Čo hovoríte na tento plus size outfit?
Ano ci nie?

@julia_romeo tak ma pouc, ty modna ikona...
@arianna25 prepáč,ale ani autorka a ako píšeš,že vyzeráš ako ona,ani ty nežijes zdravo.Pretoze toto je obezita a to znamená,že sa obe blížite k tej slonici.Mrzi ma,že sa musím takto vyjadrovať,ale jedna mladá žena,aby nemala váhu a trosku sebareflexie,je hnus.Chcete sa obliekat ako 60 kilove ale faldy vytrcaju,gombiky idu vystrelit.Ukazat co len kus brucha moze zena bez pneumatiky.Hlavne ale,že ste so sebou spokojne.
@arianna25 ja sa stotoznujem s tvojim popisom, tiez mam male prsia a nemam ani 200 a ani 100kg , myslimze ani jedna nie sme slonica 🙂
Za mna velmi nevhodne zvolene pre typ postavy, mam pocit ze to na nej praskne. Ja sama mam vyse 100kg ale toto by som si neobliekka (zaroven dodavam, ze to ako sa ja obliekam sa tiez nemusi pacit kazdemu)
ako si vieme pekne zgustnúť na internete a cudzom človeku 🙂
za mňa: autorka, je úplne jedno, čo si myslia ženy z koňa alebo koňov sestry brat, nos, čo sa ti páči, v čom sa cítiš dobre, názor ostatných je úplne jedno 🙂
@kathhii nemusi, ale stale plati, ze zostihluje, lebo je to proste tak.
Aj to co pises ty, je pravda. Nesvedci kazdemu, mozno ju nahradit, obmenit inymi farbami.
Ale neznamena to predsa, ze cierna zrazu opticky nezostihluje.
Všeobecne platí, že baby budú kritické. Ja tiez nie som plus size, ale chlapi ináč vidia ako zeny. Opytaj sa na to chlapa. Osobné sa mi nepáči keď sa ženy s nadváhou obliekajú do čierneho alebo do volneho oblečenia....to je to staré všeobecné pravidlo "zostihlovania"...čo dávno neplatí.
@dariaaa teraz už neriešim tak. Dosť som sa nadietovala kedysi. Ale hlavne odkedy nefajčím, je tomu asi 7-8 rokov - už nepočítam, tak mi viac chutí.
Nestravujem sa zdravo. Jem na čo mám chuť. Už to tak neriešim, že musím mať 50 kíl. Nemám už ani 60. Mám necelých 70, na výšku 162 CM. Možno časom zmením názor, ale teraz si dávam aj pizzu a tak. Aj sladké, a tmavé pivo.
Mne tiež ako prvé do oči udrel ten ,,Camel toe,,. Je to nejak divne nakombinované a tie o číslo menšie rifle nechápem. A posledny čas to vídam dosť často 🫣
Nie. Buclate ženy môžu croptop jedine vo.verzii s vysokým pásom nohavíc (a nie legíny!!! A takéto Jaternica verzie) a dlhšie kaedigany/saká alebo ako to nazvať na to.
Všetko ok no treba si vybrať aj správnu veľkost. Nech každý nosí čo mu je pohodlné no za mňa sú rifle min o číslo menšie. Príde mi akoby si sa/resp pani na foto napchala naschvál do malého čísla. Aj inak by vyzerali podľa mna
Mne sa to páči. Horšie je keď sa žena snaží zakryť do voľných 'plachiet' a teplákov a dúfa že tie kilá menej vidieť. Nech si každá nosí čo chce a nech sa v tom cíti dobre :- )
@arianna25 a vies co,dobre robis.Ja budem za chvilku mozno kde ty.Prave riesim tiez prestať fajcit,takze to budem nahradzat sladkým,ktore ja milujem.Len ja uz mam vek,takze na mna sa to bude lahsie skladat.Mas pravdu,co z chudej zeny,ked je nervna od hladu😁.Ako ta,co ma naviac a a je vysmiata.Velakrat som rozmyslala nad tym,co som napisala a je mi to luto.Ja mam 168cm a vahu 56 a asi moc sledujem tych tucnych na TLC 300kilovych,tak som sa asi moc rozbehla a urazila.Ospravedlnujem sa
@dariaaa to je v poriadku, nemáš sa za čo ospravedlňovať. Rozumiem ti, kedysi som uvažovala tak, že pre postavu všetko. Ale bola som nervóznejsia.
Podľa mňa nie je na škodu povedať si svoj názor, možno sa aj ja trochu namotivujem, niekedy, že mi to bude chýbať byť viac fit, kto vie.
@vyrovnanaosoba plati
@dariaaa zas neplati ze kazda stihla zena je nervozna od hladu. To si myslia ti, ktori lubia jest a musia sa krotit, tsk si myslia, ze vsetci to tak maju.
Niektore stihle maju dobru genetiku, dobre spalovanie a mozu jest co chcu. Ine vobec nie su labuznicky a jedlo pre ne nie je mimozemsky zazitok, jedia tak akurat a netecu im sliny nad kazdou zranicou. Kazdy to ma inak, takze nehadzeme do jedneho vreca, ok?
@janka95 tak zlaty stred je dobre padnuce oblecenie vhodneho strihu a vhodnej velkosti, ale o tom mozeme vacsinou u tucnejsich zien len snivat. Urputne budu presviedcat predavacku, ze nosia M a potom sa budu snazit narvat donho svoje telo velkosti XXXL. Bohuzial realita v mnohych butikoch.
Navyse, malo z velmi tucnych zien ma postavu s pásom, cize tie obrazky z netu ako si baculka vykracuje v slusivom kostymceku na mieru ktory jej perfektne sedi na jej plus size postave tvaru presypacich hodin, je utopia. Vacsinou su to pneumatiky navrsene na sebe, zakryte v horsom pripade niecim obtiahnutym a praskajucim vo svikoch alebo v lepsom pripade tymi zavesmi ktore aspon splyvaju.

@beronsche strasne tupy nazor.. sa pozri do sveta mody, ako sa da pekne podprsenka zakomponovat do outfitu a potom mozno ten tvoj pribrzdeny nazor aj zmenis..