icon

Ako vyzerať mladistvo cez oblečenie?

19. jún 2025

Mám 35, som bezdetna a singel, postavu mám celkom fajn, ale som dosť vysoká 176cm/69kg. Mám pocit, že sa často obliekam stroho, konzervatívne, čím podľa mňa pôsobím o pár rokov staršie, ako pestovaná 40-nička. Jasné, že už nemám 25, ale chcem pôsobiť mladšie, nájsť si muža primeraného veku( priťahujem skôr starších). Obliekam sa casual. Viem, že v športovom človek vyzerá mladšie, ale v mikine a rifliach by som šla maximálne na nákup.

autor
19. jún 2025

Som tmavý typ, mám vážny výraz tvare, dosť malo sa usmievam…nejak neviem byt celý deň s príjemným výrazom v tvári, keď moje vnútorne prežívanie je iné

really8
19. jún 2025

Najjednoduchsia cesta, najdi si niekoho a kopiruj.

mdse
19. jún 2025

Obliekaj sa do pastelových farieb. Ja napr.nosím von len dlhšie sukne a šaty, obliekam sa tak žensky a skôr konzervatívne a hádajú mi všetci tak o 5- 7r menej, ale chodím veľa vo svetlých farbách. V mikine a rifliach by som išla len do lesa, nie je to môj štýl a ani mladicu to zo ženy automaticky neurobí.
Tá mladistvosť je vo vyžarovaní, ak pôsobíš optimisticky a energicky, si aj navonok mladšia.

madeincssr
19. jún 2025

Niektory typ (a vek) zeny oficialne/business/slavnostne oblecenie a licenie zostaruje, pre mnohych sa stavaju nedostupnymi. V sportovom a minimalne nalicene posobia mlado/mladistvo. A najma - usmev robi zazraky.
Mozno by pomohlo poprezerat si svoje foto v roznych situaciach/prostrediach/cinnostiach, ako na nich posobis a co ta nezostaruje.

denkabemommy
19. jún 2025

Výstup z komfortnej zóny. Biker kraťasy, oversize tričko, šiltovka🤷🏼‍♀️ budeš mať o 10 rokov menej 🙂. Rifle sa dajú zladiť so sakom. Niektoré mikiny zas so sukňou. Pozri Pinterest, nauč sa trošku kombinovať “nekombinovateľné” a budeš vyzerať hneď mladšie.

biba_18
19. jún 2025
@denkabemommy

Výstup z komfortnej zóny. Biker kraťasy, oversize tričko, šiltovka🤷🏼‍♀️ budeš mať o 10 rokov menej 🙂. Rifle sa dajú zladiť so sakom. Niektoré mikiny zas so sukňou. Pozri Pinterest, nauč sa trošku kombinovať “nekombinovateľné” a budeš vyzerať hneď mladšie.

@denkabemommy biker kraťasy? 😲

biba_18
19. jún 2025

free your mind… v mikine a rifliach by si šla maximálne na nákup… máme odpoveď prečo je to tak ako to je…

0silvia0
19. jún 2025
@madeincssr

Niektory typ (a vek) zeny oficialne/business/slavnostne oblecenie a licenie zostaruje, pre mnohych sa stavaju nedostupnymi. V sportovom a minimalne nalicene posobia mlado/mladistvo. A najma - usmev robi zazraky.
Mozno by pomohlo poprezerat si svoje foto v roznych situaciach/prostrediach/cinnostiach, ako na nich posobis a co ta nezostaruje.

@madeincssr myslis tym, ze muzi si povedia, ze aka panicka, tu neoslovim?

zuzubb007
19. jún 2025

Rifle a tričko omladi každého k tomu moderné tenisky a ides, ak sa obliekaš ako panička to odradí chlapov aj výraz to dáva aj zostaruje

autor
19. jún 2025

Bežne nosím tričko a rifle ale k tomu napr sako, v lete často plisovane sukne alebo maxisaty….farby odtiene béžovej, občas tmavé….mam pocit, že buď vyzerám ako famme fatale alebo ako pani z úradu….malokedy ako taká úplná pohoďačka

biba_18
19. jún 2025

jak môžeš vyzerať ako pohoďáčka ak ňou nie si? 😲

isis234
19. jún 2025

Všetko vyžaruje z vnútra. Choď do nákupného centra, prejdi viac obchodov, čo ti padne do oka si vyskúšaj. Možno i skombinuješ tričko, blúzku s nohavicami, sukňou.
Teraz je móda široké nohavice, aj od kolien do A-ka

januska12323
19. jún 2025

Neobliekaj sa ako pani z úradu a hneď budeš vyzerať mladšie.

