Ako zistiť, čo mi pristane?
Ahojte, 26 rocna zena , nikdy som nevedela ako sa spravne upravit, obliect, vyzerat pekne , stale som chodila bez makeupu a nie velmi pekne oblecena. chcela by som to zmenit , len neviem ako skusala som farebnu typologiu - som chladny typ konkretne jasna zima, no citim ze je to pre mna este viac obmedzujuce lebo sa v tom neviem najst a mam chaos stale ci mi ta alebo ina farba pristane, ci sa dane oblecenie ku mne hodi...velmi ma to trapi, lebo chcela by som posobit krajsie a upravenejsie, len neviem ako na to. Mam chudu a celkom vysoku postavu, takze v tomto si myslim, ze nemam problem, skor to, ze neviem ako sa upravit, pritom vidim bezne zeny, ktore sa vedia pekne upravit, obliect, namalovat.
@anonym_autor skus ist do takych obchodov, ktore idu s modou a nieco si vyskusaj a podla toho ako sa v tom budes citit a ci sa ti to bude pacit napr. Newyourker.
d
@domkakvet do obchodov chodim casto, no napriek tomu, si tam nic neviem vybrat a stale kupujem to iste, tie iste typy svetrov, tie iste vetrovky, bundy , rifle, mikiny...
d
@domkakvet do obchodov chodim casto, no napriek tomu, si tam nic neviem vybrat a stale kupujem to iste, tie iste typy svetrov, tie iste vetrovky, bundy , rifle, mikiny...
@anonym_autor popozeraj na instagrame, baby radia co sa hodi, nosi...
Skus si vyspecifikovat svoj styl. Ci to ma byt sportove, elegantne alebo chces kapsulovy satnik.
Tie farby so vyberaj podla toho, co sa paci tebe a citis sa v tom fajn. Mne by mohla vyjst zlta, orsnzova, zelena, bezova, fialkova . No veru by som ju na srba nedala.
Ja som zacala satami. To nebolo treba kombinovat. Neskor pridala sukne, topy, bluuzky a neskor gate.
Zakladne dostupne obchody, reserved, mohito, orsay, c&a, h&m, zara, stradivarius. Nemas kamodku, ktora by ti poradila?
d
@anonym_autor stačia ti dobre padnúce rifle, kvalitné sako, biela košeľa.. nejaké dva tri pekne kvalitné sveter, kabat..svetre nie z New yorker co stratia tvar a sama zmolka, kvalitný sveter.
Športový kostým, sako nohavice jednofarebný, ja mam zo zary.
Obujees koz tenisky vieke, alebo mokasiny..
A teda mas 26 si mladá kočka môžeš si obliecť aj akt výstrelky.
@anonym_autor skus ist do takych obchodov, ktore idu s modou a nieco si vyskusaj a podla toho ako sa v tom budes citit a ci sa ti to bude pacit napr. Newyourker.
@domkakvet to je teda skomoleny názov obchodu z tvojej strany
@anonym_autor záleží podľa toho ako moc ta to trápi.
Mne priateľka k dakému sviatku vybavila poradkyňu ktorá ti vytriedi skriňu a pôjde s tebou na nákupy aby ti poradila co sa ti hodí a co ne/kúpiť, stojí to par stoviek + nákupy.
Nakoniec som to ale nevyužil. Myslím si ze by to nemalo zmysel keby idem na nákupy s 200€ 🤣 takže sme to zrušili.
Nájdi si niekoho s podobným typom postavy a pozri si jej štýl a keď tak to skopíruj. Na druh stranu nosiť niečo s čím niesi ty stotožnena bude na tebe vidieť a v konečnom dôsledku ti to nepristane aj tak.
Štýl by si mala prispôsobiť svojmu životnému štýlu. Ak robíš v kancelárii asi tvoj štýl nebudú teplakove súpravy aj keby ti pristali.
@anonym_autor skús si pozrieť nejaké módne stránky, ako kombinovať farby, čo je teraz v móde. Jeseň a zima sú už tu, nejaké elegantné nohavice a rolák k tomu, svetriky, šály a šatky ako doplnok, jednoduché sako, rifle a blúzka. Zvoľ si farby, ktore máš rada, aby si sa v tom dobre cítila. Mne osobne sa veľmi páčia kabátiky nad kolená, klobúk, šál.....Urobte si s kamoškou babskú jazdu nákupov a spoločnej kavicky, určite nieco pekne vyberiete👍.