icon

Ako zladiť šaty so zimným oblečením?

sodomajka
13. jan 2024

Prosim o radu,rada by som nosila tieto svetro-saty aj teraz v zime,len si akosi nie som ista co pod ne na nohy.Nie som uplne ok s ciernymi hrubymi /teple bavlnene/ pancuchami,nie som si ista ci to spolu pojde.Myslite,ze sa k nim hodia len blede silonky?Rozmyslala som este hrubsie /bavlnene/pancuchy v nejakej bledej farbe,ci to som uplne mimo?😄 Ide mi aj o to aby mi nebola zima.
Su to svetrove saty s prisitou suknou,volanom.su pod kolena.dakujem vopred za nazor,napad

Ako zladiť šaty so zimným oblečením?
xsimonkax
13. jan 2024

Fuha tie šaty mi prídu nepekné ale môže byť, že na postave ukážu pekne. 🤪 Určite by som dala telové pančuchy a nejaké Kanady napr. Čierne a do toho čierny opasok.

didaa
Autor odpoveď zmazal
taga
13. jan 2024

Ja by som k nim dala nieco tmavozelene alebo zlate alebo hnede kozene.. kludne v kombinacii

didaa
Autor odpoveď zmazal
zuzanazu85
13. jan 2024

Ten volán by som odpárala a kombinovala so škoricovou,hnedou -pančuchy, vysoké čižmy, kabát 😉

kati301
13. jan 2024

@sodomajka kľudne aj čierne, bledé určite nie, ani telové, to už by bolo moc bledej pokope.

sodomajka
autor
13. jan 2024

@zuzanazu85 vysoke cizmi mozu byt fajn,to ma nenapadlo...opasok k nim nosim.dakujem

sodomajka
autor
13. jan 2024

@zuzanazu85 ja viem,ze moze byt pre niekoho ten volan moc,ale mne sa pacia take...rada ich nosim pocas teplej jesene,bez pancuch,s bielymi teniskami,zlaty opasok...no takto v zime som ich chcela vyuzit,kedze som "satova"😊dakujem

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
zuzanazu85
13. jan 2024

@sodomajka Ten volán len preto by som dala preč, pretože je z iného materiálu a mňe tam nejak nepasuje,ale to len môj pohľad. Keby bol z toho istého materiálu,budiš 😏. Ale podstatné je,že sa tebe tak páčia. Čisto len za mňa,dala by som ho preč, vysoké čižmy nad kolená,opasok a kabát, ktorý by mal byť dlhší,ako tie šaty v tej hnedej, škoricovej. Čierna farba by bola už moc ,, tvrdá" k týmto šatám. Zemité farby k ním by som kombinovala. Ale to len môj pohľad 😊

juliacenc
13. jan 2024

@sodomajka vysoke hnede cizmy az nad kolena, hnedy tenky opasok

enoula
13. jan 2024

Zemite farby, hneda, zelena, bordova

ivanka85
13. jan 2024

Bordove pancusky