0silvia0
19. jún 2025

Skus zmenit nudnu bezovu za nieco ine, nech teda nevyzeras ako pani z uradu🤷‍♀️. Ja napriklad pastelove farby neznasam, necitim sa v nich komfortne.

denkabemommy
19. jún 2025
@biba_18

@denkabemommy biker kraťasy? 😲

@biba_18 🤣 nie tie originál na bicykel, tie čo kúpiš klasicky v obchode s fashion

ivangeline
19. jún 2025

No a ja zas naopak, ťažko sa mi priblížiť k tomu ako sa obliekas ty. Mne bežne hádajú omnoho menej rokov. A menej deti. ;D Ale ako pisu.. ja som taká povaha a ono to vyžaruje.

evcagabi
19. jún 2025

Mam 34 a stale sa obliekam ako ked som mala 20. Teda ehm, uplne holy pupok a suknu po zadok som vyradila inak som stale verna svojmu stylu

gab
19. jún 2025

najskôr treba zacat ucesom. Ten urobi prvy dojem, spravna farba a strih vlasov. A potom zalezi aj na strihu, dlzke a farbe oblecenia, ktore nosis. Mozno aj tie farby, ktore mas v skrini nepristanu tvojmu farebnemu typu.
Rifle nad clenky, biele tenisky uberu par rokov. A sako staromodneho strihu prida na veku. A vrstvit oblecenie. Pozri na insta. tuto pani, co robi styling, ma tam toho vela a na rôzne typy zien. Mozno sa najde medzi nimi podobna tebe.

nie su to nejake extra specialne veci, ale spravne nakombinovane, vhodna dlzka a farba, ma to smrnc a vyzera to mladistvo.

biba_18
19. jún 2025
@gab

najskôr treba zacat ucesom. Ten urobi prvy dojem, spravna farba a strih vlasov. A potom zalezi aj na strihu, dlzke a farbe oblecenia, ktore nosis. Mozno aj tie farby, ktore mas v skrini nepristanu tvojmu farebnemu typu.
Rifle nad clenky, biele tenisky uberu par rokov. A sako staromodneho strihu prida na veku. A vrstvit oblecenie. Pozri na insta. tuto pani, co robi styling, ma tam toho vela a na rôzne typy zien. Mozno sa najde medzi nimi podobna tebe.

nie su to nejake extra specialne veci, ale spravne nakombinovane, vhodna dlzka a farba, ma to smrnc a vyzera to mladistvo.

@gab tá prvá je dobráááá 👍

mdse
19. jún 2025
@gab

@gab krásne

mdse
19. jún 2025
@gab

@biba_18
@mdse ja ju velmi rada sledujem

@gab super inšpirácie, ďakujem aj za seba

gab
19. jún 2025
@mdse

@gab super inšpirácie, ďakujem aj za seba

@mdse rado sa stalo, ja tam chodim tiez šmírovat 😅

hildeberta
19. jún 2025

Skus dupacky

1ryba
Odpoveď bola odstránená
miadi
20. jún 2025

Neviem ci je to len oblecenim . Odomna este v 42 pytali obciansky 🤣a to som mala plavky na sebe Chcela som si kupit male pivo vo vodnom parku . A teda nepochodila som . Poslala som mm 51 a od neho nepytali a v pohode kupil . Co citis to vyzarujes. Podstatne je citit sa dobre a spokojne sama so sebou . Oblecko by malo len podciarknut tvoje momentalne pocity ci sa dnes citis sexy ci bohemsky ci sportovo ci pohodlne ci business ci smutocne ci sviatocne atd.

mk1111111111
24. jún 2025

Vezmi kamaratku, ci sa trocha vyzna, lebo, ak to nemas v sebe, tak sa mozes aj rozliat a skoncis pri takych kuskoch, ako nosis, pripadne prestrelis a nosit to aj tak nebudes. A hlavne sa uvolni, aj veci potrebuju svojho nositela naladeneho na ich strunu, ak sa s nimi nestotoznis, budes v tom vyzerat akurat tak komicky.