Ako správne nosiť kožené šľapky?
Kupila som si svoje prve kozene slapky na leto - bez platformy, nizke , pohodlne.. Nemaju vzadu ten remienok len dve v predu. Jediny problem je ze nechapem ako v nich mam chodit tak aby mi ostali na nohe 😂
Stale sa mi vyzuvaju, noha uteka do zadu no neviem.. Nemyslim si ze su mi velke. Nechapem ako v tom chodia ostatne zeny..a ci treba na to nejak prisposobit chodzu alebo co 😅
@1ryba praveze prava koza a sedia mi dobre :( skusim mozno take gelove vankusiky - vlozky do nich, vraj by to malo pomoct
Aha, nepostrehla som ten link. Tak tieto by veru padat nemali, ved maju ten druhy remen skutocne vysoko na priehlavku. Asi to bude tym materialom na podrazke. Vyzera velmi klzavy. Aka je podrazka? tazka?
Ja by som ich vratila. Prilis vela penazi na to aby si mala nieco co ta viac rozculuje ako sluzi.
Ako som vravela ja to hned citim pri vyskusani ci slapka pada, alebo dobre sedi. Zial nemala si moznost to vyskusat.
Voľakedy som bežne nosila šľapky, potom som dostala ako darček Crocsy, a aj keď som mala voči nim najprv strašnú antipatiu, postupne som ich začala nosiť a neviem či som zpohodlnela alebo čo ale keď si dám teraz šľapky tiež mám pocit, že ich neviem udržať na nohe a vždy sa vrátim späť ku Crocsom 🤷♀️

@andreatytler vyssie som davala link. praveze vyzerali kvalitne aj posobia kvalitne a su pohodlne, objednavala som z netu lebo na predajni ich nemali vylozene