Ako zakryť "camel toe" v legínach?
Ahojte baby vedeli by ste podriadiť ako zabrániť viditeľnosti camel toe v leginach?
@anonym_autor nabudúce kúpiť legíny bez stredového švu. A inak len skúsiť vložku 🤷
Ešte je tu možnosť kúpiť si správne číslo legín. Sú síce elastické ale ak si kúpiš o dve čísla menšie, budú zarezané 😁
@anonym_autor nabudúce kúpiť legíny bez stredového švu. A inak len skúsiť vložku 🤷
@michaela329 nemajú ho
Ešte je tu možnosť kúpiť si správne číslo legín. Sú síce elastické ale ak si kúpiš o dve čísla menšie, budú zarezané 😁
@anonym_e8649f tú možnosť využívam pravidelne 🙂nekupujem si nič menšie ako je moje číslo.
Odfoť to že ako to nosíš a ako to vyzerá.
Ale kvalitné hrubšie gaťky a kvalitné hrubšie legíny to musia " zakryť".
Odfoť to že ako to nosíš a ako to vyzerá.
Ale kvalitné hrubšie gaťky a kvalitné hrubšie legíny to musia " zakryť".
@procrastique fuha nič v zlom no fakt nechcem vystavovať svoju pi na internete 😄🙂
Netreba si kupovať legíny o 3 čísla menšie a vyťahovať si ich až po bradavky.
@anonym_386aaf Presne toto som chcela napísať 😂
@anonym_386aaf Presne toto som chcela napísať 😂
@sisska96 škoda že to nieje môj prípad
@anonym_autor Existujú rôzne pomôcky a vložky z rôznych materiálov na prekrytie camel toe.
Pozri oysho alebo alo legíny.
U mna to robili gymbeam aj nebbia.
Bolo to zlými leginami.
@anonym_autor Existujú rôzne pomôcky a vložky z rôznych materiálov na prekrytie camel toe.
@anonym_3d2f12 skúsim ďakujem
@anonym_3d2f12 skúsim ďakujem
@anonym_autor strih a znacka, nemam XS a ziadneho taviaka nechovam 🙂 ale leginy mam bud bavlnene, jemne priliehave nie ze sviky ide rozdrapit, alebo na vonku napr konkretne Zaja, co su hrube a taktiez sa v rozkroku neskladaju. Ale pripomienka ze netahat akekolvek leginy pod pazuchy je namieste
@anonym_0dfe24 tak neviem koľko máš rokov, ani autorka neviem koľko má rokov, ale vekom a zmenou hormónov sa to tam niektorým fakt ukladá. To sa nedá nevšimnúť a teda treba prispôsobiť oblečenie, lebo na zarezanú šušku sa fakt nikto nechce pozerať.
Minule som bola v baumaxe a pani predavačka v rokoch tam behala v legínach, vôbec nebola obézna, ale mala tak 50+ a takú ťavu tam mala, akoby tam mala naskladané pánske náradie.
@anonym_615ae9 Baumax este funguje???
@anonym_615ae9 Baumax este funguje???
@anonym_6f4015 jaj sorry, obi😆
@anonym_6f4015 jaj sorry, obi😆
@anonym_615ae9 😂
Ja si idem silový tréning bežne v teplákoch, nie pre tento problém, ale striedam to rada a bežne vidím vo fitku tepláky… tak ja len, že neviem prečo až také zhrozenie, že nepôjdeš v teplákoch

@anonym_615ae9 Co tu spominas ze nikto nie je rovnaky? 🙂 to je odveci. Ja som vyhodila 5 legin a overalov zo shein, lebo mi to presne robili. A napr. z NY alebo HM som tento problem nikdy nemala. nildy som ani tucna nebola. ak to autorka pise preto ze ma velke, ehm, tak bohuzial to jej ozaj nic nepomoze, len leginy nenosit.
@timinochka_95 všade píšem že som malá 🙂 a aj tam dolu. S tým problém teda nemám