Ako zladiť doplnky k spoločenským šatám?
Ahojte, prosim vas, mam taketo saty na ples. Neviem sa rozhodnut, ci si k nim obut strieborne topanky (uzavrete, nie sandalky) alebo cierne lodicky. Myslim si, ze tie strieborne by celkovy outfit mohli ozivit, s ciernymi to bude prilis tmave. Myslite, ze ak by som sa rozhodla pre strieborne topanky, kabelka by mohla byt cierna so striebornou sponou, ci by mala farebne ladit s topankami, cize zvolit striebornu kabelku? Zo sperkov si budem davat strieborne vyraznejsie nausnice a naramok na ruku. Dakujem 🙂

@kavasmliekom Vdaka, videla som na nete aj fotky spolocenskych outfitov, kde k striebornym sandalkam bola cierna kabelka s nejakymi striebornymi detailami, ale tiez mi viac asi sedi, ked su topanky a kabelka farebne zladene. Ak by pri striebornej kabelke si nedam na ruku naramok, tak myslis, ze stacia len vyrazne nausnice alebo nieco na krk by tiez mohlo byt, ci uz je to moc?
Dala by som ako šperk tu kabelku a náušnice.

Dala by som čierne lodičky, čiernu kabelku a kľudne strieborné doplnky. Ak by si dala strieborné topánky, bolo by krajšie aj kabelka, ale zase už by sa tam nehodil náramok na ruku.