Ako vyriešiť problém s nesprávnou veľkosťou tovaru?
Ahojte, stala sa mi taka vec. Predávala som tovar, kde som v inzeráte jasne uviedla veľkosť a plus ešte aj rozmery (šírku, dĺžku, dĺžku rukávu). Pani si vec rovno kúpila ale teraz po týždni čo som odoslala vec mi píše že jej to je malé či som nevedela ja posúdiť že uvedená veľkosť sedí na úplne iné číslo.
Pritom ja mám len o 1 číslo menšiu veľkosť a mne sedel mierne voľne, preto som písala aj tie rozmery k tomu.
Pani mi chce vec poslať späť, a že je na mne ako sa zachovám.
Akože ako sa mám zachovať ? Ja som jasne uviedla veľkosť aj presné rozmery automaticky do inzerátu. Takže nemyslím si že som ja urobila niečo zlé...
Neurobila si nič zle, ona si mala pozrieť aj popis.
Nerieš ju, napíš jej, že v inzeráte boli rozmery.
Presne preto uz nic nepredavam. Kazdy spekuluje
Nic,nabuduce napis sukromny predaj,vec pouzivana,vracanie nie je mozne
Nebrala by som tú vec už nazad. Mala si všetky informácie v inzeráte. Pani to môže odpredať niekomu inému
Mala rozmery? Mala. Tam by to u mňa haslo.
Tak sa zachovaj že ju niekam pošli... Po týždni akože nemám slov ...
Povedala že si ho prevzala až teraz. Ja som balík posielala vo štvrtok a teda dnes mi napísala.
Ale ďakujem vám za názory, ja som tiež bola v tom že veď všetky info tam boli aj rozmery.
Naschvál som ich tam písala lebo teraz viem že ja mám o číslo menšie ako je uvedené na veci a bol dobrý aj mne.
Ale chvíľku som mala také že čo mám urobiť že vrátiť peniaze alebo ako sa zachovať. Ja som bola tak rada že som danej veci zbavila (zbytočne mi brala miesto v skrini).
Ešte aj tá veta v správe že je na mne ako sa zachovám.. tak som chvíľu zaváhala ale teda budem si stať za svojím že všetko bolo jasne napísané
A inak toto sa mi tu nestalo prvý krát..
Iný prípad tiež tuna z MK:
Predala som vec, pani sa ozvala že vec mala na sebe fľak tak to dala oprať a po opratí našla dierku akoby zatrhbute na veci. A chce peniaze späť.
Ja by som si nedovolila poslať vec s fľakom a vždy pred odoslaním jasne kontrolujem či niekde nieje niečo špinavé, poškodené.
Čo ak tá dierka bola od jej práčky? Keďže foto dierky mi poslala až potom čo ona vec oprala?
Asi sa aj ja vykašlem ja celý predaj
a ten flak sa jej podarilo oprat? kazdopadne, necit zodpovednost, ze si kupujuca nepreverila rozmery. jej vyjadrenie je cista manipulacia s tvojim svedomim, take ze “cestny predajca by vzal naspat”. jasne by som jej napisala, ze vec to bolo uvedene v popise a peniaze nevracias, zbytocne posiela.
@tana85 ten fľak to bolo pri inom inzeráte nie pri tomto
Ale áno vtedy sa fľak podarilo vyprať ale záhadne tam objavila dierku.
Ja som slušne odpísala že rozmery boli uvedené v inzeráte, a ak jej nesedí môže ho ona posunúť ďalej.
Ahojte všetky ktoré ste mi tu poradili predtým.
Pani sa ozvala 10 dní od toho čo mi poslala balík späť bez toho aby som jej to ja odsúhlasila (nestihla som jej odpísať že ho späť nechcem nech si ho nechá a predá ďalej).
Dala mi negatívne hodnotenie a tým to ona sama uzavrela že sa ona poučila a bla bla.
O ďalšie 4 dni na to mi napísala že ona si to rozmyslela že nenechá to len tak ako písala vtedy a buď jej pošlem peniaze alebo naspäť kabát inak to bude riešiť s políciou.
Bavíme sa tu o sume 100e.
Ja som jej už teraz riadne vytocena napísala že ja som nepochybila ani raz. Pretože v inzeráte boli rozmery a to že ona bola lenivá a odmerať nie je moja chyba ale jej. A jej chýba je aj to že poslala balík späť pretože ja som jej neodpísala že dobre nech ho pošle.. skôr ako som jej dala vedieť že ho nechcem naspäť lebo jej nebudem vracať peniaze som už mala danú vec naspäť doma.
Akože toto už čo je?
Ja nemám problém jej ten kabát zase naspäť poslať ale ja fakt nemám slov na to ako niekto jedná

A to zistila po týždni že jej je malé?