Čím doplniť svadobné šaty na chladné počasie?
Ahojte, potrebovala by som radu ohľadom kabátika, peleriny na tieto svadobné šaty. Na dátum svadby hlásia chladno, veterno a nemám zatiaľ vybraný žiadny vršok. Neviem čo by sa na ne hodilo, obávam sa, že nejaký kabátik by rukávy úplne pokrčil. Už som pozerala všelijaké ponča, peleriny atď, no nič sa mi nepozdávalo 🤷🏻♀️
Ďakujem za tipy.

mate obrad von alebo kde ti bude chladno? tie presuny to je nic to zvladnes, ja by som to ako nevesta radsej pretrpela ako jednak zakryvat saty a jednak riskovat ze sa pokrcia.
ale ten plast hore je veelmi pekny ale asi to bude palka aby nevyzarel lacno a dotukol spravne svadobny look.
Suhlasim, ten plast je krasny ale obavam sa, ze trafit rovnaky odtien bielej aj materialu bude dost problem. Tiez by som ten chlad radsej nejako pretrpela, lebo ak si cokolvek natiahnes na tie rukavy urcite sa pokrcia a stratia svoj efekt. Inak tie rukavy su az po lakte, to je v pohode, taka hrozna zima ti nebude, ine by bolo kebyze mas uplne hole plecia aj ruky.
mate obrad von alebo kde ti bude chladno? tie presuny to je nic to zvladnes, ja by som to ako nevesta radsej pretrpela ako jednak zakryvat saty a jednak riskovat ze sa pokrcia.
ale ten plast hore je veelmi pekny ale asi to bude palka aby nevyzarel lacno a dotukol spravne svadobny look.
@bg92 máme aj fotenie pred obradom a som v 5 mesiaci tehotenstva, tak by som nerada riskovala, že prechladnem.
@bg92 máme aj fotenie pred obradom a som v 5 mesiaci tehotenstva, tak by som nerada riskovala, že prechladnem.
@littlel A topanky budes mat biele? Ak by boli v inej farbe, tak by mozno bolo pekne zladit navrch nejaku siroku dlhsiu stolu/sal v tej istej farbe. Uz som videla kombinaciu biela/cervena, biela/fuchsia.
@anonym_d0de6f budem mať biele topánky.
@littlel Ok. Tak pokial ti nevedia poradit v salone alebo nic vhodne nemaju, ja by som vzala saty a isla do obchodu s látkami a skusila prirovnat nejaku ktora by sa k nim hodila (mozno aj nejaky jemne vysivany muselin) a dala by som si spravit tu pelerinku ci aspon stolu ako som pisala. Tiez by si to vedela ozvlastnit takym zapinanim ako je na obrazku, v galanterii maju vseliake spony. Inak uz neviem ale mozno ti sem pribudnu aj ine napady 🙂
@littlel Išla by som do galantérie, a kúpila nejaku takuto látku a dala si ušiť taký plášť,ako poslala pani. V rovnakej farbe, šiat ale kratší. Prípadne pozri na Bazoši či niekto v okolí nepredáva niečo.
@littlel poradiť neviem, asi by som volila pelerínu, ale šaty sú nádherné!
Ja mám taký akoby iba obyčajný šál - pekný biely, široký a dlhý, so strapcami. Jemná tenka látka, trochu odlesky, kúpila som si ho na zimu k tmavej bude, niekde u vietnamcov. Dá sa použiť ako štôla, taký istý ružový som mala na akcii a keď ťahalo od okna a použila som ho miesto sveta ci plášťa aj vonku. Skús pozrieť, alebo ti požičiam 😎😉
A kde sa budete fotit? Pri zamracenom veternom dni nebudu tie svetelne podmienky na fotenie nic-moc, neverim ze fotograf nevyberie radsej fotenie vo vnutri za takych podminok. Resp to viete vzdy dohodnut 🙂 a teda na fotenie by som saty nechcela mat zakryte uz vobec :(
A kde sa budete fotit? Pri zamracenom veternom dni nebudu tie svetelne podmienky na fotenie nic-moc, neverim ze fotograf nevyberie radsej fotenie vo vnutri za takych podminok. Resp to viete vzdy dohodnut 🙂 a teda na fotenie by som saty nechcela mat zakryte uz vobec :(
@bg92 viacmenej na presuny potrebujem byť zahalená, na budúci víkend hlásia už nižšie teploty a vietor. Fotenie malo byť vonku, ale fotograf povedal, že pri zlom počasí to presunieme do interiéru.
Tak iba na presuny to nemusi byt tip-top, nejaky pelerinovy prehoz/plast by si mohla najst 🙂

@littlel mne sa páčia svadobne plášte
Niečo takéto