icon

Ako vybrať ideálnu cross body kabelku?

Včera o 18:42

Ahojte, mám problém. Voľakedy som nosila veľké kabelky, až tie typu MK tote bag.
Dnes nosím cross body a Poléne. Na bežný deň mám crossbody, je to lepšie pre mňa.
Ale neviem si nájsť tú vhodnú kabelku, prosím poraďte mi, akú.

Napíšem parametre, čo potrebujem.

- cross body, s pomerne širokým ramienkom
- aby bola dostatočne veľká - peňaženka, doklady, lieky, dva mobily - jeden veľký, kľúče od bytu, od auta, vreckovky, krém na ruky, make up a korektor, kvapky do očí, dioptrické okuliare, slnečné okuliare, taška na nákup - je toho teda celkom dosť
- ideálne, ak má vzadu alebo vpredu nejaké samostatné vrecko, nech kľúče nelovím v kabelke

A teraz - mám jednu, ale tá je taká športová, nie ku elegantnému kabátu do práce.
Potrebujem niečo, čo viem zobrať aj do práce, na meeting apd.
Čo by ste mi poradili? Akú kabelku?

anonym_76f8aa
Včera o 18:53

@anonym_autor pozri wuch

snowflakenel
Včera o 19:01

Vera Pelle. Nosim ju nepretrzite 4 rok, je kozena. Bezne v nej nosim penazenku, vreckovky, mobil, okuliare a kadejake drobnosti. Minule som do nej zmestila aj,maly skladaci dazdnik alebo malu flasku s vodou.

anonym_3266a9
Včera o 19:07

Marc Jacobs alebo Furla. Dobrá kabelka za dobré peniaze.

anonym_7b0529
Včera o 19:17

Ja povazujem za crossbody taku, co do nej len penazenka a mobil vojde. Dazdnik veru nie, a okuliare by som tiez do nej nenapchala. To uz je potom normalna kabelka

guudy
Včera o 19:17

Aj Coccinelle. Dokupovala som si v predajni dlhy popruh, aby sa dala kabelka nosit ako crossbody.

anonym_cc159a
Včera o 19:23

Pozri lubive, mam moniku, zmesti sa tam tak 2/3 tvojich veci, mne denne staci, ale niekedy by to chcelo cosi este kustik vacsie, tak pozeram emily

andreakotesova
Včera o 19:33
@snowflakenel

Vera Pelle. Nosim ju nepretrzite 4 rok, je kozena. Bezne v nej nosim penazenku, vreckovky, mobil, okuliare a kadejake drobnosti. Minule som do nej zmestila aj,maly skladaci dazdnik alebo malu flasku s vodou.

@snowflakenel kde kupuješ túto značku?

autor
Včera o 19:44
@anonym_cc159a

Pozri lubive, mam moniku, zmesti sa tam tak 2/3 tvojich veci, mne denne staci, ale niekedy by to chcelo cosi este kustik vacsie, tak pozeram emily

@anonym_cc159a to su pre mna malicke. Tam nic nedam, takych mam doma vela. Potrebujem nieco vacsie, ale aj crossbody. Tazke zadanie, lebo to musi byt elegos.

autor
Včera o 19:46

Páči sa mi celkom táto, má aj bohaté vnútorné členenie, len keby bola kúšťik väčšia: https://www.novakabelka.sk/kabelky/lona-cafe/

janulka1802
Včera o 19:59
@anonym_autor

Páči sa mi celkom táto, má aj bohaté vnútorné členenie, len keby bola kúšťik väčšia: https://www.novakabelka.sk/kabelky/lona-cafe/

@anonym_autor veď si zadaj filtre do vyhľadávača hociktorého eshopu a vyhodí Ti možnosti. Mne sa napr. táto vôbec nepáči. Pôsobí na mňa pre staršiu dámu 65+. Neviem, koľko máš rokov.

autor
Včera o 20:04
@janulka1802

@anonym_autor veď si zadaj filtre do vyhľadávača hociktorého eshopu a vyhodí Ti možnosti. Mne sa napr. táto vôbec nepáči. Pôsobí na mňa pre staršiu dámu 65+. Neviem, koľko máš rokov.

