icon

Aký je váš názor na plesové šaty?

radlucka
19. jan 2025

Ahojte, zaujímal by ma názor na tieto plesové šaty. Áno alebo nie? Je to príliš alebo v pohode?

Aký je váš názor na plesové šaty?
Strana
z4
andreatytler
24. jan 2025

@nikaeli Wow. No riadna zmena. Neviem ci su to tie iste. Tie na modelke zda sa ze maju pas a aj tie koralky okolo krku su hustejsie a lesklejsie. Hlavne tej modelke ovela lepsie sedia, ale stale su hrozne.

elenita
24. jan 2025

@andreatytler podla mna tie saty napravo boli inspiraciou a podla nich si dala autorka usit tie, co ma na sebe. Len to "celkom" nevyslo....akoze aj tie napravo su preplacane, ale nekrici to az tak ako na autorkinych.

andreatytler
24. jan 2025

@elenita Ano, aj mna to napadlo, ze je to kopia. Len nechapem ze by take saty niekto chcel. Aj ten original vyzera ako divadelny kostym, aj ked je aspon sexi.

ina2405
24. jan 2025

@elenita alebo sú to šaty z Temu a pod. Často použijú photoshop, alebo modelky s výraznými krivkami, ženy sa nalákajú na postavu presýpacích hodín. Autorka je štíhla, ale nemá také tvary a preto to nevyzerá dobre. Ani keby boli pekne ušité, čo nie su. Tu by som šla do A siluety na sukni a spravilo by to pekný pás.

jasla
25. jan 2025

Za mna skarede

kathhii
27. jan 2025

@elenita podľa mňa je to postavou, modelka má výrazný tvar presýpacích hodín. Sexy boky a štíhly driek... Autorka má postavu tvaru obdĺžnika- nemá ani výrazné boky, ani pás. Jej typ postavy je jednoduchý a práve preto potrebuje aj jednoduchší strih šiat. Toto je naozaj vhodné len pre výrazné krivky a druhá vec je že šaty sú celkovo preplacané - dali tam snáď všetko čo sa dalo... Peplum, rukávy, farba, materiál, kryštáliky. Keby boli šaty jednoduché tak by nevadila ani farba - lebo to by bol práve ten zaujímavý prvok.

johanka21
30. jan 2025

@radlucka Dala by som si ich prešiť. Rukávy odpárať a rukáviky by boli lepšie z tej "šerpy"...

Strana
z4