icon

Čo hovoríte na tieto šaty pri postave?

17. sep 2024

Mozu byt ci nie?

Čo hovoríte na tieto šaty pri postave?
sense
17. sep 2024

Za mňa nie a na rande dupľom ak nechceš pôsobiť lacno. Taketo šaty sa podľa mňa nehodia tomu dekoltu resp skôr tým "rozliatym prsiam"

ankare
17. sep 2024

Super!

nika23t
17. sep 2024

Nie. Ani náhodou. Postavu nemáš zlu, ale tieto šaty ukážu všetky nedostatky. Ja by som takto oblečená nešla nikam.

bubuzu
17. sep 2024

Aj podľa mňa to riadne kazí ten výstrih. Pôsobia preto strašne lacno. Inak tvoje postave pristanú, aj chrbát je super, aj farba.

eliska13
17. sep 2024

Podprsenku a sako, alebo svetrik a bude to fajn

hrasocek12
17. sep 2024

Ak sa ti to páči a cítiš sa v tom pohodlne ,je len tvoja vec čo máš na sebe 🙃 ja som pri tele a nikdy ma netrápilo čo si kto o mne myslí 🙃 nikoho názor ma nikdy nezaujímal ,oblečiem si čo chcem a čo sa mi páči. A ak to zvýrazní nedostatku Budiš. To som ja 🫠😍

mamickalisticka
17. sep 2024

Za mna tieto šaty nie, ale máš krásnu sexi ženskú postavu, takže chyba bude v šatách.

svokrinjazykmonika
17. sep 2024

Si v tých šatách totálne sexi. Chlapec nebude vedieť kde je sever. 😍 Veď kde inde také šaty nosiť keď nie na rande?

klip0
17. sep 2024

Súhlasím že záleží kde to rande bude.
Ale podľa mňa ti veľmi pristanú

belle_vie
17. sep 2024

Ja som tensia, ale mam tiez velke prsia a taketo saty by som si neobliekla. Viem, ze nezozeniem podprdu, ktora by k nim sedela a prsia by sa mi nehupali.
Tiez neviem kam idete, ale v tomto pocasi by som asi niekde v kaviarni/kine zmrzla. Mozno na letny drink ok, alebo na dovolenke s nejakymi zaujimavymi plavkami.

fairestofthemall
17. sep 2024

@zuzubb007 nech pozerám ako pozerám, ja žiadne rozliate prsia nevidím. Možno by bolo treba vhodné spodné prádlo, ale rozhodne si nemyslím, že na postave autorky je niečo v neporiadku.

fairestofthemall
17. sep 2024

Podľa mňa sú tie šaty skôr na letnú dovolenku, ale určite ich netreba vyhodiť 😉

sszuzu8
17. sep 2024

To sú šaty na vysoké štíhle ženy. Na prvé rande nevhodné. Viac odkrývajú ako zakrývajú a pôsobia lacno

sevrin
17. sep 2024

Ale boky a zadok máš fajn. Tak to má byť, tak je to správne.

katka700
17. sep 2024

Tento odtieň zelenej a strih ti krásne sadne.
Šaty sú z veľmi nekvalitného materiálu, čo ich žiaľ diskvalifikuje na nosenie na doma, na pláž, kúpalisko a podobné veľmi veľmi neformálne príležitosti.
Skús zohnať niečo podobné v kvalitnejšom prevedení, z o málo hrubšieho materiálu.

vanilkovazmrzka
17. sep 2024

Ked si kupis svoje cislo bude to ok. Tieto su ti male /zozadu/

doriiis
18. sep 2024

Autorka,prosím ťa vypni MK,obleč sa tak,ako chces ty a choď.Tu si zavítala na stránku,kde aj na bohovi, keby tu bol nájdu niektoré chybu.Iba preto,aby si zdvihli svoje nízke ego.
Pracujem s mužmi a môžem ti zodpovedne povedať,že 95 % mužov,ktorým by som tvoje fotky ukázala by pustilo slinky.😃
Muži absolútne neriešia veci typu: látka šiat a jej kvalita,farba.
Takže sa obleč,ako chces ty.Na zamindrakovane názory iných sa vykašli a uži si rande.Vela šťastia🤞🏻

