icon

Čo hovoríte na štýlové topánky na dovolenku?

14. feb 2024

Zaujíma ma váš názor. Mne sa páčia veľmi. Názory mojich blízkych žien sú, že su babkovske, ja si ich viem predstaviť k šatám na dovolenke 🌊

Čo hovoríte na štýlové topánky na dovolenku?
Strana
z3
autor
15. feb 2024

@777januska777 veď ja som len chcela vedieť, čo si o tom myslia iné ženy. Tie topánky už cestujú ku mne, v lete a na jar ich budem s hrdosťou nosiť a naozaj ma komentáre neodradia. Tie topanky som hladala snáď mesiac a konečne som ich našla a za super cenu 🤗 ja sa vôbec neprispôsobujem normam, nakupujem iba v sekacoch a bazaroch. A ja svoj štýl milujem.

0silvia0
15. feb 2024

mne sa tie topánky tiež páčia, síce by som si ich nekúpila, lebo chodím veľa pešo a u mňa by boli zničené za týždeň, ale sú v pohode.
Tiež by som rada videla tipy čo nosia ostatné, keď sa im tieto zdajú babkoidné.

tilly
15. feb 2024

@babulkomale tieto mi prídu strašne tvrdé a tenká neohybná podrážka a celé také ťažké vyzerajú. Ja vždy skúšam podrážku, aby nebola úplne tuhá.

mk1111111111
15. feb 2024

@0silvia0 a zrazu je ticho 🤔a to mali reciiii, kym nebolo treba dat iny navrh ...🤣

ibatanecnica
15. feb 2024

@blanblan mne sa tiež páčia, síce mám 49r ale babkovské topánky si teda predstavujem inak.

chrumka333
15. feb 2024

Mám 37 podľa mňa sú v pohode ak sú pohodlné nie je o čom. názory blízkych žien mňa osobne nezaujímajú ak sa mi niečo páči,je to pohodlné a viem, že to využijem 🙂

katka700
15. feb 2024

@babulkomale Trekingove sandále s takými tenkými remienkami, v neutrálnej farbe čo nebude kričať na kilometer "idem na Kriváň" 😂 ale to asi tiež spadá do kategórie "pre babku" 😂

zazka666
19. feb 2024

@renata1405 urážať by si ju nemusela

alfonzia10
19. feb 2024

Podla mna su pekne, ja by som ich hned brala 🙂 je perfektne, ze mas svoj styl. Ja si tazko hladam oblecenie, ale aj topanky, dnesnej mode nerozumiem.

janulka1802
19. feb 2024

Môj štýl to síce nie je, ale za mňa sú neporovnateľne krajšie ako tie príšerné ohavné topánky s hrubočiznou podrážkou, čo teraz nosí mnoho žien. Tieto sú aspoň jemné a ženské oproti bagandžiam. Nedaj sa odradiť. Nos, čo sa Ti páči.

renata1405
20. feb 2024

@zazka666 chudatenko citlive koho ze som to urazila???autorka sa pyta na nazor zato ze ja napisem
ten svoj tak niekoho urazam este ked zacnem vetou prepac???Autorka to zobrala ako citam s rezervou tak co sa ty staras nemas co robit?

janka_t_86
23. feb 2024

Ja mám vďaka noseniu kadejakých módnych topánok (úzke špice, vysoké opätky, ihličky) dnes hallux valgus. Takže ideálna topánka je taká, aby nohy netrpeli a neboleli. Ak sa Ti v tom bude dobre chodiť, prečo nie. Akurát, že ja by som volila nejakú marhuľovú alebo béžovú farbu. A vôbec nie sú babkovské.

janka_t_86
23. feb 2024

Ak máš rada svoj vkus a cítiš sa v tom ok, tak sa radšej neraď s druhými. Lebo väčšina Ti to skritizuje. Ak máš priateľa, alebo manžela nech Ti poradí on. Dôležité je, aby sa páčila jemu. Ja sa radím s manželom keď nie som si istá. On mi hneď naservíruje v čom sa mu páčim a v čom nie.

autor
23. feb 2024

@janka_t_86 tak ja sa manžela určite nepytam, v čom sa mu páčim 😂 a neprispôsobujem svoje oblečenie jemu

juliacenc
23. feb 2024

Mne sa pacia velmi hlavne farba.

janka_t_86
25. feb 2024

Nuž to je už je Vaša vec ako to spolu máte v živote. Ja si zas nekupujem úplne všetko podľa neho, ale určite mi záleží na tom páčiť sa jemu 🙂 mali by sme sa chcieť páčiť našim manželom nie cudzím ľuďom 🙂

Strana
z3