icon

Barefoot alebo normálna obuv pre dospelých: Akú si vybrať?

sandra49
20. sep 2024

Ahojte🙂 hľadám rady skúsenejších.. pred takmer rokom som začala nosiť barefoot, bola som úplne nadšená, pretože ma v klasickej obuvi strašne boleli prsty a päty a nosenie barefootok som si úplne užívala, totálna sloboda..v lete som chodila prevažne bosá.. no ale ochladilo sa a mne treba topanky..zistila som ze v bf teniskách keď idem dlhšie ako hodinu ma pichá v krížoch a bolia ma päty.. ide o rovné povrchy, žiadna Poľná cesta, les alebo tráva.. doma chodím tiež bosá, ale začalo mi to byť tiez nepríjemne..a teraz neviem co robiť a aké topánky si kúpiť. 🙈 posledne dni si dávam na prechádzku staré bežecké a je to fajn akurát, ze ma tlačia, keďže po pôrode mi asi narástla noha. Celkovo po pôrode mam širšiu a väčšiu nohu a liezli mi na nervy vsetky topanky, pretože som sa v žiadnych necítila pohodlne, akurát tak v crocsach🤣 myslela som si, ze uz zodstanem pri bf, ale toto ma prekvapilo a proste chcem pohodlnú obuv, ktorá nebude škodiť mojim nohám a chrbtici. Mate podobnu skúsenosť? Co by ste mi na mojom mieste doporučili? Kľudne aj konkrétne značky obuvi. Kedysi som mala geox tenisky, ešte ich deriem do zahrady, tie som milovala a nosila 7 rokov🤣 kupila som si minule leto dalsie a tie som na nohe uz nezniesla 🙄

Strana
z3
dceramamababka
22. sep 2024

@sandra49 ja nosim už iba Skechers, mám širokú nohu a čislo 8-9. https://eobuv.sk/c/damska-obuv-skechers?srsltid...

prosimopomoc
21. feb 2025

@egonsk si ortoped, ci odkial beries sebavedomie na vyhlasenia o novodobych vystrelkoch barefoot?

Strana
z3