Ako získať pohodlie pri barefoot obuvi?
Nebolia vás z nej nohy?
Ak si doteraz bola zvyknuta na podrazky, tak ta nohy boliet mozu, zapajaju sa pri chodzi uplne ine svaly. Odporucam prechod na bf postupne, nie celodenne tury
Žienky a ešte mi poraďte nejaké cenovo dostupné také čo aj k sukni, aj rifliam obujem, asi kožené..
Mne sa páčia napríklad groundies, ale kúpila som len keď boli v akcii.. Ak nemáš širokú nohu, cenovo dostupnejšie by mohli byt froddo.
Cenovo dostupné anatomic - tie majú aj trošku hrubšiu podrážku. Inak belenka, froddo, shapen
neporadim konkretnu znacku, ale tu na MK v bazare je znacka belenka, aj shapen, ktore predavaju nove topanky, za ovela nizsiu sumu pokial ide o topanky, ktore bud boli pouzite na fotenie, alebo maju nejaku mini vadu, tak to sa cenovo velmi oplati
Bata ma radu barefoot obuvi v dostupnych cenach. Ja mam par s podrazkou Flotactive do tvrdych mestskych povrchov a tie su super. Tie obycajne s tenuckou podrazkou mi nerobia dobre.
Ja mam tiež od anatomic, majú super ceny. BeLenka ak sú akcie, pripadne skus na fb Zami barefoot, pan ich sije presne na mieru 👌😊
ked ides prechadzat na bf - v prvom rade treba odmerat nohy. Ideal niekto druhy tebe, aby si pevne stala na zemi. Obkreslit a zmerat dlzku a sirku + priehlavok. Potom tvar nohy - ci mas dominantny palec, alebo druhy prst....Podla toho uz vyberat topanky. Neda sa vseobecne povedat, ze tie a tie ti sadnu. Ak uz najdes vhodne, tak zacat pomaly a davat pozor, aby si nedupala cez paty. Niekedy je lepsie dokupit penovu vlozku na zaciatok 🙂
@denkabemommy
@nellyuana a odkiaľ kupujete tie anatomic? Cenovo sú celkom ok, nechcem zas vyhodiť za to veľa, ak by mi nesadli... A ešte si ich aj k sukni, či ten predok majú veľmi široký?
Kupovala som priamo z ich stranky https://www.anatomic4all.eu posielam fotku. Práveže nemajú extra široký predok ale skus ist podľa ich tabuľky. Velkostne to sedí
@nellyuana sú pekné a naozaj nie až také široké... A koľko si si dala nadmerok?
Pol cm som dala. A sú aj ľahké a pohodlne 👌 pôjdem si od nich zobrať aj iné farby za tu cenu 🙂
@nellyuana a kožené od nich nemáš?
Nemám ale chcem aj tie vyskúšať
@nellyuana no tak žienky bola som u nás v jednej predajni mali Froddo topánky. Moji veľkosť mali hnedú. Pôvodne som chcela čierne. Tie hnedé sú tiež pekné ale teraz sa neviem rozhodnúť či sa mám vrátiť zajtra po hnedé alebo objednať čierne cez net... Neviem sa rozhodnúť ktorú farbu vzíať... Ktorá je taká univerzalnrjsia...ach
Za mňa hnedé 👌😊
@nellyuana ďakujem 😉
@nellyuana tak som ich kupila
Jeeeej sú pekne 😊 sú pohodlné?
@nellyuana áno, zatiaľ celkom dobre... A nezdajú sa mi ani také moc široké, tak uvidím po čase... Už z predajne som v nich šla domov 🤣🤣🤣
Tomu verím 😁 bola by škoda ich niesť v krabici
@nellyuana 🙂

Konečne ma práveze prestali nohy, resp. Chodidlá bolieť 😅 po prechode na bf