icon

Ako zabrániť vypadávaniu špicatých lodičiek?

natalifatali
18. máj 2025

Ahojte, vypadávajú mi špicaté lodičky vzadu lebo noha mi kĺže dopredu ako to mam vyriešiť? Mám aj vložky do prednej časti a na zadnú časť na lodičku taký pásik a aj tak mi lodičky vypadávajú. Potrebovala by som nejak vyplniť priestor v špičke ale neviem ako, vatu som skúšala a trochu pomohlo ale je to nepohodlné.

danusskaaa
18. máj 2025

@natalifatali bohužiaľ, špicaté lodičky musíš kúpiť proste menšie ako obyčajne. Vyskúšala som všetko, nič nie je pohodlné. Treba kúpiť nové

natalifatali
autor
18. máj 2025
@danusskaaa

@natalifatali bohužiaľ, špicaté lodičky musíš kúpiť proste menšie ako obyčajne. Vyskúšala som všetko, nič nie je pohodlné. Treba kúpiť nové

@danusskaaa keby kúpim menšie tak tie už mi boli malé, tieto sú v pohode len päta stále vyskakuje 😃

danusskaaa
18. máj 2025
@natalifatali

@danusskaaa keby kúpim menšie tak tie už mi boli malé, tieto sú v pohode len päta stále vyskakuje 😃

@natalifatali oni by ta možno v "úvode " tlačili, ale po pár obutiach ti sedeli. Noha akoby skĺzne dopredu (do tej špice) a sedia. Rôzne vložky (dopredu, dozadu či podušky do topanok) sú len a len nepohodlné, proste také "náhradné " riešenie ale nie moc funkčné. Ja nosím skoro stále lodičky- klasické mám 37 akonáhle je špica dlhšia, kupujem 36, párkrát doma obujem s ponozkou a potom už normálne v silonke alebo aj naboso.

natalifatali
autor
18. máj 2025
@danusskaaa

@natalifatali oni by ta možno v "úvode " tlačili, ale po pár obutiach ti sedeli. Noha akoby skĺzne dopredu (do tej špice) a sedia. Rôzne vložky (dopredu, dozadu či podušky do topanok) sú len a len nepohodlné, proste také "náhradné " riešenie ale nie moc funkčné. Ja nosím skoro stále lodičky- klasické mám 37 akonáhle je špica dlhšia, kupujem 36, párkrát doma obujem s ponozkou a potom už normálne v silonke alebo aj naboso.

@danusskaaa tak ďakujem za radu, nabudúce už budem vedieť

vanilkovazmrzka
18. máj 2025

Stoji ti to za zdeformovane nohy?

natalifatali
autor
18. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Stoji ti to za zdeformovane nohy?

@vanilkovazmrzka nosím opätky pravidelne a moje nohy sú v poriadku 🙂

simsalabim
18. máj 2025

Zatial…

lasona
18. máj 2025
@natalifatali

@natalifatali neverím. Prsty musia byť natlačené na seba...

zmrzlinka2021
18. máj 2025
@natalifatali

@natalifatali prosím ťa, niečo takéto sa nosili pred 20 rokmi... Kúp si už niečo moderné , ženské

glorikarebeka
18. máj 2025
@zmrzlinka2021

@natalifatali prosím ťa, niečo takéto sa nosili pred 20 rokmi... Kúp si už niečo moderné , ženské

@zmrzlinka2021 špicaté lodičky sú stále in, hlavne k širokým riflom....

nevenka
18. máj 2025
@natalifatali

@natalifatali ja mam tento problem hlavne na pravej nohe, ovela mensiu mam nohu, kupujem 35, aj to len niektore znacky a je ich malo, co su mi ako tak dobre a vypadava ta pata preto, ze mame taku plochsiu patu, ja som si to porovnavala s viacerymi zenami. No a nasla som taku vypln z nejakej peny na Aliexprese, do spiciek sa to dava, mala som to raz, ale nic moc, tlacilo potom vpredu. A nasledne som pribrala a noha spuchla tiez a uz su mi dobre, ba az male vpredu a noha nevypadava. Ale 34 by uz boli male naozaj, dakedy som nosila 34-ky. Ak tak, tak 34,5 alebo niektore aj 35 ma tlacia a tam zas by bolo treba cislo 35,5. Tych pol cisiel je ako safranu. A ja mam este aj siroku nohu, tak des daco kupovat. Skus ppzriet tie pol cisla, vyraba Gabor, z tych su mi ale 35,5 velke (objednala som lacnak z V. aby som vyskusala) a 35 asi budu dobre, skusim objednat zo Zalanda, tam ich mavaju, aj ceny este ako tak.
No a este, kupuj si kozene,tie sa natiahnu, tak ked mensie cislo a proste rozchodit. Mala som aj taky pripravok na kozu, mala kusok povolit. Lodicky su proste take topanky, ze by mali byt presne presne. Co je malokedy mozne.

