Čo je vhodné proti treniu medzi stehnami?
Veselí by ste mi poradiť či bandelatky by boli vhodné? Lebo momentálne mám na pravej strane modriny a je to nepríjemné
Ďakujem
Moja dcéra nosí také trenkonohavičky dlhšie, objednava v bonprix, ona aj keby schudla tak stále bude mať tento problém (mala ho aj ako 50kilová), podedila geneticku vybavu po starej mame z otcovej strany, postavu má tvar hrušky čiže úzky pás ale veľký zadok a stehná, iné sa jej neosvedčilo nič, len tieto nohavičky
Antirub busyb da sa to kupit v dm alebo na eshope angrybeards. Uplne najlepsia vec
@anonym_autor schudnut
@anonym_autor schudnut
@anonym_1d730a to vôbec nemusí byť nadvahou
@anonym_autor odstrihnúť silonky je najlacnejší spôsob😉
https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwjW6f...
A nemusi to byt nadvahou, moja mama bola stihla a vzdy sa na to stazovala.
@anonym_autor urcite najlepsie by bolo schudnut, Moja kolegyna si v lete natiera vnutornu stranu stehien tuhym dezodorantom.
@anonym_8aab98 heh .... z 53 kil na 164 cm sportovej postavy treba este chudnut ? A tiez sa mi suchali stehna potom su zeny odomna silbejsie a stehna sa im nesuchaju . Nie vzdy je to o nadvahe
@anonym_8aab98 heh .... z 53 kil na 164 cm sportovej postavy treba este chudnut ? A tiez sa mi suchali stehna potom su zeny odomna silbejsie a stehna sa im nesuchaju . Nie vzdy je to o nadvahe
@zafir01 spevnit. necitala som vsetky prispevky a teda nepoznam ziadnu chudu co sa jej tru stehna, asi ma autorka krivsie nohy :/
@zafir01 spevnit. necitala som vsetky prispevky a teda nepoznam ziadnu chudu co sa jej tru stehna, asi ma autorka krivsie nohy :/
@anonym_1d730a vidis .a ja zo sveta sportovcov ,kde sa aj ja hybem ,poznam kazdu druhu . Urcite takej zene ,ktora ma 6 treningov tyzdenne nebudem radot aby spevnila .Ja s tym mam problem pri dlhych 30 km behoch napr . Ake dodam ,ze len v lete ked mam holu kožu a nosim shortky ci plavky .
@anonym_1d730a vidis .a ja zo sveta sportovcov ,kde sa aj ja hybem ,poznam kazdu druhu . Urcite takej zene ,ktora ma 6 treningov tyzdenne nebudem radot aby spevnila .Ja s tym mam problem pri dlhych 30 km behoch napr . Ake dodam ,ze len v lete ked mam holu kožu a nosim shortky ci plavky .
@zafir01 pri behu som nosila vzdy sortky. mne sa zaparovali v lete hlavne a pot do toho, to je zla kombinacia.
tak autorka jedine co poradim, nesmies mat stehna hole. ja som vzdy mala kratke tie cyklisticke nohavice aby sa mi netrelo.
@anonym_autor si tu anonymne, tak daj foto, nech vieme posudit a poradit. A nech sa nehadame.😉
@anonym_autor urcite najlepsie by bolo schudnut, Moja kolegyna si v lete natiera vnutornu stranu stehien tuhym dezodorantom.
@anonym_8aab98 keby to bolo také jednoduché, ja mam 55 kg 168cm a tento problém celý život.
Mozem len potvrdit, mam kolegynu o 15kg lahsiu ako ja a vecne sa stazuje na rozodrate rifle v rozkroku, mne sa nezodrali ani jedny
Viem, že predávajú normálne také pásy proti šúchaniu stehien, dosť to vie pomôcť, no ak to máš už ošúchane, tak neviem, či by ťa to nebolelo trochu.
Ja nosím pod šatami nohavičky s dlhou nohavičkou - Lindex, Astrarex. Pásy sa šuchaju dole, deodorant sa otrie a jebto ešte horšie, špeciálne krémy boli pre mňa akurát vyhodené peniaze, chce to jednoducho barieru. A reči o chudnutí si nevšímaj, to už je taký folklór. Mne sa treli aj 48 kilovej - jednoducho typ postavy.
@anonym_8aab98 nie vsetky mame stastie na stihle nohy. Aby som dosiahla aby sa mi stehna netreli musela by som vo zvysku vyzerat ako po navsteve koncentraku. A dalej sa mozes kludne pozriet na zeny s postavou hruska, zeny co robia fitness alebo crossfit. Takze tvoja rada ze schudni je celkom primitivna. Ano vsetky chceme medzeru medzi nohami a ciarku medzi prsiami...
Bandaletky mam, ale mne popravde neboli pohodlne, merala som sa, aby som kupila spravnu velkost, alr proste nesedelo mi to.. . Najlepsie su kratasy. Ja viem, ze to znie zle, ale proste pod suknou mam vzdy kratke bezsvove nohavice (v dlzke, aby pomohli). A silonky mi nepomozu, tru sa mi aj v nich, takze casto mam silonky, na tom kratasy a a na tom suknu...
Bandaletky mam, ale mne popravde neboli pohodlne, merala som sa, aby som kupila spravnu velkost, alr proste nesedelo mi to.. . Najlepsie su kratasy. Ja viem, ze to znie zle, ale proste pod suknou mam vzdy kratke bezsvove nohavice (v dlzke, aby pomohli). A silonky mi nepomozu, tru sa mi aj v nich, takze casto mam silonky, na tom kratasy a a na tom suknu...
@lopka1313 nohavice krátke som nosila v lete ale teraz v zime musím nosiť voľné nohavice
@anonym_8aab98 no chcem ale má stresy
Baby ale vam dobre drbe s tými radami typu schudnúť ;) je to tvarom nôh keď má niekto do o tak jasné že sa mu nedotykaju..odporúčam bandaletky na stehná
@lopka1313 nohavice krátke som nosila v lete ale teraz v zime musím nosiť voľné nohavice
@anonym_autor tak si kúp boxerkoce nohavičky alebo si daj kraťasy pod gate
@anonym_autor nerozumiem aký problém je v zime. Nosím silonky alebo hrubšie pančuchy a sukňu alebo nohavice alebo tepláky. Keď je medzi stehnami latka tak to nepomoze? A tiež modriny? Nie je to zošúchane do krvi - chrasty?
@anonym_autor tak si kúp boxerkoce nohavičky alebo si daj kraťasy pod gate
@anonym_cb7397 už som si objednala uvidíme