icon

Ako vyzerám krajšie?

sima979797
14. dec 2025
Ako vyzerám krajšie?Ako vyzerám krajšie?
mameha7
14. dec 2025

@sima979797 Na grcanie niektoré komentáre. Niet divu, že je toľko žien nespokojných so svojím vzhľadom. Samá kritika, buď taká, buď onaká. A keď taká si, tak buď zasa iná, lebo toto sa už nenosí. Najviac kritizuje žena ženu. Autorke a nektorím komentujúcim odporúčam popracovať na sebavedomí. 😉

anonym_4115d2
14. dec 2025

Dalsia tema o tom istom..
https://www.modrykonik.sk/forum/moda-a-oblecenie/ako-zmenit-muzsky-vzhlad-2/?page=2&scrollto=first
Najprv si to musis upratat v sebe. Az ked sa zacnses prijimat taka aka si, nebudes potrebovat odpovede od cudzych ludi na MK.

anonym_26e97f
Autor odpoveď zmazal
anonym_26e97f
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
14. dec 2025

@sima979797 aký máš problém keď to takto riešiš,citis sa neatraktivna alebo sa nevieš rozhodnúť ,akú farbu vlasov máš mať
Nechceš si zaplatiť štylistku a riesit to s ňou osobne ,vysvetlíš jej čo chces ona tebe čo sa ti hodí a čo sa nosí

anonym_fd6ea7
14. dec 2025
@sima979797

@anonym_fd6ea7 prva je z minuleho roku leta a druha vcera ,mne sa to paci taky styl aj ked som to nevedela 😀

@sima979797 to tielko beriem ako retro, ale ta druha foto nie, inak si pekna baba, ale viem si ta predstavit inak oblecenu

estellas
14. dec 2025
@sima979797

@estellas ano vzdy som to tak mala aj z profilu 🥲

@sima979797 si pekná žena, tie pery na tej prvej fotke mi prišli už trochu prehnané. Videla som aj iné tvoje fotky také staršie, pekná si na nich bola.

zuzana76
14. dec 2025

podla mna vyzeras mladsie v tmavych vlasoch

sima979797
autor
14. dec 2025
@anonym_26e97f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_26e97f neni to isty den 🥲😀 Cez vikend v inej bunde vcera v inej mam ich viac ..

domkakvet
14. dec 2025

@sima979797 na druhej fotke vyzeras ovela mladsie.

anonym_b59908
14. dec 2025

Prirodzená farba vlasov je najkrajšia.

sima979797
autor
14. dec 2025
@domkakvet

@domkakvet lebo nemam mihalnice umele

sima979797
autor
14. dec 2025
@anonym_c5e04f

Máš predkus a ešte tie pery?

@anonym_c5e04f toto ma zaujima ako sa vidi predkus cez zatvorene usta?

anonym_c5e04f
14. dec 2025
@sima979797

@anonym_c5e04f toto ma zaujima ako sa vidi predkus cez zatvorene usta?

@sima979797 veď nevidíš? Horná časť čeľuste uplne vpredu, dolna je o dosť vzadu.

sima979797
autor
15. dec 2025
@anonym_c5e04f

@sima979797 veď nevidíš? Horná časť čeľuste uplne vpredu, dolna je o dosť vzadu.

@anonym_c5e04f ja ked som sa pytala ortodonistky mi povedala ze to neni na operaciu ze len trochu nam zadnu posunutu🥲 Nieje to fér

sima979797
autor
15. dec 2025
@anonym_c5e04f

@anonym_c5e04f aj jazvy po akne mam aj siroky nos , v marci dostanem strojcek aj idem na laser ale velmi mi to vsetko prekaza , preco ine zeny toto nemusia riesit

sima979797
autor
Autor odpoveď zmazal
sima979797
autor
15. dec 2025
@domkakvet

@domkakvet celkovo je to nefer , mam spravene silikony pretoze moje boli tiny tits vysoka a v detsve aj odstavajuce usi .. Asymteria tvare , takto na pohlad nie som najhorsia ale kto sa zahladj vidi sa to . Pritom moji rodicia pekny ludia . Tak neviem kde sa stala chyba

mia667
15. dec 2025
@sima979797

@domkakvet celkovo je to nefer , mam spravene silikony pretoze moje boli tiny tits vysoka a v detsve aj odstavajuce usi .. Asymteria tvare , takto na pohlad nie som najhorsia ale kto sa zahladj vidi sa to . Pritom moji rodicia pekny ludia . Tak neviem kde sa stala chyba

@sima979797 Prečo sa chceš stále meniť a na niekoho podobať? Skús sa vydať inym smerom, napríklad, byť sama sebou a zmeniť len pár veci a minimálne.. čím viac hľadáš na sebe chyby, tým budeš vyzerať horšie, lebo aj keď sa dáš prerobiť celá, stále nebudeš spokojná a budeš vyzerať ešte horšie. Pozri na celebrity aké krásne ženy kedysi a teraz všetky na jedno kopyto.
PS nezávidím ani nič. Tiež by som chcela pár veci zmeniť, ale keď raz začneš, už s tým neprestaneš..

