svadbe keď sa jej vydávala sestra len ona ho mala tmavo fialový z takého strašne drsného lesklého materiálu 😁 teraz ľutujem že sa tie veci vyhodili 🙄

biba_18
11. feb 2025

inak hrozná móda to bola ... 😂

oli18
11. feb 2025

Tu su moje 3 kusky z 1978-1982, vsetky su z dovozu.

sy_13
11. feb 2025

@oli18 tie posledné sú top, teraz tieto vzory idú

oli18
11. feb 2025

@sy_13 aj latka vyborna, lahka, nepriehladna
Tie vecerne su tiez pekne, plisovana sukna, sifonove rukavy. Plis sa nosi aj teraz.