icon

Akú veľkosť nohavíc si zvoliť pri nákupe online?

23. apr 2025

Ahojte chcela by aom si kupit tieto nohavice. A však neviem čo robiť. Pozerám tabuľku a S veľkosť ma pás 70 ja mam 75 , boky pre veľkosť S su 92-96 ja mám veľkosť bokov 90. A čo sa týka M veľkosti v tabuľke je pás 70-74 cm a boky 76-100. Ešte som si taketo nohavice nekupovala a nikdy nic z tejto stránky. Máte skúsenosti že vám bud vaše číslo sedí? Alebo by vam trebako aj menšie.
Ďakujem za rady 😁

Akú veľkosť nohavíc si zvoliť pri nákupe online?Akú veľkosť nohavíc si zvoliť pri nákupe online?
nynia
23. apr 2025

Ja by som sla do M, tych 5cm navyse v pase pre S je dost. A zuzit sa stale da velkost, rozsirit nie. Kazdopadne strihom ti nebude sediet ani S ktore v lepsom pripade oblecies ale nezapnes a ani M ktore bude pravsepodobne v pase OK na bokoch sirsie.

lila246
23. apr 2025

este predtym ako obnjednas https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/recenzie-na-factcool-sk-2/ , samotna znacka Trendyol je nieco na urovni Sheinu, takze ked ti tovar dojde, je možne že tu bude kvalitou exxtremne slabe

koniarova
23. apr 2025

Veď stoja pár šupov. Zober S aj M a jedny vrátiš. Ale zázraky z tejto stránky nečakaj.

autor
23. apr 2025
@lila246

este predtym ako obnjednas , samotna znacka Trendyol je nieco na urovni Sheinu, takze ked ti tovar dojde, je možne že tu bude kvalitou exxtremne slabe

@lila246 ach 🤦 mam šťastie a to polku dňa pozerám tu stranku 😭

eliska13
23. apr 2025

Takých nohavíc je plný Reserved, Mohito, HM

autor
23. apr 2025
@eliska13

Takých nohavíc je plný Reserved, Mohito, HM

@eliska13 ano Mohito som pozerala ale maju vacsinou malé čísla aj to sa neviem tiež rozhodnúť lebo pisu v hodnoteniach ze treba o číslo menšie

lila246
23. apr 2025

najlepsie je za mna take nohavice skusat -- v jednom obchode mi sedi skvele 36, skusim velmi podobny strih a uz mi treba 38...takze aj ked objednavas cez net tak vezmi viac cisel a potom vrat

eliska13
23. apr 2025

Včera som si také s pukmi skúšala v Reserved a bolo mi treba o číslo menšie ako obvykle bol to lan