Vypni instagram a mindráky prejdú 😉

anonym_c5e04f
15. dec 2025
@sima979797

@sima979797 chyba je akurát v tvojom nastavení. Ano, mnohí by sme chceli inak, lepšie vyzerať, byť úspešní, mat veľa peňazí. Asi až časom pochopíš, ze v tom nespočíva naše šťastie. Treba život aj seba prijať s pokorou a tešiť sa z toho, čo máme. Sú oveľa dôležité veci v živote, ako tie, ktoré spomínaš. Skús sa nad tým zamyslieť.

domkakvet
15. dec 2025
@sima979797

@sima979797 ved vyzeras uplne super, akurat na tej druhej mladsie ako som napisala.

estellas
15. dec 2025

@sima979797 Netráp, sa každý máme niečo čo sa nám nepáči na sebe. ☺️ Si pekná žena. Ja mám široký nos a trápi ma to. Ešte mi aj ako malej babka hovorila že po kom mám taký nos. Také blbé reči...
Nikto nie je dokonalý ani tie baby na instagrame.

sima979797
autor
Včera o 11:48
@anonym_2cfe4f

@sima979797 Mne sa viac pacis v tmavych vlasoch.

@anonym_2cfe4f Ďakujem ,vela ludi mi to povedalo . Takto pred dvoma rokmi s blond a s hnedou parochnou. S hnedou krajšia asi zato že mam tmavšir obočko .

sima979797
autor
Včera o 11:58
@anonym_c5e04f

Máš predkus a ešte tie pery?

@anonym_c5e04f c5e04f Ked na to pozerám , ma aj horšie dievcata .. Niekedy som to mala strasne z profilu trraz je to o dost lepsie rozmyslam ze si to dam este rozpustit ale uz prvy krat je velka zmena a velmi to bolelo to rospustanie , v zivote som nezazila horsiu bolest

anonym_28dc2d
Včera o 11:59

Pre boha živého. Pekná mladá kočka a... Je z nej kačka. Takto sa dogabať. Ale to by nebolo najhoršie. Prepáč ale na tých fotkách z Teba nejde žiaden život. Nič. Prečo sa tak čudne lepíš na nejaký múr?? Veď to je hrozné. Ako blond pokus o úsmev ale oči nešťastné. Skús popracovať hlavne na tomto. Prečo chce vyzerať ako tá rároha na poslednej pridanej foto? Veď je ako figurína zo sex shopu.... 🤦

luccija
Včera o 12:06

@sima979797 mne sa zdás krajšia a prirodzenejšia ako tmavovláska.Alebo blond, ale menej make-upu jemnejšie oci

sima979797
autor
Včera o 12:23

@anonym_490a69 ked na to pozeram je mi luto co som to sebe spravila co som bola v okruhu takych zien a teraz to lutujem

minenkaa
Včera o 12:24
@sima979797

@anonym_490a69 ked na to pozeram je mi luto co som to sebe spravila co som bola v okruhu takych zien a teraz to lutujem

@sima979797 a tieto fotky týchto žien je ako čo

anonym_a1a538
Včera o 12:34
@sima979797

@sima979797 najdi si stylistku, ktora ti povie co ti svedci. Ocividne to ty nevies. Neber si vzor tieto nevkusne umele Ance, ktoych jedinou devizou je...hmmm.
Neviem, kto z okolia ti podsuva takyto nevkus. Je to hrozne. Aj pre teba plati, ze menej je viac. Mas na sebe vsetkeho vela. Vela mihalnic, vela ocnej linky, vela ust...vsetkeho vela. Preplacana mlada baba. Urcite budes bez toho vsetkeho krajsia. A hentie individua si za vzor nedavaj. Su to profesionalne k..vy. Vyzeraju nevkusne a lacno, hlavne tie pysky.

minenkaa
Včera o 12:38

Cim dalej tým viac si myslím,že niekto tu dáva fotky z internetu a o niečo sa tu snaží