@janulka1802 mala som niečo podobné, keď som mala asi 14 rokov a tú kabelku som milovala. Mám po 40tke. Ja som ju videla naživo, je krásna. Veľmi dobrá koža.

summer23456
Včera o 20:08
@anonym_autor

@janulka1802 mala som niečo podobné, keď som mala asi 14 rokov a tú kabelku som milovala. Mám po 40tke. Ja som ju videla naživo, je krásna. Veľmi dobrá koža.

@anonym_autor ja som videla na mladej babe veľmi podobnú a bola väčšia a krásna. Budú isto aj väčšie veľkosti, len pogoogli

anonym_21ba99
Včera o 20:15
@anonym_autor

@anonym_autor nepáči sa mi

winki13
Včera o 20:31

@anonym_autor ja mám takúto a je super.

anonym_573531
Včera o 20:34

Veď pobehaj po obchodoch. Alebo pozri Tému, tam máš aj rozmery.

autor
Včera o 20:37

Ja nemám rada tie crossbody do výšky. tento štýl sa mi páči. Aj som na ňu veľa pozerala v Robeli, ale trošičku vacsia keby bola: https://www.kabelecky.sk/kabelky/damska-crossbo...

anonym_280756
Včera o 20:40

Ja mam tuto a zmestim tam vsetko okrem obeda.

mirage
Včera o 20:41
@winki13

@winki13 och..

autor
Včera o 20:47
@winki13

@winki13 toto nie je elegantná kabelka na meeting s klientom. To by som si nemohla zobrať.

autor
Včera o 20:48
@anonym_280756

Ja mam tuto a zmestim tam vsetko okrem obeda.

@anonym_280756 toto je pre mňa maličké, materiál sa mi nepáči a farba tiež nie. Ale na bežné nosenie si viem predstaviť, v čiernom.

anonym_280756
Včera o 20:51
@anonym_autor

@anonym_280756 toto je pre mňa maličké, materiál sa mi nepáči a farba tiež nie. Ale na bežné nosenie si viem predstaviť, v čiernom.

@anonym_autor ved farby su rozne aj prevedenie. Tato skocila na mna prva vo vyhladavaci. Malicka veru nie je. 😁
Potom vacsie sa uz zasa mne nepacia crossbody. Hoci dnes sa uz nosia cez rameno. Tak aj vacsia je ok.

janulka1802
Včera o 20:53
@anonym_autor

@anonym_autor verím, že materiál je fajn, ale na mňa pôsobí úplne out ako zo sekáča. Pôsobí na mňa skôr taká brašňa.... neviem, v mojich očiach elegantná súčasná kabelka vyzerá úplne inak... prepáč za úprimnosť.

autor
Včera o 20:55
@janulka1802

@anonym_autor verím, že materiál je fajn, ale na mňa pôsobí úplne out ako zo sekáča. Pôsobí na mňa skôr taká brašňa.... neviem, v mojich očiach elegantná súčasná kabelka vyzerá úplne inak... prepáč za úprimnosť.

@janulka1802 pre mna je presne toto. Minimalisticka, vyborna koza, precizne spracovanie, bez brandov a potlače. Naozaj je to taka klasika. V realite je tato kabelka mega.

janulka1802
Včera o 20:56
@anonym_autor

@janulka1802 pre mna je presne toto. Minimalisticka, vyborna koza, precizne spracovanie, bez brandov a potlače. Naozaj je to taka klasika. V realite je tato kabelka mega.

@anonym_autor keď si rozhodnutá, tak už len googliť a hľadať😉

anonym_d6b287
Včera o 21:06
@anonym_autor

@anonym_autor https://www.ammyla.sk/kozena-kabelka-lota-raw-b...
A takéto niečo? Ja po nej pokukujem.

autor
Včera o 21:46
@anonym_d6b287

@anonym_autor https://www.ammyla.sk/kozena-kabelka-lota-raw-b...
A takéto niečo? Ja po nej pokukujem.

@anonym_d6b287 tá je lepšia, len malá. A skôr čiernu by som. Ale pekná.

dori92
Včera o 21:55
@snowflakenel

@snowflakenel ahoj, kde prosím ta objednavas túto značku? Mas nejakú overenú stránku?