icon

Ako vybrať ideálnu podprsenku na letné horúčavy?

andrea2667
29. jún 2025

Dievčatá, existuje nejaká letná podprsenka, ktorá nezhoršuje pocit letnej horúčavy?

minenkaa
29. jún 2025

@andrea2667 aka podprsenka to zhoršuje

andrea2667
autor
29. jún 2025
@minenkaa

@andrea2667 aka podprsenka to zhoršuje

@minenkaa Mne každá z mojich štyroch. 2 push-up, 1 elastická čipka, 1 športová bavlna a elastan.

minenkaa
29. jún 2025
@andrea2667

@minenkaa Mne každá z mojich štyroch. 2 push-up, 1 elastická čipka, 1 športová bavlna a elastan.

@andrea2667 tak nenos žiadnu

veselo_neveselo
29. jún 2025
@andrea2667

@andrea2667 lahka braletka, alebo akakolvek bez kostic. Nesmie byt vypchata, a nesmie byt prilis tesna. Z bambusu, alebo tenkeho merina, tencelu.

andrejkaandri
29. jún 2025

@andrea2667 najlepsia podprsenka = ziadna podprsenka ☺

julia_romeo
30. jún 2025
@veselo_neveselo

@andrea2667 lahka braletka, alebo akakolvek bez kostic. Nesmie byt vypchata, a nesmie byt prilis tesna. Z bambusu, alebo tenkeho merina, tencelu.

@andrea2667 existuju podprsenky, ktore su ako stvorene (nielen) na leto. us navrhnute tak, aby co najmenej zahrievali telo a co najviac dychali. a ani nevies ze ich mas na sebe. Ide o tenke podprdy z tylu alebo spacerove a nevystuzene. tieto materialy nenasiaknu potom, ale ostavaju prijemne suche a lahko odvetrane.

Zo strihoveho hladiska su na leto vhodne plunge podprsenky s hlbsim vystrihom a otvorenym stredom, balconety ktore jemne odhaluju horne partie prs, maju nizsi stred a posobia lahko aj pod sirokymi vystrihmi. Bralety ako tu pisali vyssie nie su vhodne kedze neposktuju ziadnu podporu a su vhodne maximalne tak na nosenie po dome...

sulavikova
30. jún 2025

@andrea2667 v lete nenosím, max. nálepky napr. kvietky.

julia_romeo
30. jún 2025
@sulavikova

@andrea2667 v lete nenosím, max. nálepky napr. kvietky.

@sulavikova povedz to tym, co maju kosicky E, F, G, H a vacsie 🙂

natalifatali
30. jún 2025

@andrea2667 chodiť bez aj to prispieva k spevneniu pŕs 😉

julia_romeo
30. jún 2025
@natalifatali

@andrea2667 chodiť bez aj to prispieva k spevneniu pŕs 😉

@natalifatali no to teda neprisieva.. To je velmi velmi velky mytus. Fyzika nepusti - gravitacia je svina 🙂

andrea2667
autor
30. jún 2025
@julia_romeo

@andrea2667 existuju podprsenky, ktore su ako stvorene (nielen) na leto. us navrhnute tak, aby co najmenej zahrievali telo a co najviac dychali. a ani nevies ze ich mas na sebe. Ide o tenke podprdy z tylu alebo spacerove a nevystuzene. tieto materialy nenasiaknu potom, ale ostavaju prijemne suche a lahko odvetrane.

Zo strihoveho hladiska su na leto vhodne plunge podprsenky s hlbsim vystrihom a otvorenym stredom, balconety ktore jemne odhaluju horne partie prs, maju nizsi stred a posobia lahko aj pod sirokymi vystrihmi. Bralety ako tu pisali vyssie nie su vhodne kedze neposktuju ziadnu podporu a su vhodne maximalne tak na nosenie po dome...

@julia_romeo Vďaka za tip. Nemáš náhodou link?

natalifatali
30. jún 2025
@julia_romeo

@natalifatali no to teda neprisieva.. To je velmi velmi velky mytus. Fyzika nepusti - gravitacia je svina 🙂

sulavikova
30. jún 2025
@julia_romeo

@sulavikova povedz to tym, co maju kosicky E, F, G, H a vacsie 🙂

@julia_romeo tak ja riešim hlavne svoje kozy🤓 a to nemám lentilky pod kobercom. Ste hovorkyňa autorky, keď vás to tak nakoplo?!

julia_romeo
30. jún 2025
@natalifatali

@natalifatali toto nie je doveryhodny zdroj, toto je zlatanina hluposti hlavne 🙂

julia_romeo
30. jún 2025
@sulavikova

@julia_romeo tak ja riešim hlavne svoje kozy🤓 a to nemám lentilky pod kobercom. Ste hovorkyňa autorky, keď vás to tak nakoplo?!

@sulavikova nie, robila som 20 rokov brafitterku takze o podprsenkach, velkostiach, tvaroch, kosikoch atd... nieco viem 🙂

pikachu999
3. júl 2025

Ja mám z shein také tenké látkové nevystuzene na leto super👍

kukuk29
3. júl 2025

Napísať že žiadnu, može iba taķá čo nemá veľké prsia 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️Bože , iba v noci keď spím môžem byť bez podprsenky - inak neexistuje.By som mala všetko zaparené, bolaveee 🤷🏽‍♀️😭