natalifatali
autor
18. máj 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 špicaté lodičky sú elegantné a predlžujú nohy 🙂 samozrejme nebavíme sa o extrémne špicatých lodičkách

natalifatali
autor
18. máj 2025
@nevenka

@natalifatali ja mam tento problem hlavne na pravej nohe, ovela mensiu mam nohu, kupujem 35, aj to len niektore znacky a je ich malo, co su mi ako tak dobre a vypadava ta pata preto, ze mame taku plochsiu patu, ja som si to porovnavala s viacerymi zenami. No a nasla som taku vypln z nejakej peny na Aliexprese, do spiciek sa to dava, mala som to raz, ale nic moc, tlacilo potom vpredu. A nasledne som pribrala a noha spuchla tiez a uz su mi dobre, ba az male vpredu a noha nevypadava. Ale 34 by uz boli male naozaj, dakedy som nosila 34-ky. Ak tak, tak 34,5 alebo niektore aj 35 ma tlacia a tam zas by bolo treba cislo 35,5. Tych pol cisiel je ako safranu. A ja mam este aj siroku nohu, tak des daco kupovat. Skus ppzriet tie pol cisla, vyraba Gabor, z tych su mi ale 35,5 velke (objednala som lacnak z V. aby som vyskusala) a 35 asi budu dobre, skusim objednat zo Zalanda, tam ich mavaju, aj ceny este ako tak.
No a este, kupuj si kozene,tie sa natiahnu, tak ked mensie cislo a proste rozchodit. Mala som aj taky pripravok na kozu, mala kusok povolit. Lodicky su proste take topanky, ze by mali byt presne presne. Co je malokedy mozne.

@nevenka tu výplň mam tiež doma ale keď si to dám do nich tak uz sú mi malé 😆 ja mám veľkosť 36 a 36 si aj kupujem ale niektoré to číslovanie je hrozné. A zas keď idem o číslo menšie tak sú malé.

mischy00
18. máj 2025

Záleží od výšky opätku, čím vyšší, tým väčší sklon nohy a vtedy kupujem o číslo menšie lodicky. Ak sa ti vyzuvajú, buď skúsiť o číslo menšie, možno sa ti budu zdať zo začiatku, že tlačia ale časom to povolí.

vanilkovazmrzka
18. máj 2025
@natalifatali

@natalifatali ked si budes kupovat mensie topanky, kde si natlacis prsty do spicu, co je absolutne neprirodzene ulozenie chodidla, tak uz v poriadku nebudu

a_alexandra_a
18. máj 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 prosím ťa a aké lodičky sú moderné a in dnes? Keď tvrdíš, že špicaté sa nosili pred 20 rokmi 😁

vanilkovazmrzka
18. máj 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 spicate lodicky, odhliadnuc od ich nezdraveho tvaru, su nadcasove a moderne kazdu jednu sezonu 🤷‍♀️

natalifatali
autor
18. máj 2025
@vanilkovazmrzka

@natalifatali ked si budes kupovat mensie topanky, kde si natlacis prsty do spicu, co je absolutne neprirodzene ulozenie chodidla, tak uz v poriadku nebudu

@vanilkovazmrzka áno je to neprirodzené ich mať až takto..len ja ich mám práveže väčšie a nič ma netlačí preto som napisala aby som dostala radu ako ich zmenšiť aby nevypadávali 🙂 a čo sa týka nezdravého uloženia prstov v topánke tak to dnes v každej jednej pokiaľ nenosíte barefoot

mirage
18. máj 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 spicate lodicky su klasika, bolestiva, ale je to klasika, som zvedava, aka obuv je podla teba teraz in

a_alexandra_a
21. máj 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 Tak čo, neporadíš nám? 🙂

natalifatali
autor
21. máj 2025
@a_alexandra_a

@zmrzlinka2021 Tak čo, neporadíš nám? 🙂

@a_alexandra_a asi zistila že sú stále moderné 🙂