Aký je váš názor na plesové šaty?
Ahojte, zaujímal by ma názor na tieto plesové šaty. Áno alebo nie? Je to príliš alebo v pohode?

@andreatytler podla mna tie saty napravo boli inspiraciou a podla nich si dala autorka usit tie, co ma na sebe. Len to "celkom" nevyslo....akoze aj tie napravo su preplacane, ale nekrici to az tak ako na autorkinych.
@elenita Ano, aj mna to napadlo, ze je to kopia. Len nechapem ze by take saty niekto chcel. Aj ten original vyzera ako divadelny kostym, aj ked je aspon sexi.
@elenita alebo sú to šaty z Temu a pod. Často použijú photoshop, alebo modelky s výraznými krivkami, ženy sa nalákajú na postavu presýpacích hodín. Autorka je štíhla, ale nemá také tvary a preto to nevyzerá dobre. Ani keby boli pekne ušité, čo nie su. Tu by som šla do A siluety na sukni a spravilo by to pekný pás.
Za mna skarede
@elenita podľa mňa je to postavou, modelka má výrazný tvar presýpacích hodín. Sexy boky a štíhly driek... Autorka má postavu tvaru obdĺžnika- nemá ani výrazné boky, ani pás. Jej typ postavy je jednoduchý a práve preto potrebuje aj jednoduchší strih šiat. Toto je naozaj vhodné len pre výrazné krivky a druhá vec je že šaty sú celkovo preplacané - dali tam snáď všetko čo sa dalo... Peplum, rukávy, farba, materiál, kryštáliky. Keby boli šaty jednoduché tak by nevadila ani farba - lebo to by bol práve ten zaujímavý prvok.

@nikaeli Wow. No riadna zmena. Neviem ci su to tie iste. Tie na modelke zda sa ze maju pas a aj tie koralky okolo krku su hustejsie a lesklejsie. Hlavne tej modelke ovela lepsie sedia, ale stale su hrozne.