Akú najdrahšiu kabelku vlastníte?
Ahojte, akú najdrahšiu kabelku vlastníte? 🙂
Ammyla.za.120 vacsia do prace,vera pelle mensia za.60. Obe kozene. Nosim uz 4.roky. kym nebude.treba nove nekupim. A este jednu mini letnu na dovolenku platenu.za.par eur
aký paradox vlastniť značkovú kabelku, ale nenosiť ju, aby si istatní nemysleli, že je to fake 😁
Darom som dostala Guess,cca 150€ ....A ďalšie dve Guess som si kúpila.Nie som zaťažená na tú značku ,ale tie sa mi páčia.K jednej som si dokupila peňaženku a tramky.To je všetko.
Liebeskind dám za ne max. 350€, ale väčšinou mi ich kúpi manžel ja len keď je v zľave 😁
Aigner za 800- a to bola v zlave, dost rychlo sa opotrebovala, uz by som si taku nekupila….kabelky kupujem vacsinou Furly, za tie roky sa mi ich nazbieralo vela, su drahsie ( v zlave cca 200),ale stale pekne, takze posledne dva roky som si nekupila ziadnu🙂
Annekke...je asi hlavne najkrajšia akú mám. Mne ide hlavne o dizajn, ako koľko stála. Ale - bol to darček od manžela 🥰
280 stale pekna kozena, ale uz by som viac ako 100 nedala, skoda penazi
Coach 480€
ja mam dior tu z modreho konika, zaujimave na nej je, ze ju povodne vlastnila sienna miller. drzim si ju skor ako rodinny sperk, este som ju ani nikde nemala.
„Ako si môžu účtovať 500 dolárov za tašku, keď jej výroba tu stojí 30 dolárov?“
Čínski influenceri sa potom rozhodli ukázať, kde vzniká tovar zvučných mien – od kabeliek Michael Kors cez peňaženky Coach až po džínsy Levi’s. Internetové platformy vrátane TikToku teraz zaplavujú videá čínskych továrenských robotníkov, ktoré odhaľujú lož o ich americkom pôvode.
Guess 170, ale najradšej sa uspokojím s radou Mexx cca za 70 eur páči sa mi ich design

40 z CCC 😇