icon

Aký ležérny kabátik alebo bunda je ideálna na jar?

9. feb 2025

Budem potrebovať nejaký ležérny kabátik alebo bundu na ba jar. Určite aspoň pod zadok, kľudne dlhšie. Najlepsue aby sa to hodilo k rifliam aj napr k sukni, ale fakt niečo ležérne,nie moc elegantné.... Čo také nosíte?

barka1
9. feb 2025

Trenčkot.

nikpa
9. feb 2025

Presne ako píše @barka1
Ja ho nosím k teniskam aj k topánkam. Mám čierny a taky vojenský zelený, ten je menej elegantný.

autor
9. feb 2025

A nie je vám v Tom zima?

autor
9. feb 2025

@barka1
@nikpa a ktorý značku alebo aký máte?pozerám že su aj dlhšie...

nikpa
9. feb 2025

Ten čierny mam z HM, je presne pod kolená a je z takej hrubsej látky s podšívkou. Ze hneď zo zimnej bundy keď dám pod neho sveter je akurát. Ale zase keď idem ráno z domu a ze napr. fúka studený vietor tak si dám klasickú tenku sustiakovu bundu, takú ako zimnú len tenšiu. A ten druhy trenckot mam už ani neviem odkiaľ ale ten je úplne tenký, nad kolená a taky akoby semišovy len. Alebo keď sa bojíš, že ti bude zima, kúp si klasický kabát, teraz sú všelijaké dĺžky, aj len také kratšie pod zadok. Alebo vestu, krátku do pása dáš aj k sukni. V Reserved som také videla na nete už začínajú predávať na jar. Možnosti je naozaj veľa 🙂

barka1
9. feb 2025

Tak je to na jar, nie na zimu. Značku neporadím.

autor
9. feb 2025

Ďakujem idem popozerat

autor
11. feb 2025

@nikpa a kedy si kupovala ten v HM? By som skúsila pozrieť, taký hrubší by mi vyhovoval...

nikpa
11. feb 2025

Na jeseň, asi pred pol rokom.

autor
11. feb 2025

@nikpa vďaka tak skočím kuknut