icon

Ako správne nosiť košeľu do práce bez saka?

26. jan 2025

Ahojte, prosím baby čo nosíte do práce košele a nejaké nohavice. Prosím vás ak nemáte sako tak košeľu máte v nohaviciach alebo von z nohavíc? V saku mi je veľmi teplo, no mám ho na sebe lebo neviem, že ako mám tú košeľu vlastne mať.

basulaak
26. jan 2025

Do nohavic jednoznacne. A opasok tenky decentny. Mozes skusit aj koselove body. Ale po skusenosti ak si velkost L/XL tak ti budu skor kratke tie strihy. No za mna takto nikdy nenosim na nohaviciach iba ak rozopnutu pastelovu lanovu koselu v lete von k roztrhanym dzinom a tielku.

autor
26. jan 2025

@basulaak ďakujem a nie je to divné ak nemám na košeli sako a mám ju v nohaviciach? A som veľkosť S alebo M ako ktorý strih. Kolegyňa čo je xxl tak nosí také predĺžené košele tuniky blúzky elegantné akoby a má to na nohaviciach vyzerá to celkom pekne na nej ale na mňa také neviem zohnať.

basulaak
26. jan 2025

Fantazii sa medze nekladu. A v mode uz detto nie. Ak sa ti to na kolegyni paci tak odkukaj. Co je dobre treba odkukat. Neviem asi presne co myslis

marcellka32
26. jan 2025

Buď košeľa do nohavíc alebo celá vonku, už sa nenosí polovica vnútri a pol vonku

petronelag
26. jan 2025

Moja budúca nevesta sleduje módu a hovorila, že tento rok už nebude moderné nosiť blúzku do nohavíc alebo len takú vpredu zastrčenú, ale že sa budú nosiť dlhšie blúzky a budú sa nosiť na nohaviciach a spodný gombík rozopnutý.