icon

Ako vždy niečo nájsť v sekáčoch?

papaya1234
4. dec 2025

Máte nejakú stratégiu, ako vždy niečo nájsť v sekáčoch?
Mám pocit, že nikdy v nich nič nenájdem. Máte nejaké osvedčené tipy a triky na nákupy oblečenia v sekáčoch?

Strana
z2
anonym_f8ae6a
6. dec 2025

Toto mam aktualne na susiaku....saty lindex, kabát a mikina h&m, overal old navy.....cena 1,50/kus ked to dieta zničí vobec mi to nebude ľúto .... keby zaplatím plnú cenu a dieta mi to zničí po 1 dni v škôlke tak ma porazí, za takúto cenu mi je to úplne jedno.

iva_23
6. dec 2025

@papaya1234
Niekedy som nakupovala v sekači, ale už roky nie a asi pred 3 mesiacmi som išla s kamoškou a ona vošla do jedného obchodu , tak som išla za ňou a v tom som zistila , že je to sekač . Nevedela som , že je tam sekáč a ver či never , vyšla som von s dvoma veľkými taškami. Odvtedy tam chodím skoro každý týždeň keď mám čas, neexistuje recept na nakupovanie v sekači, nemôžeš pozerať všetko, lebo to by ma odradilo, proste to musíš mať v sebe 🙂 prebehnem to rýchlo, viem čo chcem , čo sa mi už z diaľky zapáči a viem , že ktorý stojan sú nové veci . Dokonca som si prvýkrát v živote kúpila v sekači paplóny, deky , hračky, obliečky a pod . Doteraz som kupovala len oblečenie, ale zistila som , že majú krásne deky , paplóny, prehozy a pod za smiešne peniaze . Akurát dnes som sa chystala , ale neostal čas, ale keď bude čas, určite pôjdem a budem odchádzať aspoň s jednou taškou.

anonym_9155c2
6. dec 2025

@iva_23 baby mohli by ste inak odporučiť svoj obľúbený sekac ❤️ u mňa jednoznačne textilhouse, v humane som bola raz ale sme si vtedy nejak nesadli a v brezne bol jeden super sekac ale som zistila že už ho pani zrušila

anonym_a377fa
8. dec 2025

@papaya1234 Stratégia je jednoduchá - chodiť tam často, musí ťa to aj baviť alebo potrebuješ mať nejakú motiváciu - šetrenie, udržateľnosť. Najlepšie keď sa vyznáš vo svetových kvalitných značkách a materiáloch. A mať trpezlivosť. Boli časy, keď som mala textilouse vo vedľajšom vchode v bytovke, to som mala skoro celý šatník z týchto vecí a v práci som bola za módnu ikonu. Potom som si uvedomila, že chcem ísť smerom minimalizmu a už aj v sekáči nakupujem minimálne.

kathhii
10. dec 2025

@papaya1234
Ja si vyberám podľa farieb, ktoré nosím a ktoré sa mi hodia do šatníka.Cize takýmto spôsobom rýchlo prejdem celý sekač často nájdem dobré kúsky, ktorým doplním to, čo už doma mám...
Minule som odišla s jedným po pásikavim šálom a zaujímavým pulovrom, čo mali na figuríne.

iva_23
7. jan 2026
@anonym_9155c2

@iva_23 baby mohli by ste inak odporučiť svoj obľúbený sekac ❤️ u mňa jednoznačne textilhouse, v humane som bola raz ale sme si vtedy nejak nesadli a v brezne bol jeden super sekac ale som zistila že už ho pani zrušila

@anonym_9155c2 V Brezne bol , ale je zrušený už a viac menej obľúbený nemám, vždy keď som v nejakom meste a zbadám sekáč , tak tam zájdem. Textilhouse je tiež ok

Strana
z2