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mircalla
18. sep 2024

Za mna nie. Najlepsie vyzeraju sice na zenskej postave, ale s plochym bruchom a menej sirokym chrbatom (narazam na tu foto zozadu). Okrem ineho sa mi aj nepacia.

arianna25
18. sep 2024

Všetko super na horúce leto, iba by som trochu dala vyššie cez prsia aby netrcali až tak. Inak vlasy postava farba všetko pekné

kitycat
18. sep 2024

V pohode, mozno o trochu vacsie by ti ale neuskodili, nech sa ti tak neroluju a vies si v nich sadnut

PS: nevidim rozliate prsia

melanta
18. sep 2024

Mne sa tento typ šiat páči, sama mám niekoľko. Ale za mňa sú toto šaty, do ktorých má byť ploché brucho, čo nemáš, dobrý zadok, čo nemáš ani náhodou a pevné prsia, čo tiež nemáš. Za mňa veľmi veľmi zlé. Zdôrazňuje to všetky tvoje telesné nedostatky.

simsalabim
18. sep 2024

Zeny, tie, co spominate, ze saty ukazu vsetky nedostatky.... mne sa to zda normalna zenska postava. Tak som ukazala fotku manzelovi a ten sa pyta - ake nedostatky??? Ved to je pekna zenska postava, pekne krivky a ziadne riziko, ze si o takuto postavu obijem laket a nic ma nebude ominat, ked ju objimem.
Takze mi vysvetlite, ake nedostatky tam vidite? Ja som s muzom zjavne slepa....

zuzubb007
18. sep 2024

@fairestofthemall tak každý máme iný názor, za mňa proste je je to tenká látka kde už teraz vidím tie obrysy spodného prádla, brucho je v tom veľké, a áno prsia sú rozliate každý má iný meter na tieto veci, proste toto je tým šiat pre ženu bez kusocka tuku, v jej prípade by som zvolila pekný ackovy strih bez výstrihu, s týmto na rande sa nedá uspieť podľa mna

1ryba
Odpoveď bola odstránená
really8
18. sep 2024

@simsalabim no kazdy ako nedostatok vnimame nieco ine. Keby mam taku postavu nie som spokojna. Co sa jednemu paci druhemu nemusi. Ja by som sa v tom necitila dobre. Chlapovi by to bolo jedno asi by boli radi ze vsetko vidia ale obliekam sa tak aby mne bolo prijemne.

simsalabim
18. sep 2024

@1ryba no saty neriesim, len tu postavu.

@really8 zeny vedia byt k sebe aj inym neprimerane kriticke... mnohe by boli radi za taku postavu.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
really8
18. sep 2024

@simsalabim ano urcite by boli rady. Ved postava to nie je zla. Velkym plusom je ze je symetricka a ma pekny tvar presypacich hodin. Hovorim za seba ze ja by som so sebou spokojna nebola. Ale su zeny ktore maju neuveritelny sexapeal aj bez modelkovskej postavy ako tu autorka.

titla
18. sep 2024

Takto, na prve rande by som si ich neobliekla. Zena by nemala vybalit hned vsetko, tajomstvo ma svoje caro.
K satam, vela zavisi od materialu, k tomu sa cez foto neda na 100% vyjadrit, ale pride mi lacny, nekvalitny. Ale foto moze skreslovat. Inak srih super.
K postave v satach - mas krasne krivky, sen nejedneho muza. Pokial si a nimi stotoznena a vies ich nosit sebavedomo tak smelo ukazuj. Aj v tychto satach. (Len asi nie na prvom rande ako som spominala). Farba ti ladi s pokozkou, skvele vlasy, mne prides brutal sexi. Ale musis si toho byt vedoma, lebo ak budes neista, ci su vhodne, pokazis cely dojem.